drake. Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα,χρονια πολλά και καλή χρονια,έχω ένα πρόβλημα με αυτό το παιχνίδι είναι αγορασμένο online μέσο του steam όταν πάω να παίξω είτε online είτε offline δεν φαίνεται τίποτα έχει μαύρη εικόνα και αν πυροβολείς φαίνεται μονο η "φλόγα" που βγάζει το όπλο και η υπότιτλοι,μονο αυτά τίποτα άλλο,ξέρει κανεις μήπως χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα,η μήπως να θέλει κάποια ρύθμιση το παιχνίδι?
panira Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Bad Company 2 vs ARMA II καλησπερα, Μιας και το steam εχει παλι προσφορες ειπα να παρω κανενα παιχνιδακι Αναμεσα στο Battlefield Bad Company 2 (2.19 Ευρω) και το ARMA II (3,39 Ευρω) , ποιο μου προτεινετε απο steam? εχω ακουσει και για τα δυο καλες κριτικες αυτο που ενδιαφερει , εκτος απο τα γραφικα και την ρεαλιστικοτητα, ειναι να υπαρχουν ακομη αρκετοι σερβερ να "τρεχουν" γιατι τα παιχνιδια ειναι καπως παλια (κυκλοφορησαν πριν απο 4-5 χρονια) Εχω αυτη την στιγμη στο pc το battlefield 3 και το battlefield 4 , το Bad Company 2 εχει να προσφερει κατι διαφορετικο ή ακολουθει την ιδια φιλοσοφια ολων των battlefields?
Apoll Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Κατ εμέ το BC2 ήταν καλύτερο από το BF3 και το BF4. Το gameplay ήταν πιο αργό, στυλ BF2. Εν αντιθέσει με τα BF3-4 που έχουν καταντήσει COD clone fragfest. Όμως επειδή έχουν περάσει τόσα χρόνια, την τελευταία φορά που τσέκαρα, ήταν γεμάτο hacks δυστυχώς. 1
vizolover Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Αν πρωτίστως ενδιαφέρεσαι για multiplayer αντί για το σκέτο Arma II δες το Operation Arrowhead [Players in the last two weeks: 188,845 - 215,721 (5.74%)] Έναντι 5,865 - 11,421 που έχει το Arma II. Φυσικά ενναλακτικη είναι να πάρεις και τα δύο (Combined operations) Τώρα μεταξύ των δυο (Arma II/BC2) δε μπορώ να προτείνω κάτι, αλλά αν ενδιαφέρεσαι για ρεαλιστικότητα τότε ξέρεις πιστεύω ποιο πρέπει να πάρεις
gildo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Bad Company 2 vs ARMA II καλησπερα, Μιας και το steam εχει παλι προσφορες ειπα να παρω κανενα παιχνιδακι Αναμεσα στο Battlefield Bad Company 2 (2.19 Ευρω) και το ARMA II (3,39 Ευρω) , ποιο μου προτεινετε απο steam? εχω ακουσει και για τα δυο καλες κριτικες αυτο που ενδιαφερει , εκτος απο τα γραφικα και την ρεαλιστικοτητα, ειναι να υπαρχουν ακομη αρκετοι σερβερ να "τρεχουν" γιατι τα παιχνιδια ειναι καπως παλια (κυκλοφορησαν πριν απο 4-5 χρονια) Εχω αυτη την στιγμη στο pc το battlefield 3 και το battlefield 4 , το Bad Company 2 εχει να προσφερει κατι διαφορετικο ή ακολουθει την ιδια φιλοσοφια ολων των battlefields? Αν πάρεις το bad company 2 πάρε παρέα και το dlc Vietnam.Εχω σχεδόν ολα τα battlefield μεχρι και το hardline αλλα το πιο διασκεδαστικό απο ολα ειναι το bad company 2 με το Vietnam dlc.Να φανταστείς οτι εγω παιζω ακομα το συγκεκριμένο παιχνίδι και ιδιαίτερα το dlc με ενα φιλαρακι.Για μένα ειναι ισως το καλύτερο bf που βγήκε ποτε και το dlc ειναι απο τα καλύτερα που εχω δει.Στην τιμη που το βρήκες δεν υπαρχει περίπτωση να πανε τζάμπα τα λεφτά σου. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Φλογοβόλο = best infantry weapon. 1
vizolover Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Έχουν κόσμο οι servers του Vietnam DLC? Γιατί διαβάζω οτι μόνο στο vanilla μπαίνουν πλέον.
gildo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Σε αυτόν που μπαίνω εχει καθε μερα que 3-4 άτομα.Εχει 3-4 servers του Βιετνάμ που εχουν καθε μερα κόσμο.Το φλογοβολο όντως εχει μεγαλη φάση αν και παιζω με τάνκς περισσότερο.Γενικα και απο οχήματα και απο infantry ειναι πολυ καλο το παιχνίδι.Τα τελευταία παιχνιδια προσπάθησαν να τα κανουν πιο ρεαλιστικά αλλα ειναι τελείως άψυχα απο gameplay. 2
panira Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 δεν προλαβα να αγορασω το σημερα το παιχνιδι επειδη ειχα μια πολυ σημαντικη δουλεια και επειδη η μεγαλη εκπτωση τελειωσε , το παιχνιδι πηγε παλι στα 4,99 Ευρω. Δεν πρεκειται να μπω στην διαδικασια να ξανα αγοραζω paysafe ,υπαρχει περιπτωση το παχνιδι να ξαναγει σαν προσφορα στα 2,19 ευρω σε λιγες μερες? Γενικοτερα, το steam συνηθιζει να επαναλαμβανει τις μεγαλες προσφορες ή οχι?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Θυμάμαι όταν έπαιζα την beta στις εξόδους στον στρατό. Την είχα σε στικάκι και την έβαζα στα νετκαφέ. Ερχόταν κόσμος, κοίταζε, "το νέο Call of Duty είναι αυτό;". Αχ...Ελλάντα.
black66.gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Ξεθάβω το θέμα γιατί έχω ένα πρόβλημα. Πέρασα το BFBC2 μέσω origin σε ένα laptop i3 7100u με γραφικά HD 630 που έχω, για να το παίρνω μαζί. Ενώ το παιχνίδι ξεκινάει με το που τελειώνει το intro έχω crash to desctop. Μετά από ψάξιμο είδα ότι πρέπει να μεταβώ στον φάκελλο "τα έγγραφά μου" (my documents) και στον υπό-φάκελλο BFBC2 να αλλάξω από το settings.ini με το σημειωματάριο το dxversion από auto σε 9, όπως λέει εδώ. Έλα όμως που δεν υπάρχει καν στα έγγραφά μου (my documents) υπό-φάκελλος BFBC2. Να σημειώσω ότι πάλι μέσω origin έκανα εγκατάσταση στο ίδιο laptop και το Battlefield 2 και αυτό το παίζει κανονικά και υπάρχει ο φάκελλος Battlrfield 2 στον my documents. Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του παιχνιδιού, και repair αρκετές φορές και τίποτα. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι περαιτέρω; Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από black66.gr
saxos55 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ που έχω το Documents σε διαφορετικό σκληρό και είναι απείραχτο καμία δεκαετία τώρα παρότι έχουν παίξει πολλά format, βλέπω αυτή τη στιγμή στο δικό μου documents φάκελο: Battlefield BC2 (όχι BFBC2). Δοκίμασες μήπως είναι στο documents άλλου χρήστη (δεν είσαι σε administrator account δλδ); Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από saxos55
black66.gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, saxos55 είπε Εγώ που έχω το Documents σε διαφορετικό σκληρό και είναι απείραχτο καμία δεκαετία τώρα παρότι έχουν παίξει πολλά format, βλέπω αυτή τη στιγμή στο δικό μου documents φάκελο: Battlefield BC2 (όχι BFBC2). Δοκίμασες μήπως είναι στο documents άλλου χρήστη (δεν είσαι σε administrator account δλδ); Ναι. Δεν υπάρχει πουθενά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα