Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eγω δεν εχω παιξει ακομα το Bad Company 2 αλλα απο τα βιντεακια που βλεπω μου φαινεται τρελο game .... :devil:

Αυριο πουρνο πουρνο θα το εχω για να διαπιστωσω κι εγω αν ειναι τοσο καλο ...:-D

Δημοσ.

Καλησπέρα,παιδιά.

Παίζει κανένας με 2GB RAM και CPU 3.00 GHz;'Εστω και σε χαμηλή ανάλυση.

Θέλω να ξέρω πριν αγοράσω το παιχνίδι.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Minimum System Requirements

Processor: Core 2 DUO @ 2 GHz

Memory: 2 GB

Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version

Video Memory: 256 MB (NVIDIA GeForce 7800GT/ATI X1900)

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 9.0c

Έχει πρόβλημα με τον επεξεργαστή σου...

ΑΛΛΑ το 1Ghz παραπάνω ίσως δώσει μια ανάσα.

Γνώμη μου είναι πως θα μπορέσεις να το παίξεις, κόβοντας όλα τα καλούδια που βαραίνουν τον επεξεργαστή.

Εδώ έρχεται η πρόταση του θείου πριν προβείς στην αγορά του. Το κατεβάζεις, βλέπεις πως τρέχει και αν σε ικανοποιεί το αγοράζεις. (όχι δεν προωθώ την πειρατεία, αλλά ας έβγαζαν κάποιο μόνιμο public demo να μην ρισκάρει 30€)

Δημοσ.

We are adding additional services to alleviate load. Despite having a major infrastructure in place, the peak traffic this weekend has been huge, 400% higher than any other Battlefield's peak simultaneous users. The teams will continue to monitor the services closely. We sincerely apologize for the inconvenience and will provide further updates on the latest developments as they are relevant.

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/03/07/battlefield-bad-company-2-server-update-2010-03-07.aspx

Το παιχνίδι έχει πολύ κόσμο με αλλα λόγια :)

Επίσης είναι αλήθεια ότι ζουλάει την CPU αρκετά οποτε είναι απαραίτητος ένας core 2 duo πάνω από 2ghz ... από GPU παίζει στο medium με παραχωρήσεις και με μια nvidia 9600gt/GT240

Δημοσ.

Το παρέλαβα και εγώ σήμερα. Πράγματι έχουν κάποια προβλήματα με τους servers τα οποία εύχομαι να λύσουν σύντομα για να το απολαύσουμε.

Δημοσ.

Καλησπερα,ξερετε ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των εκδοσεων "Limited Edition" και της απλης εκδοσης?Aναφερομαι σε pc και σε multiplayer παντα.

Την "Limited Edition " δεν βλεπω να υπαρχει στα μαγαζια εδω στην Ελλαδα,ξερεις καποιος που μπορω αν χρειαστει να την βρω?

Επειδη η ιδια εταιρεια δηλωνει προβλημα με τους σερβερς τους,το συναντησε καποιος που το αγορασε το παιχνιδι και δοκιμασε να παιξει on line?

Δημοσ.
Καλησπερα,ξερετε ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των εκδοσεων "Limited Edition" και της απλης εκδοσης?Aναφερομαι σε pc και σε multiplayer παντα.

Την "Limited Edition " δεν βλεπω να υπαρχει στα μαγαζια εδω στην Ελλαδα,ξερεις καποιος που μπορω αν χρειαστει να την βρω?

Επειδη η ιδια εταιρεια δηλωνει προβλημα με τους σερβερς τους,το συναντησε καποιος που το αγορασε το παιχνιδι και δοκιμασε να παιξει on line?

http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml?stuff=bad+company&x=5&y=1

Η Limited Edition περιέχει:

# Το Improved Vehicle Armour, ένα αμυντικό πακέτο που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα οχήματα και το οποίο έρχεται να βελτιώσει την αντοχή τους, μειώνοντας τον αντίκτυπο των εκρηκτικών και των "penetrate" οβιδών σε αυτά.

# Το Supreme Vehicle Firepower, ένα πρόσθετο πακέτο όπλων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους οδηγούς των οχημάτων και αυξάνει σημαντικά την εμβέλεια στην οποία τα οχήματα μπορούν να επιτεθούν.

# Το Vehicle Motion Sensor, το οποίο μας επιτρέπει να εντοπίσουμε τα αντίπαλα οχήματα που βρίσκονται κοντά μας.

# Το Tracer Dart Pistol που περιλαμβάνει μαγνητικά βέλη, τα οποία προσκολούνται σε όλα τα οχήματα και μας επιτρέπουν να τα παρακολουθήσουμε, να τα "κλειδώσουμε" και να τους ρίξουμε ρουκέτες ακόμα και αν δεν είναι στο οπτικό μας πεδίο.

# Επίσης, θα προστεθούν δύο όπλα από το Battlefield 1943. Το M1A1 Submachine Gun, ένα αξιόπιστο αλλά "βαρύ" όπλο, που θα είναι πολύ χρήσιμο στους βετεράνους του Battlefield και το M1911 Pistol, ενά όπλο που δέχεται πολλές παραμετροποιήσεις και ξεχωρίζει για τις σφαίρες διαμετρήματος 0.45 που χρησιμοποιεί.

παντως 33,9 ευρω στο eshop ειναι ευκαιρια η απλη εκδοση

μολις το παραγγειλα με αυτη την τιμη

Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml?stuff=bad+company&x=5&y=1

Η Limited Edition περιέχει:

# Το Improved Vehicle Armour, ένα αμυντικό πακέτο που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα οχήματα και το οποίο έρχεται να βελτιώσει την αντοχή τους, μειώνοντας τον αντίκτυπο των εκρηκτικών και των "penetrate" οβιδών σε αυτά.

# Το Supreme Vehicle Firepower, ένα πρόσθετο πακέτο όπλων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους οδηγούς των οχημάτων και αυξάνει σημαντικά την εμβέλεια στην οποία τα οχήματα μπορούν να επιτεθούν.

# Το Vehicle Motion Sensor, το οποίο μας επιτρέπει να εντοπίσουμε τα αντίπαλα οχήματα που βρίσκονται κοντά μας.

# Το Tracer Dart Pistol που περιλαμβάνει μαγνητικά βέλη, τα οποία προσκολούνται σε όλα τα οχήματα και μας επιτρέπουν να τα παρακολουθήσουμε, να τα "κλειδώσουμε" και να τους ρίξουμε ρουκέτες ακόμα και αν δεν είναι στο οπτικό μας πεδίο.

# Επίσης, θα προστεθούν δύο όπλα από το Battlefield 1943. Το M1A1 Submachine Gun, ένα αξιόπιστο αλλά "βαρύ" όπλο, που θα είναι πολύ χρήσιμο στους βετεράνους του Battlefield και το M1911 Pistol, ενά όπλο που δέχεται πολλές παραμετροποιήσεις και ξεχωρίζει για τις σφαίρες διαμετρήματος 0.45 που χρησιμοποιεί.

παντως 33,9 ευρω στο eshop ειναι ευκαιρια η απλη εκδοση

μολις το παραγγειλα με αυτη την τιμη

ωραιος! ευχαριστω.Δεν ξερω γιατι ειχα κολησει το μαγαζι πλαισιο και δεν το εχει καθολου καν σαν τιτλο.Οτι μπηκα στο eshop και το διαβασα και εγω.

Το ερωτημα που παραμενει ειναι το εξης:αυτα που μου γραφεις και εσυ παραπανω εχουν να κανουν με το myltiplayer? Δηλαδη θα υπαρχουν παικτες 2 ταχυτητων? αυτος που παιρνει την εκοδησ την ακριβη σκοτωνει περισσοτερο και σκοτωνεται λιγοτερο?

Ξερει καποιος να μας πει?

Δημοσ.

Ειπαμε τι παραπανω εχει η πιο ακριβη εκδοση.κατα τα αλλα και οι 2 εκδοσεις παιζουν το ιδιο στο multiplayer ,απλα αυτοι που εχουν την Limited θα εχουν στην διαθεση τους μερικα πραγματακια που μπορει να σου ειναι και λιγο χρησιμα τελικα (ή και αχρηστα ισως) .δεν υπαρχουν παικτες "2 ταχυτητων".ολοι σκοτωνουν ή σκοτονονται το ιδιο στο multi.

...και αν αργησεις ισως να μην το προλαβεις στην τιμη αυτη.. 43,90 ευρω το ειχε μεχρι τωρα το eshop (την απλη εκδοση και 44,90 την Limited)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...