xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Για όσους έχουν το πρόβλημα με τα tags και τους βγάζει ένα [invalid] ,ορίστε η λύση: http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1427193-about-invalid-clan-tag.html You can sort it out in two ways; 1) change the clan tag right there. You can change it to be empty. 2) Log in, change your clantag to something different, and then back to empty again. Or, you wait for the next server update. It will filter away those "[invalid ]" clantags. There's no ETA for that server update though.
venumis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Το είδα στο Battlefield.gr και δεν άντεχα να μην το ποστάρω αν και είναι από PS3. http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/II-S3OD--S3AD-II/ Πόσο καραγκιόζης μπορεί να είναι κάποιος ? Στην άκρη της πίστας κρυμμένος (να μην τον φαει κανένας) και πυροβολάει στο κενό, με aimbot & wallhack ολα γίνονται μόνα τους, και ο μ@λ@κ@ς νομίζει τώρα οτι παίζει.. Ο αγ@ΜΗς !
konstantinos77 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 και εμεις που παιζουμε με αυτους το ιδιο καραγκιοζηδες ειμαστε φιλε ...αλλα τελοςπαντων
outlaw star Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδιά απο τότε που το παιχνίδι έκανε update μετά απο κανά μισάωρο παιχνιδιού μου freezarei και πρέπει να κάνω reboot...έβγαλα trixx/afterburner και πάλι τα ίδια.. ..η κάρτα είναι μια 6950...αυτές τις μαλακίες βλέπω συνέχεια με αυτό το παιχνίδι και ακόμη δεν έχω παραγγείλει το bf3...
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ακόμη δεν έχω παραγγείλει το bf3... Κρίμα,γιατί είναι τελείως άλλη φάση..Αφού το bfbc2 είναι port από κονσόλες,ενώ το bf3 είναι δουλεμένο για το pc..
konstantinos77 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια τι εγινε με τους servers παλι και δεν βγαινουν ?Πριν μια ωρα εβγαζε κανονικα...
Centurion Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Καταραμένα τσιτέρια :mad: καταστρέφουν το παιχνίδι Σήμερα έπιασα έναν που γάζωνε στο κούτελο με μία σφαίρα από την άλλη άκρη του χάρτη με το XM8 Σας τον παραδίδω: Bulldogging aaarrrghh
venumis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 To σκίσανε σήμερα, κάθε 5 λεπτά disconnect, ρώτησα εχθρούς και συμμάχους και ολοι ειχαν το ιδιο πρόβλημα. Αναβάθμιση των σερβερ της EA κάποιοι γράψανε λόγο Battlefield 3 !!
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Αν παίζει κανείς ακόμα.. http://www.moddb.com/mods/gossamers-launcher
SOADNICK Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 παιδια λεει τιποτα το παιχνιδι? σε σχεση με το bf3 που βρισκεται?
battle Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα. Προσπαθώ να παιξω σε multiplayer αυτο το παιχνιδι, το εχω αγορασμενο κανονικά απο πλαισιο και απο εβδομαδα ερχεται και το battlefield 4. Η ερωτηση μου απλη. Εκανα λογαριασμο και καθε φορα που παω να συνδεθω με serverrs μου λεει You have been kicked from the game. The reason is Punkbuster kicked player xxx (for 0 minutes). Restriction. Service Communication failure PnkBstra,exe Αν μπορει καποιος ας με βοηθησε.thnz in advance
inexhale Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μαλλον μπλοκαρει το firewall των windows το Punkbuster. Δοκιμασε να το κλεισεις η να βαλεις exception για τα PnkbstrA.exe και PnkbstrB.exe
battle Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 το εκλεισα εντελως και το firewall και το antivirus. Τιποτα τα ιδια. Το εγκατεστησα ξανα αλλά και παλι τα ιδια. Καμια αλλη ιδεα; ΚΑι επιπλεον δεν βρισκω τα αρχεια αυτα που αναφερεις.
inexhale Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αμα θες δοκιμασε να κανεις manual install το punkbuster που ειναι το anti-cheat που χρησιμοποιει το παιχνιδι απο http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exeαλλιως δεν ξερω. Παντως ή δεν εχει γινει install ή κατι το μπλοκαρει
kokos198 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 αποχτες δεν μου βγαζει κανενα σερβερ για να μπω...ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προβλημα η αν εχω εγω το προβλημα? (βλεπω μονο 2 στο conquest) ακυρο...ειχα βαλει στις ρυθμισεις να βλεπω μονο τους ΕΑ σερβερς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα