Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως το game δεν ενδείκνυται για συνεργασία μεταξύ παικτών (σε όσα mode έχω παίξει, μέχρι τώρα τουλάχιστον)

Dude θέλει mic, εμείς συνήθως πάμε με tank engineer όλοι μαζί οι snipers με ένα medic. Το mic είναι must!

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμείς πάντως μέσο ventrilo μιλάμε, όσο για τα names το μονο που σε νοιάζει είναι να δεις ποιος σε έκανε επίτηδες teamkill ώστε να πας με τον φίλο σου σαν medic να τον σκοτώνεις και αυτός να τον κάνει revive, έτσι να χορεύουν breakdance οι teamkillers :P

Δημοσ.
Εμείς πάντως μέσο ventrilo μιλάμε, όσο για τα names το μονο που σε νοιάζει είναι να δεις ποιος σε έκανε επίτηδες teamkill ώστε να πας με τον φίλο σου σαν medic να τον σκοτώνεις και αυτός να τον κάνει revive, έτσι να χορεύουν breakdance οι teamkillers :P

χ0α0χα0χ0α..Φοβερό!!:lol:

Δημοσ.

Και ήθελα να το ρωτήσω αυτό!

Τι ακριβώς είναι το Mouse Smoothing;

Επίσης, υπάρχει καμιά τεχνική να αλλάξω το Sensitivity ώστε να είναι διαφορετικό όταν πιλοτάρω, χρησιμοποιώ αυτοκίνητο/μηχανή ή είμαι επί ποδός;

Δημοσ.
Επίσης, υπάρχει καμιά τεχνική να αλλάξω το Sensitivity ώστε να είναι διαφορετικό όταν πιλοτάρω, χρησιμοποιώ αυτοκίνητο/μηχανή ή είμαι επί ποδός;

Πάρε ένα G9X Mouse της Logitech στο οποίο ρυθμίζεις το sensitivity επί τόπου με ειδικό κουμπάκι που έχει επάνω ;)

Δημοσ.
Πάρε ένα G9X Mouse της Logitech στο οποίο ρυθμίζεις το sensitivity επί τόπου με ειδικό κουμπάκι που έχει επάνω ;)

Έχω το Sidewinder της Microsoft. :-)

Δημοσ.

Μπράβο στην ΕΑ

The Steam version of EA's Battlefield Bad Company 2 is about to get a new patch, and amidst the little tweaks and fixes is some welcome news: the game's SecuROM DRM software will also be uninstalled.

It's the latest in a series of moves by publisher EA, which has scaled back the influence of SecuROM in its PC games in recent months following the disastrous launch of Spore. Dragon Age never had it, Mass Effect's was removed, and now this.

Δημοσ.

Πωπω, δε μπορώ να συνηθίσω τον χειρισμό.

Πόσο καιρό είπαμε έχω να παίξω FPS σε PC; Καιρό... Η μέρα με τη νύχτα PS-PC Edition λέμε :S

Δημοσ.
Πωπω, δε μπορώ να συνηθίσω τον χειρισμό.

Πόσο καιρό είπαμε έχω να παίξω FPS σε PC; Καιρό... Η μέρα με τη νύχτα PS-PC Edition λέμε :S

αντε να μπεις στον σωστο δρομο μπας και νικησεις ποτε το SP :lol:

Δημοσ.

Ένα έχω να πω,άντε και κάτι ψιλά!!Το παιχνίδι έχει αααπειρο γέλιο και τρελή φάση!!Ποιό codmw2 και ροζ άλογα,εδώ λέμε για τρέλα!!Για έρωτα,εμού και του....αι6ιου :P .Πόσο έπαιξα το sp;Κανά μισάωρο τώρα;Τρελάθηκα!!Όταν πήγα πλαίσιο κ το πήρα,ένοιωθα περίεργα,σα να λεγα,ψευτιές παλί.Και το βάζω,και απογιώθηκα..!

Μπράβο,μπράβο,μπράβο στην dice!!

Δημοσ.

ρε αγορια με χακς πως παει?εχετε συναντησει τιποτα η πουρνο πουρνο παω να το τσιμπησω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...