konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Φιλε Bigi νομιζω δεν το εχεις μελετησει καλα το παιχνιδι και εχεις μονο εν μερει δικιο .Ο sniperas ειναι μια πολυ βασικη μοναδα υπο την εννοια οτι ανοιγει ζωνες να κινηθουν οι attackers και κραταει την αμυνα του αντιπαλου στην πισω ζωνη για να μην ανεβει ψηλα.Αυτο το πετυχαινει παιρνοντας καιριες θεσεις σε καθε πιστα με σωστα χτυπηματα και οχι να χτυπαει οποιον ναναι για να φτιαχνει στατιστικα .Επισης και το mortal πρεπει να χρησιμοποιειται σοφα με την εννοια να ανοιγει ζωνες επελασης .Για μενα ο καλος sniperas ειναι στρατηγος μεσα στο παιχνιδι .Συμβαινει ομως και αυτο που λες σιγουρα.Αν θυμασαι πχ στο mw2 το sniper ηταν για μενα ενα παντελως αχρηστο οπλο σε πιστες που κινουμασταν ολοι με ταχυτητα και χωρους με οχι τοσο καλο view .
Luciddream Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 παιδιά ο καθένας παίζει με διαφορετικό τρόπο... δεν γίνεται να κρίνετε τους άλλους για το πως παίζουν.. για μένα όπως λέει και ο κωνσταντίνος το να έχω sniper σημαίνει οτι πρώτα απο όλα θα εξουδετερώσω τους αντίπαλους sniper .. αυτό είναι τεράστια βοήθεια για την ομάδα.. επίσης το battlefield κακώς πιστεύετε οτι είναι game που χρειάζεται να συνεργαστεί ΟΛΗ η ομάδα για να κερδίσει... ένα squad να συνεργαστεί "συνήθως" είναι αρκετό... δεν είναι και τόσο παιχνίδι στρατηγικής ... θα διαφωνήσω όμως για το mw2 γιατι υπήρχαν άτομα που διασκέδαζαν και κάναν καλή δουλειά με το sniper (όπως και εγώ) ακόμα και σε μικρές πίστες... το mw2 ήθελε περισσότερο αντανακλαστικά, στο bc2 θέλει και λίγο υπομονή και να συνενοείσαι λίγο με την ομάδα...
Alejandro Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Τι εννοώ με τον όρο in game συμπεριφορά; Εν τάχει μόνο: ένα σωρό τσιτέρια, πλήρης αδιαφορία για την ομαδικότητα και την έκβαση της μάχης, ο καθένας το μόνο που κοιτάει είναι να πάρει ένα sniper, να καμπερωθεί και να προσπαθήσει να μην χαλάσει το ratio του για να μην τον πουν νουμπά, οι γιατροί ενώ υπάρχει τρελή γραμμή πυρός μπροστά σου σε ζωντανεύουν σωρηδόν μόνο και μόνο για να πάρουν xp και συνεχίζουν να το κάνουν μέχρι να σκοτωθούν και οι ίδιοι κι ας ψοφάς σε ένα δευτερόλεπτο από το res που σου κάνουν και γενικά βλέπεις εντελώς ανεγκέφαλες συμπεριφορές που πραγματικά σου σπάνε τα νεύρα και αντί να ευχαριστηθείς το παιχνίδι εκνευρίζεσαι.Αν δεν τύχει να παίζεις με clan το θεωρώ πολύ δύσκολο να το ευχαρηστηθείς. Δυστυχώς τα ίδια φοβάμαι θα γίνουν και στο bf3 και δυστυχώς λύσσαξε ένας φίλος μου και με έψησε να το προπαραγγείλω και αυτό.Βλέπω πάλι να παίζω 30-40 ώρες και να προσπαθώ να θυμηθώ 2-3 παιχνίδια συνολικά αξιομνημόνευτα... Με κάλυψες! Δυστυχώς μόνο σε clan και με teamspeak μπορείς να δεις το αποτέλεσμα της ομαδικότητας...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Φιλε Bigi νομιζω δεν το εχεις μελετησει καλα το παιχνιδι και εχεις μονο εν μερει δικιο .Ο sniperas ειναι μια πολυ βασικη μοναδα υπο την εννοια οτι ανοιγει ζωνες να κινηθουν οι attackers και κραταει την αμυνα του αντιπαλου στην πισω ζωνη για να μην ανεβει ψηλα.Αυτο το πετυχαινει παιρνοντας καιριες θεσεις σε καθε πιστα με σωστα χτυπηματα και οχι να χτυπαει οποιον ναναι για να φτιαχνει στατιστικα .Επισης και το mortal πρεπει να χρησιμοποιειται σοφα με την εννοια να ανοιγει ζωνες επελασης .Για μενα ο καλος sniperas ειναι στρατηγος μεσα στο παιχνιδι .Συμβαινει ομως και αυτο που λες σιγουρα.Αν θυμασαι πχ στο mw2 το sniper ηταν για μενα ενα παντελως αχρηστο οπλο σε πιστες που κινουμασταν ολοι με ταχυτητα και χωρους με οχι τοσο καλο view . Νομίζω ότι όπως πολλοί από εμάς, το έχει μελετήσει αρκετά το παιχνίδι. Ο σωστός recon (υπάρχει λόγος που δεν λέγεται sniper στο BC2) : - Φροντίζει να αντιμετωπίζει τους ομοίους του. - Να κάνει spot ό,τι βλέπει. - Να σκοτώνει εχθρούς σημασίας, π.χ. engineers που πάνε να φάνε οχήματα. - Αν πάει για κοντινή απόσταση να χρησιμοποιεί τα motion trackers και τα C4. - Από μακρινή απόσταση να ρίχνει mortar (αν ξανακούσω Mortal θα φωνάξω Kombat)σε σημαίες και MCOMs για να τις καθαρίσουν από αντιπάλους ή να καλύψουν το MCOM να μην το κάνουν disarm. - Aν δει ότι η squad του χάνει, να αλλάξει θέση ώστε να τους προωθήσει και να τους καλύψει. Λοιπόν, ο μέσος και κλασσικός παίχτης Recon του BC2: - Είναι το 80% των recons. - Κοιτάει να διαφυλάξει το Κ/D του, αφού μπορεί να χτυπάει άλλους από μακριά, ενώ εκείνοι όχι. - Camp σε μια αρχική θέση και όσο και αν ανοίξει ο χάρτης στo Rush, θα κάτσει εκεί, αδιαφορώντας για την squad του. Πολλές φορές δεν κάνει και πολλά βήματα από την βάση αν τον βολεύει. - Δεν χρησιμοποιεί mortars/motion trackers. - Πυροβολεί άστοχα ό,τι βρει, πολύ πιθανό να έχει και το VSS. - Δεν ασχολείται να καλύψει σημαία ή ΜCOM. - Κάθεται με άλλους 10 στο ίδιο βουνό, π.χ. Port of Valdez, Isla de Innocentes. Επίσης στρατηγός στο BC2 δεν υπάρχει. Δεν έχουμε Commander. παιδιά ο καθένας παίζει με διαφορετικό τρόπο... δεν γίνεται να κρίνετε τους άλλους για το πως παίζουν.. για μένα όπως λέει και ο κωνσταντίνος το να έχω sniper σημαίνει οτι πρώτα απο όλα θα εξουδετερώσω τους αντίπαλους sniper .. αυτό είναι τεράστια βοήθεια για την ομάδα.. επίσης το battlefield κακώς πιστεύετε οτι είναι game που χρειάζεται να συνεργαστεί ΟΛΗ η ομάδα για να κερδίσει... ένα squad να συνεργαστεί "συνήθως" είναι αρκετό... δεν είναι και τόσο παιχνίδι στρατηγικής ... Ναι, αλλά αν ο καθένας παίζει με το να κρατάει τον εαυτό του ζωντανό και τους άλλους γραμμένους, τότε να πάει σε παιχνίδι που δεν είναι τόσο ομαδικό ή σε DM. Στο Rush μια squad για να νικήσει μια καλή αντίπαλη άμυνα, θα πρέπει να βγάλει τα μάτια της. Επίσης στο Conquest αν μια squad μόνο παίρνει τις σημαίες και η υπόλοιπη ομάδα τα ξύνει και οι σημαίες πέφτουν αμέσως πάλι, τότε ξανά υπάρχει πρόβλημα. Το έχω δει πολλές φορές και τραβάω τα μαλλιά μου. Όπως προείπα, δεν έχουμε Commander όπως στο BF2/2142 για να ξέρουμε που είναι οι αντίπαλοι και έτσι χρειαζόμαστε όλοι να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά. Επίσης δεν έχουμε ελικόπτερα και αεροπλάνα να καθαρίζουν συνέχεια τις σημαίες γρήγορα ώστε να μπει μια squad μέσα και να τις καταλάβει. Εν κατακλείδι, αν κάποιος θέλει να μπει για να δείξει ότι είναι "γαμάουα" και να ασχολείται με την πάρτη του και όχι να νικήσει η ομάδα, υπάρχουν τόσα άλλα παιχνίδια. Εδώ εύκολα η ομάδα που δεν είναι συγκεντρωμένη χάνει. Και ναι, πολύς κόσμος πάει Recon και δεν χρησιμοποιεί την class όπως πρέπει, αλλά προσπαθούν να ανεβάσουν score, K/D. Δεν λέω, κι εγώ στο BF2 είχα τα jets που σκότωναν πολύ εύκολα, αλλά όπου έβρισκα αντίπαλο όχημα ή γινόταν χαμός σε σημαία, πήγαινα εκεί κι ας άφηνα την ουρά μου εκτεθειμένη.
Alejandro Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μόνο αν καταργηθούν τα K/D stats θα συγκεντρώσουν όλοι την προσοχή τους στο teamwork και θα τους νοιάζει να κερδίσουν...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μόνο αν καταργηθούν τα K/D stats θα συγκεντρώσουν όλοι την προσοχή τους στο teamwork και θα τους νοιάζει να κερδίσουν... Έχει γραφτεί κι αυτό πολλές φορές στο BF3 forum, στο BC2 είναι πολύ αργά για να αλλάξει οτιδήποτε πια. Ας έχει απλά kills και ας μην δείχνει deaths στο scoreboard. Το θέμα είναι ότι σε κάποιο stat portal θα δείχνει όλα τα stats.
Alejandro Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Όπως έχει πει κάποιος που μου διαφεύγει το όνομά του: "Η στατιστική είναι σαν τη μίνι φούστα, δείχνει πολλά μα κρύβει την ουσία"!
outlaw star Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 lol εγώ ούτε που έχω κοιτάξει το k/d ratio ποτέ
