pc_admin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Σε τετοια παιχνιδια το mp αξιζει ...to sp ειναι απλα για να δεις τις δυνατοτητες του παιχνιδιου και τα γραφικα του και να περασεις λιγες ωρες με αυτο.Δενεχω ασχοληθει με την σειρα battlefield και δεν ξερω τι παιζει στο multi αλλα φαινεται καλο. Τωρα σε σχεση με το mw2 εχει εξισου καλα γραφικα αλλα θα ηθελα να κανεις στα οπλα τις επεμβασεις που κανεις και στο mw2 (perks κτλ) Επισης αρκετα κακο optimazation για dual core cpu.Πρεπει δηλαδη να εχεις οπωσδηποτε quad core για να δεις ικανοποιητικα frames. Με το pc της υπογραφης μου apo ta 60fps πολλες φορες επεφτε sta 35 ακομα και σε 1280χ1024 Και τα γραφικα του δεν δικαιολογουν αυτες τις απαιτησεις. Συγνωμη bad company αλλα δεν θα αλλαξω για χαρη σου cpu
giorgos147 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Εμένα πάντως με core 2 + 4870, αν και δε μετράω ποτέ Frames, με 4AA και τέρμα όλα τα άλλα, σε 1680Χ1050, τρέχει πραγματικά νεράκι.
newlynx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Και εγώ το έχω παραγγείλει για τη διασκέδαση που θα μου δώσει το MP. Πραγματικά τα ARMA είναι παιχνιδάρες (δεν έχω ακόμα αγοράσει το 2) που απευθύνονται σε λίγους. Είμαι φανατικός του ρεαλισμού αλλά αυτή τη φορά είπα να προτιμήσω κάτι πιο light. Αλλά είναι αμαρτία να συγκρίνουμε ως προς το ρεαλισμό τα MW και BBC.
Panahs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ...Επισης αρκετα κακο optimazation για dual core cpu.Πρεπει δηλαδη να εχεις οπωσδηποτε quad core για να δεις ικανοποιητικα frames.Με το pc της υπογραφης μου apo ta 60fps πολλες φορες επεφτε sta 35 ακομα και σε 1280χ1024 Και τα γραφικα του δεν δικαιολογουν αυτες τις απαιτησεις. Συγνωμη bad company αλλα δεν θα αλλαξω για χαρη σου cpu Έχεις βάλει τους νεότερους drivers? Είχα τρελά framedrops μέχρι που έβαλα τους τελευταίους drivers και διορθώθηκαν όλα.
outlaw star Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 εγώ σε 1920χ1080 με όλα full εκτός απο anti-alising έπαιζε μια χαρά(δε μέτραγα fps αλλά δεν έβλεπα κολλήματα) με dual core στα 3,9 και 4890...περίεγο να έχει τόσο χαμηλές επιδόσεις στα 1280χ1024...για βάλε τελευταίους drivers που είπαν τα παιδιά και πες μας
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Καλα ειμαστε εδω στα ''light'' να μας δω στο Metro 2033 τι θα πιανουμε
kostacurtas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Τίποτα το ιδιαίτερο το single player του παιχνιδιού τελικά, θα συμφωνήσω με τους περισσότερους. Περίμενα κάτι καλύτερο. - Καμία σχέση με την κινηματογραφική δράση του Modern Warfare, αυτή η δράση του Bad Company 2 ανά κύματα λίγο "αδιάφορη". - Θα μπορούσε σε κάποια σημεία το παιχνίδι να δίνει επιλογή στον παίχτη και για stealth gameplay, λίγο μονότονο το στυλ "ράμπο" συνέχεια. - 3 με 4 headshot για να πεθάνει ο αντίπαλος... σε κάποια σημεία οι αντίπαλοι δεν αντιδρούσαν ενώ σε είχαν στο οπτικό τους πεδίο παρά μόνο αν τους πυροβολούσες... - Τα γραφικά σε ικανοποιητικά πλαίσια, αν και κάποια textures θα μπορούσαν να είναι πιο προσεγμένα. - Επίσης το πολυ-διαφημισμένο destruction περιβάλλον ήταν λίγο "επιλεκτικό" στα σημεία που καταστρεφόταν. Πυροβολούσες με 50αρι φράχτη από λαμαρίνα και ο φράχτης παρέμενε άθικτος... ...αρκετά το "έθαψα"... Μάλλον τα Call Of Duty έχουν θέσει αρκετά υψηλά τον πήχη και έχουμε γίνει αυστηροί. 1680x1050 / 4xAdaptive MSAA / 16xAF / Maximum quality
octosnake Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δεν μπορώ να πώ πως με ενθουσίασε. To Single Player Mode είναι απόλυτη μετριότητα. Σου δίνει την εντύπωση πως παίζεις Call Of Duty αλλα χωρίς ατμόσφαιρα. Το έπεξα περίπου 1 ώρα κ το κλεισα. Βρίσκετε ήδη προς πώληση Περίμενα πραγματικά περισσότερα. Όσο για την απόδοση: Αρκετά ικανοποιητική. Το έτρεξα σε έναν i5 750 με 5770 όλα maxed out και ανάλυση 1280χ1024 κ είχα 40-50 fps. Αν και σε μερικά σημεία τα frames πέφτανε στα 30.
