sozz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Σιγα τις γραφικαρες......Κονσολογραφικα φαινονται ειδικα σε πολλα σημεια.Τα Physics καλα αλλα απο τοτε που ειδα το Crysis δεν πιανουν μια αυτα...... Και οσων αφορα το MW2 ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο το πραγμα,το mw2 ηταν καθαρα για ταινια τι λεμε τωρα. το crysis πρεπει να το αφηνουμε στην ακρη ητανε ενα πραγμα για το τι μπορει να βγαλει ο ανθρωπος τα γραφικα μου φενοντε πολυ καλυτερα απο του cod 6 ειδικα τα στα Physics που το cod δεν εχει καθολου..... και ενα αλλο που μου αρεσει ειναι στα video που παιζεις εσυ λιγο μεχρι να αρχιση το παιχνιδι αλλα τι να λεμε ea ειναι αυτη
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 - 3 με 4 headshot για να πεθάνει ο αντίπαλος... σε κάποια σημεία οι αντίπαλοι δεν αντιδρούσαν ενώ σε είχαν στο οπτικό τους πεδίο παρά μόνο αν τους πυροβολούσες... ??? Headshot είναι kill ακόμα και στην beta dude, άλλο game έπαιξες? Μην ξεχνάμε φυσικά ότι όλα τα προηγούμενα δεν είχαν single player story, για πρώτο attempt τις DICE γάμησε imho.
outlaw star Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ??? Headshot είναι kill ακόμα και στην beta dude, άλλο game έπαιξες? Μην ξεχνάμε φυσικά ότι όλα τα προηγούμενα δεν είχαν single player story, για πρώτο attempt τις DICE γάμησε imho. το πρώτο bad company δεν είχε?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Το πρώτο δεν ήταν για pc my man k δεν ασχολήθηκα ποτε, αλλα φαντάζομαι ότι έχει. Vασικά το ότι έχει γίνει multi platform είναι k ο λόγος ύπαρξης του single υποθέτω.
Luffy23 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά με τα saves τι γίνεται; Εχω Windows xp και δεν μου κρατάει τα save το παιχνίδι!! Τι να κάνω;
ksaplostra Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ??? Headshot είναι kill ακόμα και στην beta dude, άλλο game έπαιξες? Μην ξεχνάμε φυσικά ότι όλα τα προηγούμενα δεν είχαν single player story, για πρώτο attempt τις DICE γάμησε imho. Μην το λες...Έτυχε να χρειαστεί να καρφωσω κανα 2 μονοβολα στο κεφάλι κάποιες φορές για να ψοφήσει το ΑΙ,εκτος κι αν το βαραγα με σναιπερ οπότε ψοφαγε ακόμα κι αν το χτύπαγες στα δάχτυλα του χεριού(μάλλον επρόκειτο περι γενετικής ανωμαλίας,πράγμα που σημαίνει,οτι το επόμενο θα έχει να κάνει με ζόμπι και θα λέγεται,necrofield:bad company 3 dead...dont bet on the dead).
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 lol καλά ναι το auto sniper ήταν σαν gunny από apache
polonos1313 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά με τα saves τι γίνεται; Εχω Windows xp και δεν μου κρατάει τα save το παιχνίδι!! Τι να κάνω; Μια από τα ίδια.... Βασικά αν είναι εύκολο σε κάποιον που γίνονται κανονικά τα saves να μας πει το path όπου γίνονται τα saves.Νομίζω οτι δεν αναγνωρίζει "Τα έγγραφα μου" και ψάχνει να βρει "My Documents"
outlaw star Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μια από τα ίδια....Βασικά αν είναι εύκολο σε κάποιον που γίνονται κανονικά τα saves να μας πει το path όπου γίνονται τα saves.Νομίζω οτι δεν αναγνωρίζει "Τα έγγραφα μου" και ψάχνει να βρει "My Documents" νομίζω ότι έχει να κάνει με το αν έχεις ελληνικά windows...αν ναι τότε δεξί κλικ στα έγγραφά μου και πηγαίνουμε στις ιδιότητες..λογικά θα πρέπει να έχει στον προορισμό ελληνική κατάληξη...αλλάξτε τη σε αγγλικά,και λογικά μάλλον δε θα έχετε πρόβλημα με τα saves ---------- Προσθήκη στις 22:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:43 ---------- Το πρώτο δεν ήταν για pc my man k δεν ασχολήθηκα ποτε, αλλα φαντάζομαι ότι έχει. Vασικά το ότι έχει γίνει multi platform είναι k ο λόγος ύπαρξης του single υποθέτω. ναι το ξέρω αλλά επειδή είπες ότι είναι η πρώτη attempt της dice:p....χαχα got you dude:-D
ANHLIKOS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Να κάνω μια ερώτηση? Εχω την έκδοση του θείου(πάντα το κάνω αυτο, επειδή δεν πολύ παίζω παιχνίδια, τα δοκιμάζω πρώτα 1-2 πίστες και ύστερα αν αξίζει το αγοράζω. Αν οχι πάει για σβήσιμο, κανόνας), αλλά μου βγάζει μαύρες κουκκίδες και ύστερα μαυρίζει η μισή οθόνη. Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατι συμβαίνει? Θέμα να μην το αντέχει το Pc δεν παίζει. Sorry αν εχει ξανατεθεί το θέμα, στις σελίδες που διάβασα δεν βρήκα κάτι.
polonos1313 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Να κάνω μια ερώτηση?Εχω την έκδοση του θείου(πάντα το κάνω αυτο, επειδή δεν πολύ παίζω παιχνίδια, τα δοκιμάζω πρώτα 1-2 πίστες και ύστερα αν αξίζει το αγοράζω. Αν οχι πάει για σβήσιμο, κανόνας), αλλά μου βγάζει μαύρες κουκκίδες και ύστερα μαυρίζει η μισή οθόνη. Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατι συμβαίνει? Θέμα να μην το αντέχει το Pc δεν παίζει. Sorry αν εχει ξανατεθεί το θέμα, στις σελίδες που διάβασα δεν βρήκα κάτι. Ati έχεις ???
ksaplostra Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ati έχεις ??? Εγω πάντως με Ατι δεν ειχα πρόβλημα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Neither did I εκτος από κάποια μικρά lag σε ορισμένα σημεία...
john2gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) H game engine έχει δρόμο μπροστά της. Στην GTX295 έχω 50% usage σε κάθε πυρήνα και στην CPU 60-70%. Ας υποθέσουμε ότι είμαστε CPU limited και γι' αυτό έχω μόνο 50% αξιοποίηση στην GTX295 (με τους τελευταίους drivers που προσφέρουν SLI support)... γιατί δεν αξιοποιούνται οι CPU cores μου κατά 80-90% ώστε να έχω ένα ωραίο constant 60fps και στις καταστροφές; Ακολουθεί screen: Σε αυτό το σημείο είχα 40fps με 50% usage στην GTX295. Επίτηδες άφησα τον χαρακτήρα για λίγη ώρα ακίνητο, για να δω το CPU Usage. Θαυμάστε τα χάλια τους: Α ρε DICE, Α ΡΕ DICE! Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2010 από john2gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα