john2gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 +1 για να μπαίνουμε όλοι σε συγκεκριμένους HC servers. Γι' αυτό υπάρχει ο server browser άλλωστε
PETERANOS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Kαι εγώ σας έκανα add αλλά δεν είχα ανταπόκριση! my soldier name is Peteranos Έχω κάνει add τους παρακάτω, SKull... JohnDio Athanasios2104 Mourg0S PapousSoulis Bassstarlet loxiasGr GhostRiderLSOV toufas akpe explorer21 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2010 από PETERANOS
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Ένας 28 slots server βγαίνει περίπου στο 25 euro, αλλα η Dice πάγωσε το νοίκιασμα server ATM από όσο ξέρω. Εγώ περιμένω να λήξει το συμβόλαιο που έχω με τους servers ώστε να βάλω και ένα για BC2. Το update που έγινε ρε guys τι σκατά ήτανε τα 300mb? Δεν είπανε θα έχει κάποιους χάρτες rush η conquest?
cabdik Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 ρε παιδια, εμενα γιατι μου εχει προβλημα το ποντικι? δεν δειχνει παρα μονο πανω. οπου και να το γυρισω, μονο προς τα πανω δειχνει!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Έχετε βρει τρόπο να to παίζετε, χωρίς να υπάρχει το dvd στο drive?
inexhale Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Έχετε βρει τρόπο να to παίζετε, χωρίς να υπάρχει το dvd στο drive? Σε ρωταει στο τελος του install αν θες online authentication η dvd check
newlynx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 ρε παιδια, εμενα γιατι μου εχει προβλημα το ποντικι? δεν δειχνει παρα μονο πανω. οπου και να το γυρισω, μονο προς τα πανω δειχνει! Μήπως έχει συνδεδεμένο κανένα joystick? Γιατί εμένα μου το έκανε αυτό όταν είχα ένα xbox χειριστήριο συνδεδεμένο.
Cabir Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 ρε παιδια καντε με και εμενα add και βαριεμε να παιζω μονος μου, παιζω λιγο απο ολα απο τα classes συνηθως. nick : A Case of Down
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Σε ρωταει στο τελος του install αν θες online authentication η dvd check Ωχ πάλι install δηλαδή.. Πρέπει να μπει και auto balance, γιατί σε κάποια στιγμή είμασταν 3 vs 7 ή παραπάνω, και μας είχαν εγκλωβίσει στη βάση και δεν υπήρχε σωτηρία.
chill Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Υπάρχει λύση!!! Πεθαίνεις και κάνεις switch team και πλέον είσαι και εσύ στην ομάδα αυτών που τους έχουν εγκλωβίσει 2vs8 (με σένα μέσα πια) muhahaha Btw o A_Chris ποιος είναι?
newlynx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Το autobalance πρέπει να φτιαχτεί άμεσα. Έχω βαρεθεί όλες τις κότες που κάνουν switch για να κερδίσουν... έλεος.... Αν φοβάσαι να χάσεις παίξε farmville...
Christav Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Υπάρχει λύση!!! Πεθαίνεις και κάνεις switch team και πλέον είσαι και εσύ στην ομάδα αυτών που τους έχουν εγκλωβίσει 2vs8 (με σένα μέσα πια) muhahaha Btw o A_Chris ποιος είναι? Παρων Μ αρεσει που εβαλες και την κατω παυλα:lol:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Το autobalance πρέπει να φτιαχτεί άμεσα. Έχω βαρεθεί όλες τις κότες που κάνουν switch για να κερδίσουν... έλεος.... Αν φοβάσαι να χάσεις παίξε farmville... Πράγματι, αυτό το είχαν καλύτερο στο BF2. Είχε 32 παίχτες max; Ε, ήταν το όριο να μην πηγαίνουν πάνω από 16 στην μια μεριά. Πώς το άφησαν κι αυτό, μόνο η DiCE το ξέρει...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Επίσης πρέπει να υπάρξει περιορισμός ανά team, στα snipers (10 χρόνια παίζω fps, πρώτη φορά κάνω παράπονο για sniper..)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα με τους snipers. Άμα θέλει κάποιος ρε αδελφέ να στήσει σκοινί αστο να στήσει, έτσι κι αλλιώς το game έχει όλα τα απαραίτητα elements για camp. Άμα εσύ θες να rush then rush, εγώ θέλω να γίνω θάμνος Αν και στο rush παίζω enginner δεν με ενόχλησαν ποτε οι snipers, ισα ισα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα