Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι εγώ σας έκανα add αλλά δεν είχα ανταπόκριση!

my soldier name is Peteranos

Έχω κάνει add τους παρακάτω,

SKull...

JohnDio

Athanasios2104

Mourg0S

PapousSoulis

Bassstarlet

loxiasGr

GhostRiderLSOV

toufas

akpe

explorer21

Επεξ/σία από PETERANOS
Δημοσ.

Ένας 28 slots server βγαίνει περίπου στο 25 euro, αλλα η Dice πάγωσε το νοίκιασμα server ATM από όσο ξέρω. Εγώ περιμένω να λήξει το συμβόλαιο που έχω με τους servers ώστε να βάλω και ένα για BC2.

Το update που έγινε ρε guys τι σκατά ήτανε τα 300mb? Δεν είπανε θα έχει κάποιους χάρτες rush η conquest?

Δημοσ.

ρε παιδια, εμενα γιατι μου εχει προβλημα το ποντικι? δεν δειχνει παρα μονο πανω. οπου και να το γυρισω, μονο προς τα πανω δειχνει!

Δημοσ.
Έχετε βρει τρόπο να to παίζετε, χωρίς να υπάρχει το dvd στο drive?

Σε ρωταει στο τελος του install αν θες online authentication η dvd check

Δημοσ.
ρε παιδια, εμενα γιατι μου εχει προβλημα το ποντικι? δεν δειχνει παρα μονο πανω. οπου και να το γυρισω, μονο προς τα πανω δειχνει!

Μήπως έχει συνδεδεμένο κανένα joystick? Γιατί εμένα μου το έκανε αυτό όταν είχα ένα xbox χειριστήριο συνδεδεμένο.

Δημοσ.

ρε παιδια καντε με και εμενα add και βαριεμε να παιζω μονος μου, παιζω λιγο απο ολα απο τα classes συνηθως.

nick : A Case of Down

Δημοσ.
Σε ρωταει στο τελος του install αν θες online authentication η dvd check

Ωχ πάλι install δηλαδή..

Πρέπει να μπει και auto balance, γιατί σε κάποια στιγμή είμασταν 3 vs 7 ή παραπάνω, και μας είχαν εγκλωβίσει στη βάση και δεν υπήρχε σωτηρία.

Δημοσ.

Υπάρχει λύση!!! Πεθαίνεις και κάνεις switch team και πλέον είσαι και εσύ στην ομάδα αυτών που τους έχουν εγκλωβίσει 2vs8 (με σένα μέσα πια) muhahaha :lol:

Btw o A_Chris ποιος είναι?

Δημοσ.

Το autobalance πρέπει να φτιαχτεί άμεσα. Έχω βαρεθεί όλες τις κότες που κάνουν switch για να κερδίσουν... έλεος.... Αν φοβάσαι να χάσεις παίξε farmville...

Δημοσ.
Υπάρχει λύση!!! Πεθαίνεις και κάνεις switch team και πλέον είσαι και εσύ στην ομάδα αυτών που τους έχουν εγκλωβίσει 2vs8 (με σένα μέσα πια) muhahaha :lol:

Btw o A_Chris ποιος είναι?

Παρων:P

Μ αρεσει που εβαλες και την κατω παυλα:lol::lol:

• Moderators
Δημοσ.
Το autobalance πρέπει να φτιαχτεί άμεσα. Έχω βαρεθεί όλες τις κότες που κάνουν switch για να κερδίσουν... έλεος.... Αν φοβάσαι να χάσεις παίξε farmville...

Πράγματι, αυτό το είχαν καλύτερο στο BF2.

Είχε 32 παίχτες max;

Ε, ήταν το όριο να μην πηγαίνουν πάνω από 16 στην μια μεριά.

Πώς το άφησαν κι αυτό, μόνο η DiCE το ξέρει...

Δημοσ.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα με τους snipers. Άμα θέλει κάποιος ρε αδελφέ να στήσει σκοινί αστο να στήσει, έτσι κι αλλιώς το game έχει όλα τα απαραίτητα elements για camp. Άμα εσύ θες να rush then rush, εγώ θέλω να γίνω θάμνος :P Αν και στο rush παίζω enginner δεν με ενόχλησαν ποτε οι snipers, ισα ισα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...