Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι έχω immunity για 1 sec όσο χρειάζεται περίπου η σφαίρα του sniper για να διανύσει την απόσταση προκειμένου να με ξαναβρεί :lol:

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τελικά πολύ απαιτητικό game. Ενώ παίζω στο λαπτοπ μου bioshock 2 , Batman AA, AvP όλα στο φουλ και dirt 2 στο high το bad company μόνο στο low settings τα γραφικά είναι playable :(

κανε edit to settings.cfg στο Documents/BFBC2 κ εκει που λεει DxVersion βαλε 9

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι αλλάζουν ομάδα ενώ έχει ξεκινήσει η μάχη. Τόσο σημαντική ποια είναι η νίκη ρε πούστη μου? Ξεκινάμε 16vs16 και αν η μια ομάδα είναι καλύτερη ξαφνικά αρκετοί αλλάζουν ομάδα και το παιχνίδι δεν έχει κανένα νόημα.

Ελπίζω το όλο θέμα με τους docs να αλλάξει. Δεν θέλω ress γαμώ. Με έχει φάει sniper μόλις, με σηκώνει ο γιατρός και ξαναπέφτω....Ε είναι αηδία. Να πετάει health packs ναι, το ress όμως πρέπει να φύγει. Το σιχαίνομαι, δεν το θέλω, /shoo γαμώdoc :mad:

Το χειρότερο στο παιχνίδι είναι ότι είναι.......τρελά εθιστικό. Πραγματικά χάνεσαι.

Να σου έρθω και σε αυτό το παιχνίδι;;

Θυμίζει παλίο bf ή έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο και σε αυτό το παιχνίδι;

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι αλλάζουν ομάδα ενώ έχει ξεκινήσει η μάχη. Τόσο σημαντική ποια είναι η νίκη ρε πούστη μου? Ξεκινάμε 16vs16 και αν η μια ομάδα είναι καλύτερη ξαφνικά αρκετοί αλλάζουν ομάδα και το παιχνίδι δεν έχει κανένα νόημα.

Αυτό με την αλλαγή της ομάδας είναι εκνευριστικό. Θα έπρεπε να βάλουν autobalance ή και ποινή όταν το κάνεις. Να χάνεις από το score σου.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, sorry αλλά ως εντελώς νέοπς να ρωτήσω... :o

1. Εκεί στο login που λέει CLAN TAG (κι από κάτω το όνομα του soldier μας) τί βάζουμε ??? :P

2. Το τί ψάξιμο το βάζω να κάνει για να βρει servers με ΟΛΕΣ τις επιλογές τσεκαρισμένες (no pass, not full, not empty, ranked, punkbuster, all maps κλπ.) ... ε, λοιπόν δεν βρίσκει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ SERVER !!!! Tί κάνω ρε παίδες ??? Απλά υπομονή και ίσως κάποια στιγμή θα μου εμφανίσει κάτι ???? :rolleyes:

ΤΗΑΝΧ εκ των προτέρων. :-)

Δημοσ.
Μήπως κάνουν κάποιο Update; Δες μήπως στο μπλοκάρει κάποιο antivirus.

Tελικά, άκυρο, αλλά ΤΗΑΝΧ φίλε Γιώργο.

Βασικά, έπρεπε να πάω να τρέξω χειροκίνητα τον updater μέσα στο φάκελο του παιχνιδιού και να με αναβαθμίσει στην τελευταία version.

Μετά από αυτό έψαξε, με μόνη τσεκαρισμένη την επιλογή "no password", και μου έβγαλε ένα σωρό servers με καλύτερους δυο τρεις με ping 46.

Αλήθεια αξιοπρεπές παιχνίδι χωρίς πολύ lag που να το κάνει σχεδόν unplayable, μέχρι πόσο ping είναι το μάξιμουμ επιτρεπτό ??? Και ποιο. απ' την πείρα σας, είναι το καλύτερο ping που έχετε πάιξει στο παιχνίδι ???

Εντωμεταξύ το rush mode βλέπω είναι το πιο δημοφιλές :-D

Δημοσ.
Να σου έρθω και σε αυτό το παιχνίδι;;

Θυμίζει παλίο bf ή έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο και σε αυτό το παιχνίδι;

Δεν είναι ακριβώς το Battlefield που ξέραμε, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό.

Πιστεύω αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του, είτε έχει παίξει παλιότερα BF, είτε όχι.

Δημοσ.

Μετά από αυτό έψαξε, με μόνη τσεκαρισμένη την επιλογή "no password", και μου έβγαλε ένα σωρό servers με καλύτερους δυο τρεις με ping 46.

Mε τι πάροχο είχες τόσο χαμηλό ping? Γιατί εγώ με forthnet κάτω από 62 δεν έχω δει, με τον μέσο όρο μου να είναι στα 78/94.....

Δημοσ.

Πιστεύω αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του, είτε έχει παίξει παλιότερα BF, είτε όχι.

καλημερες!

να ρωτησω ξανα: σε σχεση με το mw2 τι λεει?

Δημοσ.

Απλά ας είναι να ξεκινήσω να παίζω!!:-D

Δημοσ.
καλημερες!

να ρωτησω ξανα: σε σχεση με το mw2 τι λεει?

Δεν έχω παίξει MW2 για να σου πω, αλλά σε σύγκριση με το πρώτο Modern Warfare μπορώ να πω πως είναι στα ίδια επίπεδα καψίματος/ποιότητας/εθιστικού gameplay. Φυσικά αυτά είναι καθαρά υποκειμενικά, σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει.

Δημοσ.

Σαν να βρήκα γιατί ο παίχτης κοιτάει προς τα κάτω όταν συνδέω το joystick άλλα... δεν ξέρω πως το διορθώνω. Όπως βλέπετε στα ss, το Z Rotation είναι συνέχεια κολλημένο στα δεξιά (και για την ακρίβεια τρεμοπαίζει). Ξαναπέρασα τελευταίους drivers, και την 1η φορά στο calibration το Z Rotation είναι κεντραρισμένο μια χαρά, άλλα με το που αγγίξω ένα κουμπί από το joystick, κολλάει στα δεξία.... HELP :rolleyes:

post-48075-129063074109_thumb.jpg

post-48075-129063074111_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...