ksaplostra Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 το εχω παιξει σημερα . περαν των γραφικών δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα . ειναι αρκετα δυσκολο να σημαδεψεις . η ομαδα που σε ακολουθει στις αποστολες δεν ειναι αρκετα εξυπνη αφου περιμενει πισω απο covers να κανεις εσυ ολη την δουλεια . φυσικα ακομα 2 σταδια εχω παιξει ελπιζω να γινει καλυτερο μετα . Εως τωρα το modern warface 2 ειναι καλυτερο . Δεν συγκρίνεται το σινγκλ του μοντερν γουορφεαρ με αυτο..Η ΕΑ είναι πολύ πολιτικαλι κορεκτ εταιρία και φαίνεται αυτο μέσα σε ολο το παιγνίδι,απλά το μπιεφ δεν συγκρίνεται στο μουλτι κομμάτι γιατι εχει τα οχήματα,καταστρεψιμα περιβάλλοντα κλπ.
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 το εχω παιξει σημερα . περαν των γραφικών δεν με εντυπωσιασε ιδιαιτερα . ειναι αρκετα δυσκολο να σημαδεψεις . Φίλε μου, το BF δεν ήταν ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ COD. Δεν είναι δλδ spray & pray, δοκίμασε καλύτερα tap-tap και όχι πατημένο το αριστερό κλικ μέχρι να αδειάσει ο γεμιστήρας. Χωρίς παρεξήγηση βέβαια, και εγώ είχα λιώσει το cod4 (όχι το wf2) και μου άρεσε άλλα πως να το κάνουμε. Άλλο φρούτο το ένα, άλλο το άλλο.
konefsta Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Φίλε μου, το BF δεν ήταν ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ COD. Δεν είναι δλδ spray & pray, δοκίμασε καλύτερα tap-tap και όχι πατημένο το αριστερό κλικ μέχρι να αδειάσει ο γεμιστήρας. Χωρίς παρεξήγηση βέβαια, και εγώ είχα λιώσει το cod4 (όχι το wf2) και μου άρεσε άλλα πως να το κάνουμε. Άλλο φρούτο το ένα, άλλο το άλλο. ναι συμφωνω απολυτα με αυτο που ειπες , δεν το ειχα σκεφτει ετσι . το θεωρησα μειωνεκτημα , αλλα ειναι απλα διαφορετικος τροπος . Οπως ειπα ομως θα πρεπει να το προχωρησω κιαλλο και να το συνηθισω γιατι ειμαι με την ιδεα του Cod ακομα
polonos1313 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ρε παίδες μια ερώτηση για την έκδοση του θείου....Στα requirements του game λέει οτι θέλει 10 gb για την retail version και 15 gb για την digital. Εγώ αυτό που πήρα από τον θείο παρατήρησα οτι η εγκατάσταση του πιάνει 5 και κάτι γίγα (ούτε 10 ούτε 15 ).Τι παίζει ακριβώς ???? Anyone ????
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Man όλα τα extra gigs είναι για το multilanguage φαντάζομαι.
outlaw star Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 αρκετά καλό το single αλλά θα συμφωνήσω και εγώ με αυτούς που λένε ότι του mw2 ήταν καλύτερο...ήταν για μένα πιο γυαλισμένο...
Deponakias Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Anyone ???? Το μονο που σκεφτομαι ειναι τα κατεβασμενα αρχεια + το setup πιανουν 10 gb.. Παιδια αξιζει να το αγορασεις? Για το multiplay παντα μιλαω...
ksaplostra Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το σιγκλ ειναι κλωτσιές....Πηγαν να αντιγράψουν το mw2 και τους βγηκε μια @@αρια....Αλλα δεν φτάνει αυτο..Έσκασε ΕΜΡ και τα ηλεκτροπτικά δούλευαν;!!! Θεέ μου δλδ...οι,του MW2 το'πιασαν το νόημα. Οσον αφορά τον ρεαλισμό...Απλά δεν. ΑΙ οτι να'ναι,η company είναι όντως bad company. Δεν παίζει να το πάρω. 6.5/10
newlynx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το μονο που σκεφτομαι ειναι τα κατεβασμενα αρχεια + το setup πιανουν 10 gb..Παιδια αξιζει να το αγορασεις? Για το multiplay παντα μιλαω... Ναι αξίζει και μάλιστα πολύ. Αν δεν έπαιξες την beta MP τον τελευταίο μήνα ψάξε να δεις video στο youtube. To παιχνίδι δεν είναι συγκρίσιμο με το MW στο MP γιατί είναι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας. Άλλο παιχνίδι το ένα άλλο το άλλο. Κανένας να ξέρεις δεν αγοράζει το BBC για το SP. Οσον αφορά τον ρεαλισμό...Απλά δεν. Όποιος θέλει ρεαλισμό παίζει ARMA και Americas Army. Όχι ΜW και BBC....
outlaw star Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ναι αξίζει και μάλιστα πολύ. Αν δεν έπαιξες την beta MP τον τελευταίο μήνα ψάξε να δεις video στο youtube. To παιχνίδι δεν είναι συγκρίσιμο με το MW στο MP γιατί είναι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας. Άλλο παιχνίδι το ένα άλλο το άλλο. Κανένας να ξέρεις δεν αγοράζει το BBC για το SP. Όποιος θέλει ρεαλισμό παίζει ARMA και Americas Army. Όχι ΜW και BBC.... σωστός...ας ελπίζουμε μόνο ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα με lag στους servers όπως με το battlefield2142 όπου για να έπαιζες ολόκληρο παιχνίδι χωρίς να σε πετάξει έπρεπε να κάνεις δέηση στον πάππα..
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το σιγκλ ειναι κλωτσιές....Πηγαν να αντιγράψουν το mw2 και τους βγηκε μια @@αρια....Αλλα δεν φτάνει αυτο..Έσκασε ΕΜΡ και τα ηλεκτροπτικά δούλευαν;!!! Θεέ μου δλδ...οι,του MW2 το'πιασαν το νόημα.Οσον αφορά τον ρεαλισμό...Απλά δεν. ΑΙ οτι να'ναι,η company είναι όντως bad company. Δεν παίζει να το πάρω. 6.5/10 Αι δω θαψιμο :lol::lol:
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Ναι σωστά είναι πιο ρεαλιστικό να κάθεσαι σε μια γωνια και να βγαίνουν άπειρη εχθροί μέχρι εσύ να πας στο checkpoint ώστε να σταματήσουν...είπαμε k πριν καλύτερο σενάριο το single player του MW2 αλλα μέχρι εκεί, graphics, vehicles, και physics κάτι που είναι ελεεινό στο MW2. btw το flashaki που promote το game είναι για τον πεο..."how would you kill me?" just lol. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2010 από {TDi}Dj2k..infc
ksaplostra Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ναι σωστά είναι πιο ρεαλιστικό να κάθεσαι σε μια γωνια και να βγαίνουν άπειρη εχθροί μέχρι εσύ να πας στο checkpoint ώστε να σταματήσουν...είπαμε k πριν καλύτερο σενάριο το single player του MW2 αλλα μέχρι εκεί, graphics, vehicles, και physics κάτι που είναι ελεεινό στο MW2. κοιταξε,με τέρμα ολα τα γραφικά σε 1920χ1080,εμένα δεν με ενθουσίασε....Ισα ισα που τα γραφικά του καταντανε και πολυ κουραστικά,οχηματα ειπαμε το μουγου2 ΔΕΝ εχει(στο μουλτι)αλλα κι αυτα που εχει το μπιεφ....Ναι οκ...Brdm και θελει 2 βλήματα 125mm για να ψοφησει....Γουατ εβερ... Φιζικς; Ναι βεβαια,γινεται χαμος εχει πολυ γελιο αλλα μεχρι ενος σημειου...Ειδικα οταν χτυπαω ελικοπτερο στο κυρίως στροφείο,αυτο διαλύεται αλλα το ελικοπτερο συνεχιζει να πεταει σα να μη συνεβει τπτ....Η να φεύγουνε κινητήρες κλπ συμπράγκαλα αλλα αυτο εκει.....Το αλλο επισης θεικο που παρατήρησα ηταν οτι οταν χτυπας με ΠΑΟ ενα κτηριο,πεφτει το μισο,κανει τρυπες κλπ...Οταν ομως πετυχαίνεις τον πεζικαριο τοτε αυτοματως το βλήμα μεταμορφώνεται σε σφαίρα και κανει ζημια μονο στον πεζικαριο και βγαζει μαλιστα και λιγο καπνο...Εκτος του οτι εχουν γεμίσει το παιγνιδι με βαρελακια,δεξαμενες καυσιμων κλπ για να παιζουν και να χαίρονται τα(χαζο)χαρουμενα παιδακια...Επισης το μοναδικο οπλο που θα χρειαστει καποιος στο παιγνιδι ειναι το,ΧΜ8 αλλα το βομβιδοβολο που αυτο φερει...Ε ναι...Παιγνιδαρα....κλασσική ΕΑ..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Σύμφωνο απόλυτα στην άποψη ρεαλισμού, αλλα τα BF πάντα ήταν έτσι και thank god για το hardcore mode. Από εκεί και πέρα είδες τι πάτο φάγαν το Arma και το Flashpoint που είναι ρεαλιστικά και καλά...δυστυχώς το arcade πάντα περνούσε αλλα ακόμα και στο hardcore θα δεις (άμα το παίξεις) ότι οι veterans του BF θα σε κουράσουν απίστευτα ώστε να πας σε normal servers
john2gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Το Flashpoint έφαγε ήττα επειδή ήταν πατάτα. Το ArmA2 μια χαρά τα πάει στο εξωτερικό (δεν σχολιάζω γιατί στην Ελλάδα δεν παίζει κανείς )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα