Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω κάνει add τους παρακάτω:

JohnDio

Athanasios2104

Mourg0S

Skull...

toufas

loxiasGR

Ghost Rider LSOV

Pappous Soulis

akpe

δυστυχώς λόγω της "πατέντας" που έκαναν τα παλικάρια της dice (η friends list να γεμίζει στα 20 άτομα) έχω βγάλει αρκετούς από τα forums για να χωρέσουν τα παιδιά από την clan. Με το που το διορθώσουν θα σας ξαναβάλω όλους :o

Όσο για την LE, από Game.co.uk το παιχνίδι έβγαινε ~29e . Τα unlocks είναι πολύ καλά και σε αυτά τα λεφτά παίρνεις LE με κλειστά μάτια. Tracert dart, vehicle unlocks, pistol... ειδικά το tracer dart (που κανονικά ξεκλειδώνει στα 16 lvl νομίζω) είναι όλα τα λεφτά.

Τώρα μην βλέπεις τους Έλληνες τυρέμπορους που δίνουν LE με +17e παραπάνω, προφανώς δεν αξίζει από εδώ...

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάντε και εδώ κανά add(explorer21) εάν χρειάζεστε γιατρό ειδικευμένο στα revives:p Πολύ κόλλημα πάντως το παιχνίδι...

Δημοσ.

Έχω συνηθίσει με LE ή SE να περιλαμβάνεται και κάτι υλικό ή κάποιο έξτρα software-game ή κάτι τέτοιο τώρα αυτό που κάνουν είναι σαν Donate κατά κάποιο τρόπο για να ξεκλειδώσεις νωρίτερα...

Δημοσ.

Επειδή μου ακυρώθηκε η παραγγελία..έφυγα πλαίσιο μετά να το πάρω!

Να ρωτήσω,υπάρχουν dedicated servers έτσι;

Δημοσ.

Τι γκαντέμης που είμαι πάλι ρε γαμώτο;Χθες που μίλησα με τον αδερφό μου δεν του το είχε παραδώσει ακόμα το game.co.uk και το είχε προπαραγγείλει από Γενάρη απ' ότι θυμάμαι.Δε βλέπω να προλαβαίνει να το φέρει στο ταξίδι του το πάσχα.Οπότε θα αργήσω να μπω κι εγώ στην online παρέα σας.

Δημοσ.
Τι γκαντέμης που είμαι πάλι ρε γαμώτο;Χθες που μίλησα με τον αδερφό μου δεν του το είχε παραδώσει ακόμα το game.co.uk και το είχε προπαραγγείλει από Γενάρη απ' ότι θυμάμαι.Δε βλέπω να προλαβαίνει να το φέρει στο ταξίδι του το πάσχα.Οπότε θα αργήσω να μπω κι εγώ στην online παρέα σας.

σίγουρα εγκρίθηκε η παραγγελία; :rolleyes:

Δημοσ.
Επειδή μου ακυρώθηκε η παραγγελία..έφυγα πλαίσιο μετά να το πάρω!

Να ρωτήσω,υπάρχουν dedicated servers έτσι;

Kαλά, το Πλαίσιο το έχει στα 35,40 αλλά αναμένεται.

Το πήρα από Μultiδράμα 30,49.

Δημοσ.
Μεταμεσονύχτιες ώρες παίζετε? Αν είναι να το τσιμπήσω κι εγώ και να κάνω join. ;)

Είναι το νέο wow ρε μην το ψάχνεις ΚΑΨΙΜΟ!!!!!

Εδώ ωστόσο δεν έχει bubble/hs man θα αντέξεις :lol:?

Πάντως το game δεν ενδείκνυται για συνεργασία μεταξύ παικτών (σε όσα mode έχω παίξει, μέχρι τώρα τουλάχιστον)

Φαντάζομαι οι clans μεταξύ τους θα κάνουν εκπληκτικά παιχνίδια, με αγνώστους δυστυχώς επικρατεί χαμός στην συνεννόηση/συνεργασία

Δημοσ.
Είναι το νέο wow ρε μην το ψάχνεις ΚΑΨΙΜΟ!!!!!

Εδώ ωστόσο δεν έχει bubble/hs man θα αντέξεις :lol:?

Εδώ αντέχεις εσύ, έχοντας τόσα χρόνια το μόνο class που δεν μπορεί να κάνει dps και δεν θα αντέξω εγώ? Εδώ τί παίζεις, healer? :lol::P

Αν καίγεσαι μεταμεσονυχτίως να το πάρω να καούμε παρέα. ;)

Δημοσ.

Έχει και priest μέσα στο game, αλλά μου την σπάει για την ώρα :P, ίσως τον δοκιμάσω αργότερα. Τώρα παίζω warrior, πρώτος στην μάχη, ντου και χειροβομβίδα (αν προλάβω γιατί συνήθως πέφτω πριν την πετάξω xaxa)

Και απόγευμα μπαίνω και βράδυ, γενικά και εγώ και τα παιδιά που έχω στην friend list μου καιγόμαστε για την ώρα.

Δημοσ.

Απ'οτι διαβαζω, αξιζει η αγορα του ε?

Ισως θα ειναι το πρωτο παιχνιδι που θα αγορασω.. :-)

Λιγο πανω απο 20ευρω για κλειδακι απο εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...