newlynx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ότι έχει η limited ξεκλειδώνει και στην απλή όσο ανεβαίνεις rank.
raid Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ότι έχει η limited ξεκλειδώνει και στην απλή όσο ανεβαίνεις rank. Αν ειναι σιγουρο αυτο,δεν αξιζει τοτε καποιος να δωσει τα 10€ παραπανω. Το κακο ειναι οτι το εγραψες με 20 λεπτα καθυστερηση απο την αγορα που εκανα στην πληρης εκδοση μολις τωρα.Οποτε το μονο που μενει ειναι να το δω και εγω στη πραξη. Ευχαριστω.
Shiro Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Παιδια επειδη ειναι πρωτη φορα που παιζω battlefield να κανω μια αφελη ερωτηση. Στο multi μπορεις να παιξεις και co-op εκτος απο αντιπαλος? Αν ναι γιατι δε φτιαχνουμε μια ομαδουλα.
pc_admin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 οχι ρε συ raid !!!...δεν σου ειπα οτι η απλη με 33,9 ευρω ειναι ευκαιρια και να δουμε αν θα προλαβεις ?? μπορεις ομως να το ακυρωσεις και να ζητησεις την απλη.Ακομα και τωρα μπορεις να το κανεις.
Mourgolikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Αν ειναι σιγουρο αυτο,δεν αξιζει τοτε καποιος να δωσει τα 10€ παραπανω. Το κακο ειναι οτι το εγραψες με 20 λεπτα καθυστερηση απο την αγορα που εκανα στην πληρης εκδοση μολις τωρα.Οποτε το μονο που μενει ειναι να το δω και εγω στη πραξη. Ευχαριστω. Το ακυρώνεις (εφόσον δεν έχει αποσταλεί ακόμα) και παίρνεις ή την απλή από Ελλάδα (e-shop) ή την Limited Edition από game.co.uk ή gamestation.co.uk (που βγαίνει πιο φθηνά και από την απλή του e-shop). Όσο για τα οφέλη της Limited είναι αυτά τα 6 πρόωρα unlocks. Θα έχεις ένα μικρό πλεονέκτημα τις πρώτες μέρες δηλαδή (όσο οι άλλοι δεν θα τα έχουν ξεκλειδώσει ακόμα).
raid Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Παιδια να ειστε καλα για της απαντησεις σας! Καθοτι το ειχα βαλει σκοπο να το παρω με το που θα βγει,κοιτουσα στο μαγαζι πλαισιο ποτε θα το εχει να το παρω.Ε δεν το ειχει μεχρι στιγμης που μιλαμε. Ειπα τι γινεται εδω δεν υπαρχει ακομα στην Ελλαδα? οταν εχει κυκλοφορησει στον κοσμο. Μολις ομως το ειδα μετα και το μηνυμα του φιλου "pc_admin" οτι υπαρχει στο eshop ετοιμοπαραδοτο εφυγα και το αγορασα απο το κατασταμα μηπως και χασω το επιδομα...? Την πατησα.Προς ολους, μην παρετε την εκδοση "Limited Edition" σε καμια περιπτωση! Παρτε την "απλη" και ειστε κερδισμενοι οσο αυτοι βρισκεται στην τιμη των 34€. Στο παλιο battlefield2 τοτε, αναλογα με το ποια εκδοση αγοραζες ειχες και περισσοτερες πιστες οσοι γνωριζουν.Επειδη την προηγουμενη σειρα την αγορασα 2 φορες για να εχω ολες της πιστες της,ετσι καπως το σκεφτηκα και τωρα.Αλλα δεν εχει καμια σχεση με το τοτε marketing το σημερα. Επειδη το εβαλα και το επεξα σε multiplayer οποιος θελει να ρωτησει οτιδηποτε ας γραψει.Με ποια πρωτη ματια δειχνει ισως ποιο ελαφρυ απο την beta εκδοση που καποιοι παιξαμε.
aliakas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 μπαχ δεν μου ξεκινάει το multi το single ωραίο δεν μπορώ να πω
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Παιδια επειδη ειναι πρωτη φορα που παιζω battlefield να κανω μια αφελη ερωτηση. Στο multi μπορεις να παιξεις και co-op εκτος απο αντιπαλος?Αν ναι γιατι δε φτιαχνουμε μια ομαδουλα. το παιχνίδι έχει 4 game modes με μέγιστο αριθμό 32 παίχτες: Conquest (16v16 max) Rush (το ίδιο) TDM (το ίδιο) Squad TDM (το ίδιο άλλα κάθε squad -4 άτομα- εναντίων όλων)
onty Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Γεια σας.. Σημερα ηρθε ενας θειος μου απο το σοι της μανας μου και μου εφερε το εν λογω παιχνιδι , και ειπα να πω και γω την γνωμη μου. Μετα απο λιωσιμο για μια ωριτσα περιπου εχω να πω οτι δεν μου αρεσε και πολυ. Κατα πολυ υποδιαιστερο του Modern Warfare 2 .. δεν το συζητω σε ολους τους τομεις. Οποτε θα του κανω ενα ωραιοτατο uninstall και θα περιμενω υπομονετικα κατι καλυτερο να ασχοληθω...
jakegate7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Γεια σας.. Σημερα ηρθε ενας θειος μου απο το σοι της μανας μου και μου εφερε το εν λογω παιχνιδι , και ειπα να πω και γω την γνωμη μου. Μετα απο λιωσιμο για μια ωριτσα περιπου εχω να πω οτι δεν μου αρεσε και πολυ. Κατα πολυ υποδιαιστερο του Modern Warfare 2 .. δεν το συζητω σε ολους τους τομεις. Οποτε θα του κανω ενα ωραιοτατο uninstall και θα περιμενω υπομονετικα κατι καλυτερο να ασχοληθω... Σωστότατος!!! χωρίς να ξέρω τι παίζει με battlefield γενικά(φαν του cod),από αυτά που είχα διαβάσει για το bad company 2 περίμενα κάτι το super wow ( ) αλλά τελικά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό
onty Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ολα φαινονται ψευτικα ρε παιδια στο παιχνιδι εκτος απο κατι σκηνες με δεντρα που εχω την εντυπωση οτι ειναι σαν βιντεο στο backround γιαυτο φαινονται τοσο ομορφα τα γραφικα. Κατα ταλλα ουτε σαν χειρισμος με βολεψε ουτε σαν ηχος με τρελανε. Ουτε φαν ειμαι ουτε τπτ. Απλα λεω τι ειδα σαν gamer . Ισως να φταιει ο θειος οποτε θα πω και σε αλλον θειο μ να μου το φερει και αν αλλαξει κατι θα σας πω οτι τρομπαρα ..
@kyros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 πισω απ τα βαρελια μεσα στους θαμνους στις γωνιες κλπ...δεν υπαρχει πιο καβατζοπαιχνιδο απ το mw,εκτος αυτου με 10πλασιο budget δεν κατσαν να βγαλουν ενα παιχνιδι με στανταρντς 2010(αντε 2008).. το καινουργιο bf ειναι αναβαθμισμενο,100 φορες καλυτερο απ το προηγουμενο,κ σου κλεινει κ το ματι,οχι σαν την αμερικανια..
onty Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ελα τωρα φιλε .. Ελεγαν και ξαναελεγαν οτι θα ειναι τρομερη η αλληλεπιδραση με τα κτιρια και το περιβαλλον , και τελικα οπου πυροβολησεις , γινεται το ιδιο στυλ ζημιας .. Σαν copy-paste ενα πραγμα. Φυσικα δεν επαιξα το 1 οποτε δεν μπορω να πω αν εχει αναβαθμηστει πολυ η οχι. Εγω απλα ειπα οτι δεν ειναι το καλυτερο FPS που υπαρχει , επειδη απλα υπαρχει το MW2 ...
jakegate7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 πισω απ τα βαρελια μεσα στους θαμνους στις γωνιες κλπ...δεν υπαρχει πιο καβατζοπαιχνιδο απ το mw,εκτος αυτου με 10πλασιο budget δεν κατσαν να βγαλουν ενα παιχνιδι με στανταρντς 2010(αντε 2008)..το καινουργιο bf ειναι αναβαθμισμενο,100 φορες καλυτερο απ το προηγουμενο,κ σου κλεινει κ το ματι,οχι σαν την αμερικανια.. δε θα κάτσω να στέλνω πμ όλο το βράδυ...πείτε με και troll. απλά είπα είπα ότι δε μου αρέσει το παιχνίδι,είπα πουθενά ότι το mw2 δε έχει προβλήματα καβατζόματα και όλα τα υπόλοιπα σπαστικά? χαλαρώστε λίγο και στην τελική δε πιστεύω να έπεσε στα μάτια σας το bad company 2 επειδή είπα ότι δε μου αρέσει πάντα φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα