Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαιξα και εγώ λίγο mp χθες βράδυ και όλα ήταν μια χαρά με τους servers. Απλά μέχρι να συνηθίσεις τις καινούριες πίστες και τα μυστικά τους θέλει υπομονή αλλά επιβραβεύεσαι από την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει. Πάντως δεν χρειάζεται να αναλωνόμαστε σε κόντρες BBC2 vs MW2 γιατί και τα 2 αποτελούν καλά παιχνίδια που αξίζει να ασχοληθείς. Επίσης (και το έχω ξαναγράψει) όποιος θέλει ρεαλισμό πάει σε ARMA και America's Army και όχι σε BBC2 και MW2.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μάλλον the περιμένεις πολύ...οποτε ξανα σκέψου το..

οποιος θέλει ας με κάνει add guys, κάνουμε και recruiting ;)

nick: Skull...

edit: Όσο για ρεαλισμό παίξτε hardcore.

Δημοσ.

μου ήρθε σήμερα (μαζί με το supcom2)!

ps: τι έγινε ρε παιδιά, γιατί σβήστηκε το ποστ μου για τα cod fanboys? άλλα όταν ένας λέει "το game είναι μάπα", πρέπει να του απαντήσεις ανάλογα (btw, το cod4 το είχα λιώσει). Τέσπα δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, δεν είναι το μόνο φορουμ με bc2 thread άλλωστε...

Δημοσ.
μου ήρθε σήμερα (μαζί με το supcom2)!

ps: τι έγινε ρε παιδιά, γιατί σβήστηκε το ποστ μου για τα cod fanboys? άλλα όταν ένας λέει "το game είναι μάπα", πρέπει να του απαντήσεις ανάλογα (btw, το cod4 το είχα λιώσει). Τέσπα δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, δεν είναι το μόνο φορουμ με bc2 thread άλλωστε...

Από game.co.uk? Πότε σου ήρθε mail ότι έφυγε η παραγγελία σου?

Εμένα δεν μου'ρθε ακόμα.. :-(

Δημοσ.
Από game.co.uk? Πότε σου ήρθε mail ότι έφυγε η παραγγελία σου?

Εμένα δεν μου'ρθε ακόμα.. :-(

Γέρος άνθρωπος θες και battlefield ffs :-D?

Εγώ το βρήκα τώρα στο γραμματοκιβώτιο μου, από το game.co.uk. Έφυγε την περασμένη Τετάρτη 3/3. Βέβαια από Παρασκευή το μεγάλο κάψιμο, έχουμε και μπαλίτσα αυτή την βδομάδα ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νταξει σιγα. Και εμενα μου το εστειλαν την Πεμπτη (thehut.com) και ακομα το περιμενω. :-D

Επεξ/σία από BaLsAmoMenos
Δημοσ.
δε θα κάτσω να στέλνω πμ όλο το βράδυ...πείτε με και troll. απλά είπα είπα ότι δε μου αρέσει το παιχνίδι,είπα πουθενά ότι το mw2 δε έχει προβλήματα καβατζόματα και όλα τα υπόλοιπα σπαστικά? χαλαρώστε λίγο και στην τελική δε πιστεύω να έπεσε στα μάτια σας το bad company 2 επειδή είπα ότι δε μου αρέσει

πάντα φιλικά

Κλαιν φιλε μου!Οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυ..δες!Ο καθένας εχει απο μία!;)

Πάντα φιλικά!:P

Δημοσ.

Παίζει κανένα πρόβλημα με τους servers? Δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. Failed to connect with EA κλπ.......

---------- Προσθήκη στις 21:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:57 ----------

Τελικά συνδέθηκα, διάλεξα server και μπούκαρα :D. Not bad, εντελώς διαφορετικό game από το cod...... Έπαιξα 3 games των οποίων τον σκοπό δεν κατάλαβα :P (έλα δεν θέλω σχόλια δεν έχω και την μεγαλύτερη εμπειρία σε online fps :<) αλλά γούσταρα τρελά.

Δημοσ.
wow sucks ομως.

βαλε με friendlist :P

WoW rox ρε και ας μην παίζω εδώ και καιρό.

Όταν μπω θα σε κάμω. Δεν ρωτάω nick ε, κλασσικά το γνωστό ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...