ksaplostra Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Emoticons FTW ρε, πως σκατά περιμένεις να καταλάβει ο άλλος όταν δεν βάζεις ούτε ένα. Δεν είμαστε δίπλα δίπλα ώστε να φαίνεται το ύφος του καθενός που ποστάρει εδώ μέσα. Anyway, όλα τα keys έχουν εξαντληθεί. Εκτός κι αν κάνεις reg εδώ (και σου κάτσει) ή αν κάποιος μένει στην NA και μπορεί να σου εξασφαλίσει το κλειδί από το Fileplanet κανω πάντα κουικ ρεπλαι για βαριέμαι την αναμονή μέχρι να φορτώσει η σελιδα
ThrowDOWN Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 δεν θα το αγορασω τελικα το παιχνιδακι , με κουρασε αφανταστα αυτη η καταντια με τα οπλα και hits . back στο mw2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 lol μάλλον το beta sign που έχει πάνω δεξιά στην οθόνη πρέπει να το κάνουν μεγαλύτερο
Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=KxD_2uXXpqc&hd=1[/ame]
DJ_Duker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά σε σας πώς τρέχει; Σε phenom II x4 945 (3ghz), 8 gb ddr2, HD4890 OC και Corsair SSD HDD όταν το τρέχω όλα φουλ (1920χ1080 με φουλ φίλτρα και high ανάλυση) το gameplay είναι 20-30 φρέιμς... Είναι το πρώτο παιχνίδι που με χει ρίξει τόσο χαμηλά. Σε κανένα άλλο από τα τελευταία παιχνίδια δεν είχα κάτω από 45 φρέιμς μιν.
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 δεν θα το αγορασω τελικα το παιχνιδακι , με κουρασε αφανταστα αυτη η καταντια με τα οπλα και hits . back στο mw2 Έτσι έτσι, mw2 + πατημένο αριστερό κλικ + ξερό ψωμί. Τι να λέμε τώρα, τα πάντα όλα το'να τ'άλλο, το παιχνίδι είναι για πέταμα, ούτε 25 kill strike της προκοπής δεν μπορείς να κάνεις... Αχαχαχα, ρε εσείς εκεί στο mw2, τι πίνετε και δεν μας δίνετε
Hom3sick Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Αποψη μου ειναι πως και τα 2 είναι για τα μπάζα. CoD4 + Team Fortress 2 FTW!
gtaivpc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 παω στοιχημα πως το retail game θα ειναι 100000000000 φορες καλυτερο απο το beta
ThrowDOWN Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Έτσι έτσι, mw2 + πατημένο αριστερό κλικ + ξερό ψωμί. Τι να λέμε τώρα, τα πάντα όλα το'να τ'άλλο, το παιχνίδι είναι για πέταμα, ούτε 25 kill strike της προκοπής δεν μπορείς να κάνεις... Αχαχαχα, ρε εσείς εκεί στο mw2, τι πίνετε και δεν μας δίνετε ξεκολα με τις ειρωνειες , την γνωμη μου ειπα, αμα δεν σ'αρεσει το mw2 δικο σου θεμα
Vasilius Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 αν και admin στο callofduty.gr το mw2 είναι EPIC FAIL απτα λίγα.
periklis_pap Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ψαχνω εδω και μερες ενα Key για το Beta στο PC και δεν βρισκω τιποτε. Αν καποιος μπορει να μου στειλει ενα η να μου πει που θα μπορουσα να βρω θα το εκτιμουσα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2010 από periklis_pap
ksaplostra Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Πσαχνω εδω και μερες ενα Key για το Beta στο PC και δεν βρισκω τιποτε. Αν καποιος μπορει να μου στειλει ενα η να μου πει που θα μπορουσα να βρω θα το εκτιμουσα. μιας και πσαχνεις,να σου υπενθυμίσω οτι υπάρχει και το γράμμα Ψ,για να ψάχνεις.
periklis_pap Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 μιας και πσαχνεις,να σου υπενθυμίσω οτι υπάρχει και το γράμμα Ψ,για να ψάχνεις. Συγνωμη για το λαθος
ApoelAndreas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παντως που επαιξα το Beta στο PS3 και τωρα παιζω το Demo στο PS3, υπαρχουν παρα πολλες αλλαγες.. Απλα το λεω για εκεινους που λενε οτι υπαρχουν μερικα bugs ή μερικα πραγματα που πρεπει να αλλαξουν, απλα σας λεω οτι το full release θα ειναι πολυ πολυ καλυτερο.. Edit: Αν και το PC Beta ειναι σαν το PS3 Demo(αν δεν κανω λαθος), αυτο που εννοω ειναι οτι απο το PS3 Beta αλλαξαν πολλα στο PS3 Demo, οποτε ετσι θα αλλαξουν και στο Game οταν κυκλοφορησει. Edit2: Αυτο που λετε για τα οπλα και τα hits.. Στο PS3 Beta ηταν πολυ πολυ διαφορετικο.. Δεν χρειαζονταν τοσα bullets για να σκοτωσεις καποιον.. Οποτε αν οντως χρειαζονται πολλες σφαιρες για ενα kills σιγουρα θα το διορθωσουν..
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Το MP ισως ειναι μαπα αλλα το single ηταν κορυφη ( αν και μικρο ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα