Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον καινούριους πρέπει, να βγάλουν, και να δοκιμάσω γιατί και με τους παλιούς είχα το ίδιο πρόβλημα...

αα τοτε κατι φταει με το συστημα η το λειτουργικο σου, γιατι δεν μπορει στους προηγουμενους drivers πηγεναν ολα ρολοι σε ολους σχεδον....

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αα τοτε κατι φταει με το συστημα η το λειτουργικο σου, γιατι δεν μπορει στους προηγουμενους drivers πηγεναν ολα ρολοι σε ολους σχεδον....

Θα είχε βάση αυτό που γράφεις αν υπήρχε πρόβλημα και σε άλλα παιχνίδια. Όλα τα άλλα που δοκίμασα όμως δεν είχαν πρόβλημα.

Δημοσ.

Θα είχε βάση αυτό που γράφεις αν υπήρχε πρόβλημα και σε άλλα παιχνίδια. Όλα τα άλλα που δοκίμασα όμως δεν είχαν πρόβλημα.

σηκωνω τα χερια ψηλα, δεν γνωριζω αλλη πιθανη λυση...μαλλον δεν σε θεελι το game...

Δημοσ.

Μην μπερδευετε το παιδι ...Ποια gpu εχεις φιλε μου ?Αν εχεις απο σειρα 4 και μετα τοτε βαλε τους τελευταιους ,αν οχι βαλε τους 266 που ειπε και το παιδι προηγουμενως.Εγω με τους τελευταιους παιζω βεβαια στην 295 και δεν εχω προβλημα παρα μονο σε καποιες στιγμες τα black flashings τα οποια ειναι γνωστα αλλα διορθωνονται με καποιους τροπους .

Δημοσ.

Εκανα εγκατάσταση αλλα κατα λαθος εβαλα disk authentication,πως το κανω ονλαιν;

μίλα πρώτα με κανέναν στο EA Customer care μήπως υπάρχει καμιά επιλογή στη registry, μην κάνεις άδικα επανεγκατάσταση

Δημοσ.

Είμαι εγώ, ή τελευταία όλο και περισσότερα aimbots εμφανίζονται στους servers; Και μάλιστα σε server που έχουν pb επάνω.

Ειδικά οι τύποι που σε βαράνε με spas από 800 μέτρα μακρυά ενώ τρέχεις, είναι αρκετά σπαστικό.

Δημοσ.

Είμαι εγώ, ή τελευταία όλο και περισσότερα aimbots εμφανίζονται στους servers; Και μάλιστα σε server που έχουν pb επάνω.

Ειδικά οι τύποι που σε βαράνε με spas από 800 μέτρα μακρυά ενώ τρέχεις, είναι αρκετά σπαστικό.

:lol: :lol: :lol: :lol: ναι και εγω συναντησα τετοιους σημερα ,εντωμεταξυ με χτυπουσανε απο μακρυα και ξερεις αντι να ακουω το κλασσικο ηχο του sniper ακουγα ενα σπλααααφ και λεω τι ηταν αυτο :lol: :lol:

Δημοσ.

Για αυτο εγω παιζω σε σερβερς απο clan που γνωριζω τα παιδια απο παλια (bf2 αχχχ αναμνησεις....)

Δημοσ.

πωπω τι κανει το ατομο ρε χαχαχα ! εκει που πεταει c4 στον αερα ακι καταστρεφει το ε3λικοπτερο ! :confused: :confused:

όλα τα λεφτά αν και παίζει να ήταν και στημένο :P το μοντάζ πάντως τα σπάει..

Δημοσ.

Απίστευτό editting, ήθελα να'ξερα ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί, υποθέτω AfterEffects με πολλά plugins, ίσως όμως και Pinnacle... όπως και να'χει, respect.-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...