Athanasios2104 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Τι ειν'τούτο το μαιλ που μόλις μου ήρθε ωρέ;;; Dear Customer' date=' Thank you for your recent Preorder of Battlefield Bad Company 2. Due to a large volume of orders, we will be despatching your Preorder in [b']plenty of time for your game to arrive on release day.[/b] This includes processing your order early. As a result, you may have received an email informing you that "your Preorder is on its way". You may even find that your account has been debited. To help us make sure that nothing affects your delivery, please can you check your card details are up to date, and that you've got enough funds in your account for payment. Happy gaming! Βρε... λέτε να δούμε BC2 στην πόρτα ΣΤΟ RELEASE;;; Στην Ελλάδα;; Ζούμε ιστορικές στιγμές...
Titan91 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Κυκλοφορεί η έκδοση του θείου στα γνωστά μέρη.
PolonosJ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Παίδες το game παίζεται μόνο online??? Δεν έχει single ??? Γιατί είδα οτι το έφεραν οι θείοι και το έχω απορία. Μήπως αυτό που έφεραν οι θείοι παίζει μόνο με bots ????
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Παίδες το game παίζεται μόνο online???Δεν έχει single ??? Γιατί είδα οτι το έφεραν οι θείοι και το έχω απορία. Μήπως αυτό που έφεραν οι θείοι παίζει μόνο με bots ???? Το παιχνίδι έχει και κανονικό campaign όπως και το πρώτο Bad Company. Δεν ξέρω για του θείου όμως.
newlynx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 To παρήγγειλα και εγώ σήμερα. Άντε να έρθει με το καλό....... τι να τον κάνεις τον θείο αν σε περιορίζει στο σπίτι σου; Το ΜP είναι όλα τα λεφτά.....
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μολις το αρχισα και γω,πολυ καλο και το performance του επισης.
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Καλό θα ήτανε τα οποιαδήποτε σχόλια με τη retail (sp/mp) να αρχίσουνε ΜΕΤΑ τις 5 Μαρτίου οπότε είναι και η επίσιμη ημερομηνία κυκλοφορίας στη Ευρώπη. Διαφορετικά βάλτε ένα *SPOILER* warning.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 optimize κανανε? Yap runs pretty smooth.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ο ήχος σε μένα δεν αλλάζει ανάλογα με το που κοιτάω. Ναι μεν οι ήχοι των οπλων ακούγονται αριστερά δεξιά, αλλα όταν όταν γυρνάω το κεφάλι, δεν ακούγεται καμια αλλαγή στα ambient sounds. Επίσης ο ήχος του όπλου μου ακούγεται περισσότερο αριστερά.
Massiv0r Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μιλαμε ειναι ανακατεμενα τα Operation Flashpoint, Crysis, Modern Warfare και Battlefield σε ενα παιχνιδι. Σχετικα καλο αποτελεσμα αλλα δεν συγκρινεις το SP του με το SP του MW2 που ητανε καθαρα για ταινια. Το γερο του σημειο θα ειναι σιγουρα το MP εκει ωπου το MW2 οπως δειχνει απετυχε.
fearwhatnow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Το SP ειναι μια κλαση πανω απο το SP του MW2 ο,τι και να λεμε.Το MP θα ειναι ετη φωτος μπροστα εννοειται.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Optimised ή είχε κανένα debugger από πίσω στην beta και μας έτρωγε τα frames; ΥΓ. Skulls, ήρεμα με τα BMPs ρεεεε!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Φοβερα γραφικα, ακομα και με AAx8 πάει μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα