Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας.. Σημερα ηρθε ενας θειος μου

απο το σοι της μανας μου

και μου εφερε το εν λογω παιχνιδι , και ειπα να πω και γω την γνωμη μου. Μετα απο λιωσιμο για μια ωριτσα περιπου εχω να πω οτι δεν μου αρεσε και πολυ. Κατα πολυ υποδιαιστερο του Modern Warfare 2 .. δεν το συζητω σε ολους τους τομεις. Οποτε θα του κανω ενα ωραιοτατο uninstall και θα περιμενω υπομονετικα κατι καλυτερο να ασχοληθω...

Battlefield != Call of Duty

Γενικά φαίνεται ότι πολλοί έχετε λανθασμένη εικόνα για το παιχνίδι.

Το Battlefield δεν είναι shoot 'n run, θέλει τακτική και συνεργασία, αντίθετα με το CoD που απαιτεί πιο πολύ skill και λιγότερο teamwork. Άμα είχες παίξει BF 2 ή BF 2142 θα καταλάβαινες.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεκτον...απλα μεχρι τωρα το μοναδικο game που ηθελε συνεργασια και τακτικη αλλιως δεν την εβγαζες καθαρη ηταν το Brothers in Arms Hell's Highway το οποιο δεν γνωριζω αν θα βγει και 2ο μερος :rolleyes:

Δημοσ.

Σας βλέπω να μιλάτε για τακτικές και teamwork σε games όπως Battlefield, Brothers in arms και πραγματικά με έπιασαν τα γέλια. Αλήθεια, Team Fortress 2 έκατσε κανείς να παίξει ποτέ...;

Δημοσ.

Ειμαι οπαδος του mw2,αλλα επαιξα το bad company 2( τερματισα το sp) και εχω να πω τα καλυτερα...επισης το game χωρις το patch που βγηκε προσφατα λαγκαρει αγρια.Εσεις που το κατεβασατε βαλτε και το patch που βγηκε και προχωρηστε το λιγο στο sp και θα αλλαξετε σιγουρα γνωμη.Ο ηχος ειναι καταπληκτικος , νομιζω ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει μεχρι τωρα ,αρκει να ακουσετε πχ πως πυροβολαει σε τουνελ και σε συγκρυνετε το με το mw2 .

Το αρνητικο που εχω βρει στο παιχνιδι ειναι οι απαιτησεις του ,αλλα αυτοι που εχουν δυνατα μηχανηματα θα το ευχαριστηθουν,και τα προβληματα στους server που πιστευω ομως οτι θα διορθωθουν

Επισης στα + οτι ειναι παιχνιδι ομαδικο ,εχει οχηματα ,και ξεφευγει απο το στυλ του ραμπο που απλως πυροβολαει οτι κινειται

Περιμενω να μου ερθει το original και θα δω και στη πραξη το multiplayer.

Δημοσ.
Σας βλέπω να μιλάτε για τακτικές και teamwork σε games όπως Battlefield, Brothers in arms και πραγματικά με έπιασαν τα γέλια. Αλήθεια, Team Fortress 2 έκατσε κανείς να παίξει ποτέ...;

Ναι, έχω παίξει TF2 και το'χα λιώσει πριν κάμποσους μήνες.

Αλήθεια, εσύ έχεις παίξει ποτέ σου titan mode στο BF 2142?

Δημοσ.

Έπαιξα και εγώ λίγο mp χθες βράδυ και όλα ήταν μια χαρά με τους servers. Απλά μέχρι να συνηθίσεις τις καινούριες πίστες και τα μυστικά τους θέλει υπομονή αλλά επιβραβεύεσαι από την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει. Πάντως δεν χρειάζεται να αναλωνόμαστε σε κόντρες BBC2 vs MW2 γιατί και τα 2 αποτελούν καλά παιχνίδια που αξίζει να ασχοληθείς. Επίσης (και το έχω ξαναγράψει) όποιος θέλει ρεαλισμό πάει σε ARMA και America's Army και όχι σε BBC2 και MW2.

Δημοσ.

μου ήρθε σήμερα (μαζί με το supcom2)!

ps: τι έγινε ρε παιδιά, γιατί σβήστηκε το ποστ μου για τα cod fanboys? άλλα όταν ένας λέει "το game είναι μάπα", πρέπει να του απαντήσεις ανάλογα (btw, το cod4 το είχα λιώσει). Τέσπα δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, δεν είναι το μόνο φορουμ με bc2 thread άλλωστε...

Δημοσ.
μου ήρθε σήμερα (μαζί με το supcom2)!

ps: τι έγινε ρε παιδιά, γιατί σβήστηκε το ποστ μου για τα cod fanboys? άλλα όταν ένας λέει "το game είναι μάπα", πρέπει να του απαντήσεις ανάλογα (btw, το cod4 το είχα λιώσει). Τέσπα δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, δεν είναι το μόνο φορουμ με bc2 thread άλλωστε...

Από game.co.uk? Πότε σου ήρθε mail ότι έφυγε η παραγγελία σου?

Εμένα δεν μου'ρθε ακόμα.. :-(

Δημοσ.
Από game.co.uk? Πότε σου ήρθε mail ότι έφυγε η παραγγελία σου?

Εμένα δεν μου'ρθε ακόμα.. :-(

Γέρος άνθρωπος θες και battlefield ffs :-D?

Εγώ το βρήκα τώρα στο γραμματοκιβώτιο μου, από το game.co.uk. Έφυγε την περασμένη Τετάρτη 3/3. Βέβαια από Παρασκευή το μεγάλο κάψιμο, έχουμε και μπαλίτσα αυτή την βδομάδα ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νταξει σιγα. Και εμενα μου το εστειλαν την Πεμπτη (thehut.com) και ακομα το περιμενω. :-D

Επεξ/σία από BaLsAmoMenos
Δημοσ.
δε θα κάτσω να στέλνω πμ όλο το βράδυ...πείτε με και troll. απλά είπα είπα ότι δε μου αρέσει το παιχνίδι,είπα πουθενά ότι το mw2 δε έχει προβλήματα καβατζόματα και όλα τα υπόλοιπα σπαστικά? χαλαρώστε λίγο και στην τελική δε πιστεύω να έπεσε στα μάτια σας το bad company 2 επειδή είπα ότι δε μου αρέσει

πάντα φιλικά

Κλαιν φιλε μου!Οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυ..δες!Ο καθένας εχει απο μία!;)

Πάντα φιλικά!:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...