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Νομίζω ότι όπως πολλοί από εμάς, το έχει μελετήσει αρκετά το παιχνίδι. Ο σωστός recon (υπάρχει λόγος που δεν λέγεται sniper στο BC2) : - Φροντίζει να αντιμετωπίζει τους ομοίους του. - Να κάνει spot ό,τι βλέπει. - Να σκοτώνει εχθρούς σημασίας, π.χ. engineers που πάνε να φάνε οχήματα. - Αν πάει για κοντινή απόσταση να χρησιμοποιεί τα motion trackers και τα C4. - Από μακρινή απόσταση να ρίχνει mortar (αν ξανακούσω Mortal θα φωνάξω Kombat)σε σημαίες και MCOMs για να τις καθαρίσουν από αντιπάλους ή να καλύψουν το MCOM να μην το κάνουν disarm. - Aν δει ότι η squad του χάνει, να αλλάξει θέση ώστε να τους προωθήσει και να τους καλύψει. Λοιπόν, ο μέσος και κλασσικός παίχτης Recon του BC2: - Είναι το 80% των recons. - Κοιτάει να διαφυλάξει το Κ/D του, αφού μπορεί να χτυπάει άλλους από μακριά, ενώ εκείνοι όχι. - Camp σε μια αρχική θέση και όσο και αν ανοίξει ο χάρτης στo Rush, θα κάτσει εκεί, αδιαφορώντας για την squad του. Πολλές φορές δεν κάνει και πολλά βήματα από την βάση αν τον βολεύει. - Δεν χρησιμοποιεί mortars/motion trackers. - Πυροβολεί άστοχα ό,τι βρει, πολύ πιθανό να έχει και το VSS. - Δεν ασχολείται να καλύψει σημαία ή ΜCOM. - Κάθεται με άλλους 10 στο ίδιο βουνό, π.χ. Port of Valdez, Isla de Innocentes. Επίσης στρατηγός στο BC2 δεν υπάρχει. Δεν έχουμε Commander. Λοιπον στο πρωτο μερος της απαντησης σου λες οτι ειπα και εγω απλα πιο αναλυτικα και συμφωνω . Σε οτι αφορα το δευτερο μερος ειναι κατι πολυ υποκειμενικο αυτο που λες τι κανει ο μεσος παιχτης γιατι εγω επειδη παντα παιζω σε hardcore στο μεγαλυτερο ποσοστο των παιχνιδιων που συνανταω αυτοι που εχουν sniper το μεγαλυτερο ποσοστο τους παιζει για μενα σωστα και βοηθαει με τον σωστο τροπο την ομαδα στο συνολο της .Αν μαλιστα παιζεις και συναντησεις παιχτες με lv πανω απο 40 θα διαπιστωσεις οτι το να κρυβεσαι με το sniper ειναι παρα πολυ δυσκολο καθοτι μπορουν να σε πετυχουν απο μακρυα ακομα και με uzi .Θα σημειωσω εδω οτι η εννοια κρυψωνα δεν υπαρχει ετσι οπως το λες σε ενα χαρτη ,ποσο μαλλον στην paraiso,αφου τα σημεια ειναι πολυ συγκεκριμενα και τα ξερει παντα και ενας καλος αντιπαλος .Για μενα μεγαλο ρολο λοιπον παιζει με τι βαθμο δυσκολιας αντιπαλους παιζεις ,μα πολυ μεγαλο ρολο πιστεψε με .Εχω αντιμετωπισει αντιπαλους πραγματικα φοβερους που ξερουν καθε σημειο που μπορεις να κατσεις με το sniper και δεν μπορει να κανει καποιος αυτο που λες εσυ .Αν θες την γνωμη μου ψαξε να βρεις να παιξεις "δυνατα" παιχνιδια και θα καταλαβεις αυτο που σου λεω. Σε οτι αφορα το καλο Κ/D που λες οτι θελει καποιος να διαφυλαξει ,μα αυτο νομιζω οτι οι περισσοτεροι το κανουν ανεξαρτητα αν εχουν sniper ή οχι αλλιως δεν θα στο ειχε καθολου στο παιχνιδι .Το level 50 ετσι και αλλιως θα το φτασεις καποια στιγμη ,το θεμα ομως ειναι τι K/D εχεις .Θα σου πω επισης οτι σε αμυνα το sniper ειναι αρκετα δυσκολο οταν εχεις να αντιμετωπισεις επιθετικη ομαδα σε rush.To δε στρατηγος το ειπα με την εννοια την γενικη και στο επιχειρηματολογησα λεγοντας οτι καθοριζεις και ανοιγεις τις ζωνες επιθεσεις συμφωνα με την δικη σου κριση και αντιληψη για την εξελιξη του παιχνιδιου (τουλαχιστον ενας καλος παιχτης) και οχι οτι εισαι αυτος καθ' αυτος στρατηγος με αστερια .Πληροφοριακα παντως commander δεν ειναι ο στρατηγος να ξερεις ,εχει αλλη ιδιοτητα ο commander στην μαχη .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Στο BC2 παίζω σε vanilla και όχι HC. Ελπίζω το BF3 να το γυρίσει στο παλιό (αν και 3d spotting θα βάλουν πάλι φαίνεται, κουσούρι από BC2) και το FF να είναι πάντα ΟΝ από default. HC δεν παίζω ακριβώς γιατί εκεί ο recon θα σε σκοτώσει με την πρώτη αν σε δει πρώτος (συνήθως το κάνει) και επίσης κι εκεί λένε αρκετοί ότι πάνε για να γεμίσουν score. Έχω γράψει παραπάνω ώρες και έχω παίξει και αγώνες οπότε για αντιπάλους φοβερούς, έχω δει κι εγώ, αλλά η μάζα δεν είναι τόσο καλή. Επίσης το τι κάνει ο sniper σε άμυνα, δεν με ενδιαφέρει, γιατί θα έχει επαφή με τον αντίπαλο, ο μέσος recon που είναι στην επίθεση και camp-ερώνει πίσω είναι το θέμα, γιατί δεν προωθείται και πολλές φορές είναι άχρηστος. Ξαναλέω να βοηθάει όλη την ομάδα, εδώ δεν προχωράνε καν για να βοηθήσουν τις squads τους. To K/D θέλουμε να το βγάλουν. Πιο πολύ ζημιά κάνει, παρά καλό. Πληρογοριακά ο Commander (δεν ήταν rank, αλλά θέση) στο BF2 ήταν ο στρατηγός της ομάδας του. Αφού έβλεπε όλο τον χάρτη, είχε το satellite scan που έδειχνε τους πάντες στον χάρτη για να τους spot και να ενημερώσει τους άλλους, τα UAVs που κάλυπταν μεγάλη περιοχή και έκαναν spot αυτόματα όπως τα motion trackers, Artillery όπως το mortar αλλά σε πιο μεγάλη κλίμακα και λιγότερο random, supply drops, vehicle drops και επίσης commands στους squad leaders. Αν αυτός δεν έίναι ο "στρατηγός" τότε , δεν ξέρω τί είναι. Και στο BF3 δυστυχώς δεν θα βάλουν, αλλά θα δώσουν (υποτίθεται) στους Squad Leaders κάποιες teamwork "δυνάμεις" που ακόμα δεν ξέρουμε καν ποιες θα είναι αυτές. Παίζω competitively το BF από το BF2 που είχε μόνο Conquest, (δεν είχε rush, δεν είχε 3d spotting), οπότε έχω δει πολλά (π.χ. πιλότος να παίρνει το jet και στην πρώτη στροφή να το καρφώνει σε γερανό) αλλά τέτοια γενική πτώση teamplay και common sense όσο στο BC2 δεν είχα δει. Και αν θες τα stats μου: BC2: http://bfbcs.com/stats_pc/ghost%20rider%20lsov (το παιχνίδι uninstalled πια όπως είπα) BF2: http://bf2s.com/player/6322146/ Δεν είναι πολλές ώρες σε σχέση με πολλούς άλλους, αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις εντριβή για να δεις τί γίνεται σήμερα.
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ρε Ghostrider δεν αμφισβητησα οτι εισαι καλος και μαλιστα εχεις παιξει πιο πολλες ωρες απο μενα αυτα τα παιχνιδια και εισαι καλυτερος.Θα συμφωνεις οτι υπαρχουν αντιπαλοι παρα πολυ καλοι οι οποιοι προσωπικα εμενα μου δινουν κινητρο να παιζω το παιχνιδι γιατι αλλιως θα το ειχα αφησει .Απλα διαφωνω σε αυτο που αναφερεις για το sniper οτι ειναι ευκολο να καμπερωθεις να κρυφτεις και να φτιαχνεις ευκολα στατιστικα.Αυτο ειναι πολυ σχετικο και εχει να κανει με το ποσο καλους αντιπαλους εχεις ,αυτο προσπαθω να σου πω . Πληρογοριακά ο Commander (δεν ήταν rank, αλλά θέση) στο BF2 ήταν ο στρατηγός της ομάδας του. Αφού έβλεπε όλο τον χάρτη, είχε το satellite scan που έδειχνε τους πάντες στον χάρτη για να τους spot και να ενημερώσει τους άλλους, τα UAVs που κάλυπταν μεγάλη περιοχή και έκαναν spot αυτόματα όπως τα motion trackers, Artillery όπως το mortar αλλά σε πιο μεγάλη κλίμακα και λιγότερο random, supply drops, vehicle drops και επίσης commands στους squad leaders. Αν αυτός δεν έίναι ο "στρατηγός" τότε , δεν ξέρω τί είναι. Δεν ειπα οτι στρατηγος ηταν rank ,σου ξαναλεω το ειπα με την γενικη εννοια οτι εχει το view και την δυνατοτητα να ανοιξει τρυπες στον αντιπαλο .Εσυ πες τον ταγματαρχη ,λοχαγο ή οπως αλλιως θες ...Απλα ο commander σαν εννοια ετσι οπως το αναφερεις και στα παιχνιδια που ειπες εχει συγκεκριμενους ρολους .Commander παντως οταν λεμε δεν εννοουμε στρατηγο-στρατηγο ,μπορει να σημαινει και ταγματαρχης ,λογαχος κτλ.Να καταλαβαινομαστε οταν μιλαμε στα απλα πραγματα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Απλα διαφωνω σε αυτο που αναφερεις για το sniper οτι ειναι ευκολο να καμπερωθεις να κρυφτεις και να φτιαχνεις ευκολα στατιστικα.Αυτο ειναι πολυ σχετικο και εχει να κανει με το ποσο καλους αντιπαλους εχεις ,αυτο προσπαθω να σου πω . A ok, το έγραψα λάθος φαίνεται. Ο μέσος recon (όχι οι καλοί), είναι αυτός που κρύβεται για να σηκώσει τα stats του. Πολλές φορές δεν τα καταφέρνει, αλλά δεν βγαίνει από την νοοτροπία τους ότι "μακριά από την μάχη, μακριά από τον θάνατο". Εξού και πολλές φορές όταν κάποιες επιθέσεις αποτύχουν από medics/assaults κλπ, αρκετοί από αυτούς αλλάζουν σε recons και πέρα βρέχει. Eλπίζω τώρα να έγινα πιο καταννοητός. Edit: Και ο Commander μπορεί να ανοίξει τρύπες στην αντίπαλη γραμμή με καλό artillery. Ο Recon απέκτησε 2 από τα abilities του Commander σε μικρότερη κλίμακα στο BC2, αλλά πιο πολύ θα προτιμούσα έναν Commander σαν του BF2 παρά τους Recons.
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ναι οκ συμφωνω σε αυτα που αναφερεις .Απλα εγω ποτε δεν εκατσα να σκεφτω ο μεσος παιχτης με sniper ή με Μ16 αν κρυβεται ή αν ειναι καλος ή οχι .Εγω παιζω σε καποιους servers ως επι το πλειστον που εχει παιχτες άνω του μετρίου εως πολυ καλους και παντα σε hardcore.Σκεψου τωρα με εχουν πεταξει απο server με ban επειδη με το sniper το ειχα κανει πουτανα το παιχνιδι με κατι score 25-0,26-1,28-3 κτλ και δεν μπορουσαν να με σκοτωσουν και μιλαμε τωρα για αντιπαλους lv40-lv 50 .Mαλιστα εκανες ο αλλος switch team για να ερθει να με σκοτωσει με tk.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Mαλιστα εκανες ο αλλος switch team για να ερθει να με σκοτωσει με tk. Έλεος. Πάντως ναι, να άλλο ένα κακό του BC2. Δεν έχει tk με μαχαίρι.
newlynx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δυστυχώς το παιχνίδι έχει γεμίσει snipers και όχι recons που καίγονται μόνο για το KDR τους. Όταν ξεσκίζομαι να οπλίσω ένα mcom και 10 snipers κάθονται και κοιτάνε το λαμπάκι που αναβοσβήνει τότε τα παίρνω κρανίο.Φοβάσαι που φοβάσαι παλικάρι να μετακινηθείς ... εε ... ρίξε κανένα mortar να βοηθήσεις. Τόση φοβία για το KDR;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα