Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Emoticons FTW ρε, πως σκατά περιμένεις να καταλάβει ο άλλος όταν δεν βάζεις ούτε ένα. Δεν είμαστε δίπλα δίπλα ώστε να φαίνεται το ύφος του καθενός που ποστάρει εδώ μέσα.

Anyway, όλα τα keys έχουν εξαντληθεί. Εκτός κι αν κάνεις reg εδώ (και σου κάτσει) ή αν κάποιος μένει στην NA και μπορεί να σου εξασφαλίσει το κλειδί από το Fileplanet

κανω πάντα κουικ ρεπλαι για βαριέμαι την αναμονή μέχρι να φορτώσει η σελιδα

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά σε σας πώς τρέχει; Σε phenom II x4 945 (3ghz), 8 gb ddr2, HD4890 OC και Corsair SSD HDD όταν το τρέχω όλα φουλ (1920χ1080 με φουλ φίλτρα και high ανάλυση) το gameplay είναι 20-30 φρέιμς... Είναι το πρώτο παιχνίδι που με χει ρίξει τόσο χαμηλά. Σε κανένα άλλο από τα τελευταία παιχνίδια δεν είχα κάτω από 45 φρέιμς μιν.

Δημοσ.
δεν θα το αγορασω τελικα το παιχνιδακι , με κουρασε αφανταστα αυτη η καταντια με τα οπλα και hits .

back στο mw2

Έτσι έτσι, mw2 + πατημένο αριστερό κλικ + ξερό ψωμί. Τι να λέμε τώρα, τα πάντα όλα το'να τ'άλλο, το παιχνίδι είναι για πέταμα, ούτε 25 kill strike της προκοπής δεν μπορείς να κάνεις... :mad:

Αχαχαχα, ρε εσείς εκεί στο mw2, τι πίνετε και δεν μας δίνετε :lol:

Δημοσ.
Έτσι έτσι, mw2 + πατημένο αριστερό κλικ + ξερό ψωμί. Τι να λέμε τώρα, τα πάντα όλα το'να τ'άλλο, το παιχνίδι είναι για πέταμα, ούτε 25 kill strike της προκοπής δεν μπορείς να κάνεις... :mad:

Αχαχαχα, ρε εσείς εκεί στο mw2, τι πίνετε και δεν μας δίνετε :lol:

ξεκολα με τις ειρωνειες , την γνωμη μου ειπα, αμα δεν σ'αρεσει το mw2 δικο σου θεμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω εδω και μερες ενα Key για το Beta στο PC και δεν βρισκω τιποτε. Αν καποιος μπορει να μου στειλει ενα η να μου πει που θα μπορουσα να βρω θα το εκτιμουσα.

Επεξ/σία από periklis_pap
Δημοσ.
Πσαχνω εδω και μερες ενα Key για το Beta στο PC και δεν βρισκω τιποτε. Αν καποιος μπορει να μου στειλει ενα η να μου πει που θα μπορουσα να βρω θα το εκτιμουσα.

μιας και πσαχνεις,να σου υπενθυμίσω οτι υπάρχει και το γράμμα Ψ,για να ψάχνεις.

Δημοσ.

Εγω παντως που επαιξα το Beta στο PS3 και τωρα παιζω το Demo στο PS3, υπαρχουν παρα πολλες αλλαγες.. Απλα το λεω για εκεινους που λενε οτι υπαρχουν μερικα bugs ή μερικα πραγματα που πρεπει να αλλαξουν, απλα σας λεω οτι το full release θα ειναι πολυ πολυ καλυτερο..

Edit: Αν και το PC Beta ειναι σαν το PS3 Demo(αν δεν κανω λαθος), αυτο που εννοω ειναι οτι απο το PS3 Beta αλλαξαν πολλα στο PS3 Demo, οποτε ετσι θα αλλαξουν και στο Game οταν κυκλοφορησει.

Edit2: Αυτο που λετε για τα οπλα και τα hits.. Στο PS3 Beta ηταν πολυ πολυ διαφορετικο.. Δεν χρειαζονταν τοσα bullets για να σκοτωσεις καποιον.. Οποτε αν οντως χρειαζονται πολλες σφαιρες για ενα kills σιγουρα θα το διορθωσουν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...