Christav Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μου εξαφανιστηκαν οι πληροφοριες της οθονης(κατω δεξια->σφαιρες,κατω αριστερα->χαρτης και σκορ) καθως επαιξα με το joystick,επειδη καποια βλακεια πιθανον εχω πατησει,ξερεις κανεις πως ξαναεμφανιζονται???
Manos-Sx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 πήγαινε στα controls και δες λογικά θα είναι F1 έως F5 ή 1 έως 5
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μου εξαφανιστηκαν οι πληροφοριες της οθονης(κατω δεξια->σφαιρες,κατω αριστερα->χαρτης και σκορ) καθως επαιξα με το joystick,επειδη καποια βλακεια πιθανον εχω πατησει,ξερεις κανεις πως ξαναεμφανιζονται??? Μάλλον έπαιζες σε HardCore server που δεν έχει HUD.
Christav Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μάλλον έπαιζες σε HardCore server που δεν έχει HUD. Σωστος,τελικα ηταν λογω server.Το δοκιμασα τωρα σ εναν αλλο και το εβγαλε κανονικα.Θενκς
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Για joysticks: http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/950361-saitek-x-52-fix-possible-other-sticks-download-here.html
nickvog Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Sorry για την ασχετοσύνη μου αλλά... πώς γίνεται αυτό με το "κάντε με και μένα join" ??? Υπάρχει δλδ τρόπος πρόσκλησης σε κάποιον συγκεκριμένο server (λαμβάνω κανά μήνυμα δλδ ενώ πάιζω πχ. το single player campaign), πρέπει να είμαι logged-in για να δεχτώ το μήνυμα join και,υποθέτω, να τρέχω το παιχνίδι εκείνη τη ώρα, ή μπορεί να δεχτώ μήνυμα για join που να έχει σταλεί γρηγορότερα και γω να το λάβω μόλις τρέξω το παιχνίδι ??? Πολλές - χαζές ίσως για πολλούς - ερωτήσεις.. αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του... ΤΗΑΝΧ
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Όχι my man απλά μπορείς να κανεις join ένα φίλο σου στο server που παίζει από τα friends tab αριστερά στο main menu του game
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 nick μου ειναι loxiasGR οποτε οποιος θέλει ας με κανει add Σε έκανα add.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ghost Rider LSOV, αλλά το ξέρετε ήδη μάλλον.
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Για joysticks:http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/950361-saitek-x-52-fix-possible-other-sticks-download-here.html ωραίος ghost, για να το δοκιμάσω και αυτό... Default settings can cause your soldier player to rotate wildley when your throttle is not set to nuetral Εδώ είμαι εγώ
Manos-Sx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Η Limited Edition περιέχει: # Το Improved Vehicle Armour, ένα αμυντικό πακέτο που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα οχήματα και το οποίο έρχεται να βελτιώσει την αντοχή τους, μειώνοντας τον αντίκτυπο των εκρηκτικών και των "penetrate" οβιδών σε αυτά. # Το Supreme Vehicle Firepower, ένα πρόσθετο πακέτο όπλων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους οδηγούς των οχημάτων και αυξάνει σημαντικά την εμβέλεια στην οποία τα οχήματα μπορούν να επιτεθούν. # Το Vehicle Motion Sensor, το οποίο μας επιτρέπει να εντοπίσουμε τα αντίπαλα οχήματα που βρίσκονται κοντά μας. # Το Tracer Dart Pistol που περιλαμβάνει μαγνητικά βέλη, τα οποία προσκολούνται σε όλα τα οχήματα και μας επιτρέπουν να τα παρακολουθήσουμε, να τα "κλειδώσουμε" και να τους ρίξουμε ρουκέτες ακόμα και αν δεν είναι στο οπτικό μας πεδίο. # Επίσης, θα προστεθούν δύο όπλα από το Battlefield 1943. Το M1A1 Submachine Gun, ένα αξιόπιστο αλλά "βαρύ" όπλο, που θα είναι πολύ χρήσιμο στους βετεράνους του Battlefield και το M1911 Pistol, ενά όπλο που δέχεται πολλές παραμετροποιήσεις και ξεχωρίζει για τις σφαίρες διαμετρήματος 0.45 που χρησιμοποιεί. Από ότι διαβάζω στο E-shop αυτές είναι οι διαφορές του Bad company 2 και Bad Company 2 Limited Edition... Ισχύει κάτι τέτοιο; Δηλαδή πληρώνεις 10 Ευρό παραπάνω και έχεις παρά πολλά προτερήματα από ότι οι άλλοι παίχτες που έχουν την απλή έκδοση; αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου δίκαιο
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δίκαιο δεν είναι, γιατί πληρώνεις κάτι 10 ευρά, ενώ θα το ξεκλειδώσεις τσάμπα αργά ή γρήγορα...
Manos-Sx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δηλαδή το μόνο παραπάνω που έχει η Limited είναι skill; Lame
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Έχω κάνει add τους παρακάτω: JohnDio Athanasios2104 Mourg0S Skull... toufas loxiasGR Ghost Rider LSOV Pappous Soulis akpe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα