Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους έχουν το πρόβλημα με τα tags και τους βγάζει ένα [invalid] ,ορίστε η λύση:

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1427193-about-invalid-clan-tag.html

You can sort it out in two ways;

1) change the clan tag right there. You can change it to be empty.

2) Log in, change your clantag to something different, and then back to empty again.

Or, you wait for the next server update. It will filter away those "[invalid ]" clantags. There's no ETA for that server update though.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το είδα στο Battlefield.gr και δεν άντεχα να μην το ποστάρω αν και είναι από PS3.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/II-S3OD--S3AD-II/

Πόσο καραγκιόζης μπορεί να είναι κάποιος ?

Στην άκρη της πίστας κρυμμένος (να μην τον φαει κανένας) και πυροβολάει στο κενό, με aimbot & wallhack ολα γίνονται μόνα τους, και ο μ@λ@κ@ς νομίζει τώρα οτι παίζει.. Ο αγ@ΜΗς !

Δημοσ.

ρε παιδιά απο τότε που το παιχνίδι έκανε update μετά απο κανά μισάωρο παιχνιδιού μου freezarei και πρέπει να κάνω reboot...έβγαλα trixx/afterburner και πάλι τα ίδια.. :mad: ..η κάρτα είναι μια 6950...αυτές τις μαλακίες βλέπω συνέχεια με αυτό το παιχνίδι και ακόμη δεν έχω παραγγείλει το bf3...

Δημοσ.

ακόμη δεν έχω παραγγείλει το bf3...

Κρίμα,γιατί είναι τελείως άλλη φάση..Αφού το bfbc2 είναι port από κονσόλες,ενώ το bf3 είναι δουλεμένο για το pc..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καταραμένα τσιτέρια :mad: :mad: καταστρέφουν το παιχνίδι :mad:

Σήμερα έπιασα έναν που γάζωνε στο κούτελο με μία σφαίρα από την άλλη άκρη του χάρτη με το XM8

Σας τον παραδίδω: Bulldogging aaarrrghh :mad: :-D

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

To σκίσανε σήμερα, κάθε 5 λεπτά disconnect, ρώτησα εχθρούς και συμμάχους και ολοι ειχαν το ιδιο πρόβλημα. Αναβάθμιση των σερβερ της EA κάποιοι γράψανε λόγο Battlefield 3 !!

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Προσπαθώ να παιξω σε multiplayer αυτο το παιχνιδι, το εχω αγορασμενο κανονικά απο πλαισιο και απο εβδομαδα ερχεται και το battlefield 4. Η ερωτηση μου απλη. Εκανα λογαριασμο και καθε φορα που παω να συνδεθω με serverrs μου λεει

You have been kicked from the game. The reason is Punkbuster kicked player xxx (for 0 minutes). Restriction. Service Communication failure PnkBstra,exe

Αν μπορει καποιος ας με βοηθησε.thnz in advance

Δημοσ.

Μαλλον μπλοκαρει το firewall των windows το Punkbuster. Δοκιμασε να το κλεισεις η να βαλεις exception για τα PnkbstrA.exe και PnkbstrB.exe

Δημοσ.

το εκλεισα εντελως και το firewall και το antivirus. Τιποτα τα ιδια. Το εγκατεστησα ξανα αλλά και παλι τα ιδια. Καμια αλλη ιδεα;

ΚΑι επιπλεον δεν βρισκω τα αρχεια αυτα που αναφερεις.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

αποχτες δεν μου βγαζει κανενα σερβερ για να μπω...ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προβλημα η αν εχω εγω το προβλημα? (βλεπω μονο 2 στο conquest)

ακυρο...ειχα βαλει στις ρυθμισεις να βλεπω μονο τους ΕΑ σερβερς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...