PraetorianGR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Το χειρότερεο π έχω συναντήσει είναι στο squad rush mode όπου και οι 3 teammates είναι sniper.Και να πείς ότι κάνουμε defense...ok αλλα οταν attacking...jesus..να : πηδηχτεις από το παράθυρο,απλά δεν υπάρχει
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Παίζει cheat χαλαρά, έχει τύχει να χώνω τυπάδες στα μούτρα σε HC να βλέπω αίμα k μπα, το punkbuster έχει αφαιρεθεί από την dice οποτε λίγο σκούρα τα πράγματα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ακριβώς για αυτό knife from the back ---------- Προσθήκη στις 11:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:10 ---------- Και να ξεκαθαρίσω αυτό με τους snipers. Σύμφωνο δεν λέει όλοι η ομάδα να sniping. Αλλα χρειάζονται τουλάχιστον 3-4 snipers για τα stationary και artillery period αλλιώς tank δεν μπαίνει. Όπως το ίδιο για defence.
giorgos147 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ωωωωω ρε χάλια. Τώρα άρχισα να συνηθίζω, ΑΛΛΑ έχω κάνει χάλια stats :S Εν τω μεταξύ, τι στα... Είμαι με το Prototype και βρίσκω μπροστά μου δύο εχθρούς, το γυρίζω ΑΜΕΣΩΣ σε Launcher Grenade και ρίχνω, και σκάει ακριβώς στη μέση αυτών των δύο, και δε πάθαν τίποτα!
Toufas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 εχω αλλαξει το fov απο την αρχη, αλλα οταν μπω στο machine gun που εχει armour γυρω γυρω δεν μπορω να δω τιποτα! καμια λυση? α πωλειται dogtag απο chilli
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Αυτό με το συγκεκριμένο gun έχει σχέση με το Dx9/10 νομίζω. Κάτι παρόμοιο είχα διαβάσει σε κάποιο topic. Με το ένα έβλεπε κανονικά, με το άλλο λες και σου έκλεισαν το "παραθυράκι" που βλέπεις. Εγώ πότε θα πάρω chill-tag;
pappous_soulis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Καθίστε να σας πετύχω ingame να σας πάρω εγώ tags.
john2gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Η friendlist μου τα έχει πιει εντελώς, δεν βλέπω κανένα σας κι ας με έχετε κάνει add
Athanasios2104 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 άλλη φορά θα τρέχω fraps στο backround, σήμερα έριξα με το MG του UAV το ρώσικο HIND στην Isla Innocentes . Μιλάμε τρελή μάχη, κανένα 5-λεπτο το βαρούσα μέχρι να πέσει και ο καημένος ο πιλότος με τον gunner δεν μπορούσανε να με στοχεύσουνε, έσκασα στα γέλια λέμε!! Εγώ να βαράω με το φυσοκάλαμο από ένα τηλεκατευθυνόμενο και κοτζάμ HIND να τις τρώει αβοήθητο UAV - HIND λοιπόν, σημειώσατε 1
chill Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 α πωλειται dogtag απο chilli Πφφφφ εγώ στο πήρα πρώτος Εγώ πότε θα πάρω chill-tag; Η friendlist μου τα έχει πιει εντελώς, δεν βλέπω κανένα σας κι ας με έχετε κάνει add Σας έχω κάνει add και σας και πολλούς άλλους αλλά δεν έχω δει ανταπόκριση Φοβάστε το ξέρω /0\ Το skill πως ακριβώς μετριέται στο παιχνίδι? Βασιζόμενο σε τι θέλω να πω? Ήταν αρκετά αρνητικό για μέρες και τώρα μου γύρισε σε θετικό πρόσημο! Είναι επειδή έγινα gosas τώρα που πήρα το dogtag του toufa έτσι ?
Neo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Αν και νομιζω οτι ειναι γενικο το θεμα...οταν παω σε οχι ντεντι μου ωγαζει μνμ οτι δεν τρεχει το πανκμπασταρδ το οποιο εχω κανονικα.Και πως γραφω αγγλικα χωρις να με κραζει για γρεεκλις το ρημαδι?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Η friendlist μου τα έχει πιει εντελώς, δεν βλέπω κανένα σας κι ας με έχετε κάνει add Μάλλον γιατί έχει πιάσει το limit των 20 ατόμων; ghost εσενα ουτε friend δεν σε εχω! Μα γιατί; () Το skill πως ακριβώς μετριέται στο παιχνίδι? Βασιζόμενο σε τι θέλω να πω? Ήταν αρκετά αρνητικό για μέρες και τώρα μου γύρισε σε θετικό πρόσημο! Είναι επειδή έγινα gosas τώρα που πήρα το dogtag του toufa έτσι ? Έλα ντε, αλλά ποιος το χέζει το skill stat.
john2gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Μάλλον γιατί έχει πιάσει το limit των 20 ατόμων; 0/0 (κι ας έχω κάνει τόσους add). Τραγικό λέμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα