Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το revive δεν είναι λίγο fail? Δεν θα έπρεπε να σου βγάζει κάτι του στυλ accept/decline? 9/10 φορές όταν με κάνουν revive ψοφάω με το που σηκωθώ :< Το μόνο που με έχει χαλάσει είναι η δυσκολία του να σκοτώσεις κάποιον μεγαλύτερο level από εσένα.......

Και μερικές ερωτήσεις :

-Το μικρό αεροπλανάκι τι ρόλο βαράει? Δεν έχω καταλάβει lol

-Ποιο είναι το μέγιστο level που μπορεί κάποιος να φτάσει?

-Μαχαίρι πότε περίπου ξεκλειδώνω?

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και μερικές ερωτήσεις :

-Ποιο είναι το μέγιστο level που μπορεί κάποιος να φτάσει?

1)Το αεροπλανάκι αυτό λέγετε UAV.Spottarei τους αντιπάλους και ρίχνει ρουκέτες.

2)Νομίζω είναι 50 το cap.

3)Το έχεις από την αρχή και το default key είναι το πάτημα της ροδέλας.

Δημοσ.
Το μόνο που με έχει χαλάσει είναι η δυσκολία του να σκοτώσεις κάποιον μεγαλύτερο level από εσένα.......

Στην αρχή θα σου φανεί λίγο δύσκολο αλλά μετά θα βελτιωθείς. Δεν είναι πολύ ανώτεροι από σένα σε εξοπλισμό οι παίκτες με μεγαλύτερο level. Σε κερδίζουν γιατί έχουν παίξει παραπάνω.

Δημοσ.

παιδια σε σχεση με το modern warfare 2 που παιζω αυτες τις μερες, τι λεει το παιχνιδι?? μονο με το πενταετιας battlefield 2 εχω ασχοληθει και φανταζομαι θα ειναι μακραν καλυτερο.

Δημοσ.

Ήρθε και σε μένα επιτέλους. :-)

Όταν πάω να συνδεθώ για να φτιάξω account μου λέει πως απέτυχε να συνδεθεί με τους servers της EA.

Ξέρει κανείς τι πρόβλημα παίζει?

Δημοσ.

Και μερικές ερωτήσεις :

Man best n00b questions ever!!! Με έκανες και γέλασα man thanx, no offence dude ;) Το knife λειτουργεί ακριβώς όπως το MW2, και το άλλο mini chopper λέγεται UAV, unarmed aerial vehicle ;)

Δημοσ.

Παιδιά το πρόβλημα τελικά λύθηκε επαναφέροντας τις default ρυθμίσεις απο το ati overdrive utility.

Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν.

Δημοσ.

Ε που να ξέρω ρε, αφού το cod δεν έχει "αεροπλανάκι" και από online fps ότι έχω παίξει τον τελευταίο καιρό, ξαφνικά μου προέκυψε το ενδιαφέρον για την κατηγορία. Εγώ ο καημένος νόμιζα ότι είναι φορητή βόμβα, το πήγαινα στους αντιπάλους και το έριχνα πάνω τους :lol:. Πατάω κανένα κουμπί για να ρίξει missiles btw?

Για το μαχαίρι παραξενεύτηκα γιατί όταν με σκότωνε κάποιος έβλεπα στον εξοπλισμό τους μαχαίρι. Ε στον δικό μου δεν έβλεπα πουθενά όταν έφτιαχνα το set up μου γι' αυτό :P. Εντάξει νωρίς το έμαθα αλλά αν το ήξερα θα είχα γλιτώσει καμιά.....200αριά kills επειδή όταν έμενα out of ammo και έτρεχα πανικόβλητος αριστερά δεξιά μέχρι να γεμίσω.

Και αυτό δεν ήταν τίποτα, που να με δεις να πετάω το μεγάλο chopper :lol:. Μέχρι να το στρίψω είχαμε βγει εκτός πίστας και ψοφήσαμε όλοι (κουβάλαγα και κόσμο γαμώ xaxa). Θα μπω το απόγευμα να σε πάω βόλτα αν και όποτε σε έχω πετύχει μέσα είσαι πάντα σε server που δεν φαίνονται οι αντίπαλοι στο χάρτη και μου πέφτει κομματάκι βαρύ (δηλαδή μπαίνω και βγαίνω asap)

Τhanks PraetorianGR

Για maintenance και νέα γενικά μπορείτε να βλέπετε το blog του battlefield εδώ

Δημοσ.
Ε που να ξέρω ρε, αφού το cod δεν έχει "αεροπλανάκι" και από online fps ότι έχω παίξει τον τελευταίο καιρό, ξαφνικά μου προέκυψε το ενδιαφέρον για την κατηγορία.

σορρι για το off topic αλλά στο mw2 πετάει αεροπλανάκι όταν βγάζεις uav και μάλιστα μπορεί να το καταρρίψεις.

Δημοσ.

Chill dude εντάξει epic post my man!!! lol u rock!!! :-D

Αυτοί οι servers είναι hardcore, παραπάνω damage στα πάντα εκτος από το blackfuckinhawk που sucks παντού, χωρίς kill cam, HUD, minimap k 3d spotting. Αφού είσαι first timer ανέβασε λίγο rank σε normal servers γιατί εκεί παίρνεις πιο πολλούς πόντους και μετά έλα HC να γουστάρεις :-D

8:00? Θα είμαι all day σήμερα έλετε αλλα βάλτε mics guys, αν θέλετε ventrilo info pm με.

p.s. με το fire button πατημένο το UAV ρίχνει τηλεκατευθυνόμενους πυραυλους, αν πάρεις και mods τότε έχει και mini gun η extra zoom ;)

Δημοσ.
σορρι για το off topic αλλά στο mw2 πετάει αεροπλανάκι όταν βγάζεις uav και μάλιστα μπορεί να το καταρρίψεις.

Στο cod όμως απλά το "καλείς" δεν το ελέγχεις και είναι μόνο για να spotάρεις τους αντιπάλους, εδώ μιλάμε για pew pew UAV, το οποίο ελέγχεις εσύ.

@{Tdi}, σε τέτοιους servers μάλλον θα έρθω στο bad company 3 :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...