giorgos147 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Έψαξα σε δύο μαγαζιά και δε το βρήκα πουθενά
Toufas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 http://www.g2play.net/store/Battlefield-Bad-Company-2-Standard-Edition-EA-Download-Manager.html
giorgos147 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 http://www.g2play.net/store/Battlefield-Bad-Company-2-Standard-Edition-EA-Download-Manager.html Χαχ. Ευχαριστώ
PETERANOS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Έψαξα σε δύο μαγαζιά και δε το βρήκα πουθενά http://www.skroutz.gr/s/247781/Battlefield%3A-Bad-Company-2.html ---------- Προσθήκη στις 17:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:47 ---------- Παιδια με Athlon X2 7750BE 2,7G unclocked, ati4770 unclocked, 2gb DDr2, win xp pro...θα μπορεσω να τρεξω το παιχνιδι τουλαχιστον με 25+ fps στις απαιτητικες φασεις...??? Με Athlon X2 7750 2,7G , 8800GT ΧΧΧ, 2gb DDr2 και VISTA σε εμένα παίζει μια χαρά!! Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2010 από PETERANOS
newlynx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 http://www.g2play.net/store/Battlefield-Bad-Company-2-Standard-Edition-EA-Download-Manager.html Επειδή ενδιαφέρεται φίλος μου είναι αξιόπιστο το site? Έχει κάνει κανείς αγορές από εκεί?
Athanasios2104 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 ρε παιδιά, πήρα ένα joystick Saitek Cyborg V1, άλλα πως το σετάρω; Δεν έχω ξαναχρησιποιήσε joystick βλέπετε Μέσα από το παιχνίδι, αν πάω στα controls για pilot παίρνει τα ήδη υπάρχοντα κουμπιά, άλλα δεν με αφήνει να βάλω το camera control (view left, right κτλ) στο κεντρικό κουμπάκι που έχει το saitek για αυτό το σκοπό. Επίσης, το Increade/Decrease (της ταχύτητας) το ταυτίζει με το YAW ;; Και βέβαια μόλις μπήκα, να το τσεκάρω, ο παίχτης κοιτούσε κάτω και έκανε σβούρες. Η Saitek έχει ένα δικό της πρόγραμμα για joysticks, άλλα αρκεί από μόνο του ή πρέπει να το σετάρω και μέσα από το παιχνίδι;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Man πάνε σε άδειο server και πετα εκεί να δεις
giorgos147 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Καλημέρα. Ρε σεις, υπάρχει περίπτωση έως να πάρω το παιχνιδι, να μπορέσω να μπω να παίξω σε κανέναν server δίχως serial; standard θα το πάρω το παιχνίδι, αλλά 1) είναι κυριακή 2) δεν έχω τι να κάνω. Να μην είναι φυσικά official server.
newlynx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Καλημέρα.Ρε σεις, υπάρχει περίπτωση έως να πάρω το παιχνιδι, να μπορέσω να μπω να παίξω σε κανέναν server δίχως serial; standard θα το πάρω το παιχνίδι, αλλά 1) είναι κυριακή 2) δεν έχω τι να κάνω. Να μην είναι φυσικά official server. Όχι.... θα περιμένεις μέχρι Δευτέρα. Το παιχνίδι αξίζει πολύ....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Αθανάσιος2104 έλα μαζί μας μετά τις 00:00 συνήθως μπαίνουμε με Stoli Ατακάμα Desert μονοι και κάνουμε αερομαχίες για fun
THEMACHINE Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Τελικά πολύ απαιτητικό game. Ενώ παίζω στο λαπτοπ μου bioshock 2 , Batman AA, AvP όλα στο φουλ και dirt 2 στο high το bad company μόνο στο low settings τα γραφικά είναι playable
Athanasios2104 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Αθανάσιος2104 έλα μαζί μας μετά τις 00:00 συνήθως μπαίνουμε με Stoli Ατακάμα Desert μονοι και κάνουμε αερομαχίες για fun προς το παρόν όλα τα κουμπιά δουλεύουν εκτός του POV, θα δοκιμάσω να το ενεργοποιήσω από το sst της saitek επίσης, ο παίχτης όταν είναι εκτός οχημάτων κοιτάει προς τα κάτω... help
chill Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι αλλάζουν ομάδα ενώ έχει ξεκινήσει η μάχη. Τόσο σημαντική ποια είναι η νίκη ρε πούστη μου? Ξεκινάμε 16vs16 και αν η μια ομάδα είναι καλύτερη ξαφνικά αρκετοί αλλάζουν ομάδα και το παιχνίδι δεν έχει κανένα νόημα. Ελπίζω το όλο θέμα με τους docs να αλλάξει. Δεν θέλω ress γαμώ. Με έχει φάει sniper μόλις, με σηκώνει ο γιατρός και ξαναπέφτω....Ε είναι αηδία. Να πετάει health packs ναι, το ress όμως πρέπει να φύγει. Το σιχαίνομαι, δεν το θέλω, /shoo γαμώdoc Το χειρότερο στο παιχνίδι είναι ότι είναι.......τρελά εθιστικό. Πραγματικά χάνεσαι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Μακάρι να είχα 1 medic συνεχεια διπλα μου μετά το revive έχεις 1-2 sec immunity, απλά just run Chill άλλη φορα να μην κάθεσαι μέσα στα φυλάκια έλα HC ρε να γουστάρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα