Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

btw και για όποιον ενδιαφέρεται, ένα review για το παιχνίδι. Θα συμφωνήσω με τον reviewer, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, στο εξής: στο single player έχεις Modern Warfare 2 (έστω κι αν διαρκεί όσο διαρκεί), στο multiplayer έχεις MAG (τουλάχιστον στο PS3) και σε συνδυασμό των δύο έχεις το Bad Company 2.

Δημοσ.
Την GTX 260 έχω.

εγω παντως δεν εχω προβλημα με την gtx 260...

σβηστο και ξαναπερασε το βαλε τους νεους driver της nvidia η αν εχεις τους προτελευταιους δεν θα εχει ουτε εκει προβλημα

Δημοσ.

καθεστε και συγκρινετε μηλα με χουρμαδες.τι δουλεια εχει το bc2 που το συγκρινετε με το crysis.λες και το bc2 βγηκε να κανει παταγο απο τα γραφικα.

η το κραζετε για το single player.το bc2 και γενικα τα battlefield ειναι μοναδικη αισθηση που σου δινει στο multi ειδικα οταν εχεις 4-5 φιλους και παζεις με squad.

αληθεια παιζει κανεις crysis online?

Δημοσ.
καθεστε και συγκρινετε μηλα με χουρμαδες.τι δουλεια εχει το bc2 που το συγκρινετε με το crysis.λες και το bc2 βγηκε να κανει παταγο απο τα γραφικα.

η το κραζετε για το single player.το bc2 και γενικα τα battlefield ειναι μοναδικη αισθηση που σου δινει στο multi ειδικα οταν εχεις 4-5 φιλους και παζεις με squad.

αληθεια παιζει κανεις crysis online?

εγω και ειναι το ποιο ωραιο απο ολα ;)

ειδικα οταν παρεις κανενα sniper η το αλλο με την ακτινα και πας σε κανενα λοφο και τους αρχιζεις απο χιλιομετρα :-)

Δημοσ.
εγω και ειναι το ποιο ωραιο απο ολα ;)

ειδικα οταν παρεις κανενα sniper η το αλλο με την ακτινα και πας σε κανενα λοφο και τους αρχιζεις απο χιλιομετρα :-)

για να τους φτανεις και στον διπλα server μιας και ειστε λιγοι?

Δημοσ.
Θα ανεβάσω server αυτό σούκου, θα ποστάρω ips όταν είναι έτοιμος.

Ok man nice.Δεν ήμουνα σίγουρος αν θα υπάρχουν ελληνικοι servers λόγω τ ότι η dice δεν δίνει τα server files,παρά μόνο σε συγκεκριμένους παρόχους

Δημοσ.

........Από το site τις EA.........Will there be an option to have my own dedicated server? Yes, DICE will have trusted partners with data centers worldwide that you'll be able to rent a dedicated server from ensuring you always have a quality server in your region......

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2009/10/26/dedicated-to-our-pc-players.aspx

Δημοσ.
........Από το site τις EA.........Will there be an option to have my own dedicated server? Yes, DICE will have trusted partners with data centers worldwide that you'll be able to rent a dedicated server from ensuring you always have a quality server in your region......

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2009/10/26/dedicated-to-our-pc-players.aspx

Αυτό λέει ότι θα μπορείς να νοικιάσεις dedicated server απο εξουσιοδοτημένους Server providers (πχ i3d, rackage κτλ), όχι ότι μπορείς να σηκώσεις δικό σου server.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...