pc_admin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δεν μπορώ να πώ πως με ενθουσίασε. To Single Player Mode είναι απόλυτη μετριότητα. Σου δίνει την εντύπωση πως παίζεις Call Of Duty αλλα χωρίς ατμόσφαιρα. Το έπεξα περίπου 1 ώρα κ το κλεισα. Βρίσκετε ήδη προς πώληση Περίμενα πραγματικά περισσότερα. Όσο για την απόδοση: Αρκετά ικανοποιητική. Το έτρεξα σε έναν i5 750 με 5770 όλα maxed out και ανάλυση 1280χ1024 κ είχα 40-50 fps. Αν και σε μερικά σημεία τα frames πέφτανε στα 30. δεν θα ελεγα ικανοποιητικη αυτη την αποδοση! corei5 να εχεις framedrop στα 30fps! Εβαλα τους τελευταιους drivers και ειδα μια μικρη βελτιωση. τωρα ειμαι σε 1680χ1050 και ειναι απο 40-60fps , παιζει καλα αλλα αν το συγκρινουμε με το mw2 που μου βγαζει σε αυτη την αναλυση min 100ps ειναι η ημερα με την νυχτα σε διαφορα αποδοσης Επισης οπως ειχα πει δεν βλεπω καμια διαφορα σε αποδοση σε οτι αναλυση και να βαλω, χαμηλωνωντας την αναλυση θα περιμενα να ανεβει η αποδοση αλλα δεν εχει καμια διαφορα! οπως ειπα πρεπει να συμβαινει αυτο γιατι παιζει η cpu τον ρολο
pappous_soulis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ειλικρινά τι περιμένατε απ'το single του Battlefield? Δεν έχω παίξει ακόμα, αλλά φαντάζομαι πως το feeling θα είναι σαν αυτό των αποστολών του Condition Zero. ΥΓ: ακόμα να φύγει η παραγγελία μου από game.co.uk. Παρ'όλα αυτά με διαβεβαιώνουν πως θα το'χω στα χέρια μου την μέρα κυκλοφορίας.
chill Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 ΥΓ: ακόμα να φύγει η παραγγελία μου από game.co.uk. Παρ'όλα αυτά με διαβεβαιώνουν πως θα το'χω στα χέρια μου την μέρα κυκλοφορίας. Και μένα το ίδιο αλλά μην το περιμένεις σύντομα......Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα το AvsP που έχει φύγει 19/2. Μάλλον τα ΕΛΤΑ συνεχίζουν την απεργία της Τετάρτης μέχρι να ματώσουν τα τρυφερά τους από το πολύ ξύσιμο
polonos1313 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ρε παίδες έχει βρει κανείς για την έκδοση του θείου κανένα fix για τα saves ????
S2Katana Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Τώρα, να το παίξω εγώ που μόλις τερμάτισα το MW2 ή θα ξενερώσω άσχημα???
sozz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Τώρα, να το παίξω εγώ που μόλις τερμάτισα το MW2 ή θα ξενερώσω άσχημα??? εμενα μου φενετε πολυ καλυτερο απο την πατατα που λεγετε MW2 εχτως αν παιζεις online που δεν ξερω απο αυτα εχει γραφικαρες το παιχνιδι και πολυ καλυτερα physics(αυτη νομιζω ειναι η λεξει) ---------- Προσθήκη στις 16:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:27 ---------- Ρε παίδες έχει βρει κανείς για την έκδοση του θείου κανένα fix για τα saves ???? εμενα μια χαρα μου κρατα τα save απο το gam....θειο
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Σιγα τις γραφικαρες......Κονσολογραφικα φαινονται ειδικα σε πολλα σημεια. Τα Physics καλα αλλα απο τοτε που ειδα το Crysis δεν πιανουν μια αυτα...... Και οσων αφορα το MW2 ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο το πραγμα,το mw2 ηταν καθαρα για ταινια τι λεμε τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα