_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Το αγόρασα σήμερα από Μultiδράμα στα 30.49 (βάλανε και ΦΠΑ 21% οι γύφτοι) Έπαιξα λίγο, και μου ήρθαν οι θύμισες (που λένε και οι ποιητές) από τα προηγούμενα BF. Όντως πραγματικό <<πεδίο μάχης>> και όχι <<πίστες>> όπως στο MW. Αν θέλουμε να βρούμε ελληνικό σέρβερ, γίνεται, ή απλά κάνουμε join τους friends? Κάντε με add πλιζζ (BASSstarlet)
nickvog Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Mε τι πάροχο είχες τόσο χαμηλό ping? Γιατί εγώ με forthnet κάτω από 62 δεν έχω δει, με τον μέσο όρο μου να είναι στα 78/94..... Με ΟΤΕ. Αλλά έχω και αρκετά resets... Aς όψεται η περιβόητη αναβάθμιση του δικτύου.
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Το αγόρασα σήμερα από Μultiδράμα στα 30.49 (βάλανε και ΦΠΑ 21% οι γύφτοι) Έπαιξα λίγο, και μου ήρθαν οι θύμισες (που λένε και οι ποιητές) από τα προηγούμενα BF. Όντως πραγματικό <<πεδίο μάχης>> και όχι <<πίστες>> όπως στο MW. Αν θέλουμε να βρούμε ελληνικό σέρβερ, γίνεται, ή απλά κάνουμε join τους friends? Κάντε με add πλιζζ (BASSstarlet) Γω μόλις έδωσα την παραγγελία στο game.co.uk, 29.9€ την άλλη βδομάδα το περιμένω μυτιλήνη.
radeon9700 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Εγώ λάκισα από forthnet και για αυτόν τον λόγο ... πήγα ON και ήρθα στα ίσια μου
Samtakis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Εχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.Κάποιος για βοήθεια?????
THEMACHINE Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 κανε edit to settings.cfg στο Documents/BFBC2 κ εκει που λεει DxVersion βαλε 9 τι λέτε να είναι καλύτερο ? direct x 11 και low setting ή direct x 10 και medium settings?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Βασικά σε μερικούς βοηθάει το DX9 σε μερικούς όχι. Εγώ έχω 5 fps πάνω με DX10 και ίδια settings. Αυτό που τρώει πολύ fps είναι τα effects. Επίσης μην κουράζεστε με τις συνδέσεις σας γιατί έχω ΟΤΕ 100 μετρα από τα κεντρικά και πάλου έχω downtime από την EA όχι από τον ΟΤΕ. Όσο για το joystick δοκίμασα και εγώ αλλα δεν, στο BF2 για jet έκανε διαφορα αλλα εδώ για το heli το mouse άμα στρώσεις στο sensitivity είναι καλύτερα. Και ειδικά άμα έχεις μούφα joystick όπως εγώ. Το game φτιάχτηκε για gamepad οποτε mouse k πάλου mouse site is up guys. http://bfbcs.com/
inexhale Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 τι λέτε να είναι καλύτερο ? direct x 11 και low setting ή direct x 10 και medium settings? Κανε μια δοκιμη, δεν θα χασεις τιποτα. Εγω οταν επαιζα την beta ειχα 8800GT και ενω με dx 10 στο medium τα fps ηταν χαλια, το εβαλα στο 9 και ηταν ανετα playable. Δεν μετρησα fps για να σου πω ακριβως αλλα η διαφορα ηταν αισθητη. Τωρα πηρα την 5850 και το παιζω dx11 και ολα full
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Όσο για το joystick δοκίμασα και εγώ αλλα δεν, στο BF2 για jet έκανε διαφορα αλλα εδώ για το heli το mouse άμα στρώσεις στο sensitivity είναι καλύτερα. Και ειδικά άμα έχεις μούφα joystick όπως εγώ. Το game φτιάχτηκε για gamepad οποτε mouse k πάλου mouse γιατί όμως το Z rotation να κολλάει στα δεξία; Από την άλλη ένα joystick ήθελα πάντα, ειδικά για τα MechWarriors. Τώρα βέβαια δεν παίζω πλέον MW, άλλα μπορώ να κάνω ένα "ζέσταμα" εν αναμονή του MW:Reboot
newlynx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Εγώ λάκισα από forthnet και για αυτόν τον λόγο ... πήγα ON και ήρθα στα ίσια μου [ATTACH]28035[/ATTACH] Καλά έκανες. Εγώ σε multiplay με forthnet αυτή τη στιγμή έχω 140!!!!! Θα τους στείλω κανά μήνυμα αν και δεν ελπίζω σε πολλά με τη forthnet.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 γιατί όμως το Z rotation να κολλάει στα δεξία; Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει να κάνει με κάτι που έχεις plug στο pc σου, κάποιο usb είναι σίγουρα, unplug όλα reboot k δοκίμασε man.
Christav Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Καλα που εγινε συζητηση για joystick στα heli και θυμηθηκα και εβαλα και το δικο μου... AChris το νικ για online:-)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Το ξαναλέω φυσικά το game δεν είναι φτιαγμένο για flightstick, οποιος θέλει να του το αποδείξω ας με κάνει join για ένα dogfight Atakama Desert
glyfadas7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 παιδια καλησπέρα,το παιχνίδι για μένα τα σπαει και εχω φάει τέτοιο κόλλημα που δεν προχωράω το campaign!!!με εχει φάει το multiplayer....αλλά επειδή είμαι καινουριος στο online gaming θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορω να βρω σερβερ με έλληνες?το nick μου ειναι loxiasGR οποτε οποιος θέλει ας με κανει add μηπως και βρεθουμε καμια φορα μεσα....απ τα λιγα παιχνιδια που αγορασα και το online σε ξεπληρωνει και με το παραπανω.
Manos-Sx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 τι λέτε να είναι καλύτερο ? direct x 11 και low setting ή direct x 10 και medium settings? Εμένα η 5850 με τον 11 σήκωνε αρκετά πιο εύκολα πιο μεγάλα νούμερα anti-aliasing και anisotropic παρά με το με 9 και 10 αλλά δε την έχω δοκιμάσει ακόμα στο Bad C 2... Για τέρμα γραφικά το Bad Company 2 έχεις υπερβολικές απαιτήσεις πως το βλέπετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα