chill Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Παίζει κανένα πρόβλημα με τους servers? Δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. Failed to connect with EA κλπ....... ---------- Προσθήκη στις 21:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:57 ---------- Τελικά συνδέθηκα, διάλεξα server και μπούκαρα . Not bad, εντελώς διαφορετικό game από το cod...... Έπαιξα 3 games των οποίων τον σκοπό δεν κατάλαβα (έλα δεν θέλω σχόλια δεν έχω και την μεγαλύτερη εμπειρία σε online fps :<) αλλά γούσταρα τρελά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ναι άντε χωθείτε όλοι λέμε! Akpe σε έκανα man
chill Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 wow sucks ομως.βαλε με friendlist WoW rox ρε και ας μην παίζω εδώ και καιρό. Όταν μπω θα σε κάμω. Δεν ρωτάω nick ε, κλασσικά το γνωστό
Athanasios2104 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Εντάξει παίδες, it's official, το παιχνίδι είναι κορυφή. Και από άποψη perfomance σε σχέση με την beta, μέρα με τη νύχτα, το έβαλα τα πάντα όλα full (εκτός HBAO και VSync ON - 1η φορά που το βάζω σε game, άλλα είχα έντονο tearing χωρίς αυτό) και το παιχνίδι πάει silky smooth >60fps σταθερά 99.9% των περιπτώσεων. Κάποια στιγμή θα βάλω μέσα και το HBAO να δω αν θα κρατηθεί το sync. Και από ping βέβαια, σφαίρα, γύρω στο 70, άντε βαριά βαριά 80 σε full 32αρη server. Χάρτες δεν τους έπαιξα όλους, 2-3 που έπαιξα είναι αρκετά καλοί, αν και κάποιοι θα ήθελαν κανένα όχημα παραπάνω. Level μόλις πήρα το 4, σαν medic πρώτα για το revive και λίγο engy για το repair tool (τα βασικά εργαλεία της δουλειά δλδ). Η πλάκα είναι ότι σε ένα server που μπήκαμε με κάτι παιδιά από την clan ήτανε κάτι τυπάδες 28 lvl, μα καλά, αυτοί non-stop το πήρανε Γενικά, το κάψιμο νομίζω ότι είναι δεδομένο. Athanasios2104 (in-game) athanasios2104 (x-fire)
doctor444 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 τι συνδεση θελει ρε παιδια για να ειναι λειτουργικο και να μην κολλαει...??το τελευταιο battlefield που επαιξα on line ηταν το battlefield 2 και μου αρεσε αρκετα θα ελεγα...αυτο μαλλον θα ειναι πολυ πιο μπροστα...αξιζει να το παρω για το multiplayer?to singleplayer που επαιξα μου αρεσε παρα πολυ...αξιζει http://www.multirama.gr/products/product?pid=0448632&catid=070201 για πειτε...thanks αυτη ειναι η γραμμη μου...παλιοκαλωδιο
sandbird Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά, θέλει τίποτα port forwarding για να παίξει ? Χθες το πήρα αλλά δεν κάνει connect στους EA Servers μου λέει συνέχεια μέσα στο game. Είναι offline ή απλά εγώ έχω κάποιο πρόβλημα?
PraetorianGR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, θέλει τίποτα port forwarding για να παίξει ? Χθες το πήρα αλλά δεν κάνει connect στους EA Servers μου λέει συνέχεια μέσα στο game. Είναι offline ή απλά εγώ έχω κάποιο πρόβλημα? Σήμερα κανουν maintainance http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/944549-updated-ea-server-maintenance-wednesday-08-00-a-8.html Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2010 από PraetorianGR
sandbird Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Σήμερα κανουν mentainancehttp://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/944549-updated-ea-server-maintenance-wednesday-08-00-a-8.html Lol, σήμερα βρήκαν ? grrrr ευχαριστώ
iagouaros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Γεια χαρά σε όλου, πως γίνεται να κάνω Invite σε ένα φίλο μου ώστε να μπαίνουμε στον ίδιο server. Ευχαριστώ
Mourgolikos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Γεια χαρά σε όλου, πως γίνεται να κάνω Invite σε ένα φίλο μου ώστε να μπαίνουμε στον ίδιο server. Ευχαριστώ Αριστερά κάτω (στο αρχικό μενού του παιχνιδιού, αφού κάνεις login) υπάρχει μία κατακόρυφη μπάρα που λέει Friends. Πάτα click εκεί και θα σου ανοίξει ένα παράθυρο όπου έχει κουμπί Add Friend Όποιος θέλει την καταπληκτική παρέα μου μπορεί να γίνει το φιλαράκι μου Mourg0S
iagouaros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ. Ναι το γνωρίζω αυτό, αλλά ο μόνος τρόπος που βρήκα για να μπούμε στον ίδιο server είναι να μπαίνει πρώτα ο ένας και μετά ο άλλος να τον ακολουθεί πατώντας το δεξί βελάκι από το friends list. Δεν έχει Party όπως το Mw2?
chill Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 ax0ax0a0x0a0xa0x0a0xa0x0a, epic Καλά το dvd νοικιάζεται στα dvdάδικα, wtf....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα