Rimotomos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Καλησπερα παιδια... Μπορει καποιος να μου πει απο που θα μπορουσα να αγορασω ενα Με PaysafeCard Το Battlefield 2 Bad Company Αλλα οχι για να μου στειλουν το Cd αλλα σε στυλ Download.Πηγα και πηρα ο κουτος PaysafeCard Και τα περισσοτερα sites Δεν την υποστηριζουν και Θελω να αγορασω ενα Cd key Και το Expansion.
konstantinos77 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Εγώ πάλι, πήγα lvl 50 για να έχω να λέω ότι "κι εγώ το έφτασα" και το έκανα uninstal. One of the best moments of my virtual life! Άντε να έρθει το BF3 να παίξουμε (ελπίζω) σοβαρό BF game. Μου κανει εντυπωση που το εφτασες με τοσες ωρες παιξιματος level 50 και το θεωρεις μετριο .Εισαι απο τους λιγους αλλα για να ειμαι ειλικρινης εχει μεγαλα περιθωρια βελτιωσης οντως.Εγω θα το χαρακτηριζα καλο αλλα bugoπαιχνιδο...
xlapatsas4000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μου κανει εντυπωση που το εφτασες με τοσες ωρες παιξιματος level 50 και το θεωρεις μετριο .Εισαι απο τους λιγους αλλα για να ειμαι ειλικρινης εχει μεγαλα περιθωρια βελτιωσης οντως.Εγω θα το χαρακτηριζα καλο αλλα bugoπαιχνιδο... εγω παλι μολις πηγα λεβελ 48 και παιζω ακομη μεχρι το 50, εμενα μου αρεσε αρκετα ! ηταν η επανασταση στο γραφικο περιβαλλον των battlefield !
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μου κανει εντυπωση που το εφτασες με τοσες ωρες παιξιματος level 50 και το θεωρεις μετριο .Εισαι απο τους λιγους αλλα για να ειμαι ειλικρινης εχει μεγαλα περιθωρια βελτιωσης οντως.Εγω θα το χαρακτηριζα καλο αλλα bugoπαιχνιδο... Εννοείς ότι είναι λίγες ή πολλές; Οι λόγοι που έπαιξα τόσες ώρες είναι επειδή 1) το BF2 πάλιωσε, 2) η clan μου άλλαξε από το BF2 και πήγε στο BC2, οπότε ακολούθησα. Στο BF2 έπαιζα jet κυρίως. Το BC2 δεν έχει jets. Δεν έχει commander, δεν έχει commo rose. Δεν έχει πολλά που ζητάμε στο forum του BF3 και μας φωνάζουν ότι θέλουμε ένα copy του BF2 με καλύτερα γραφικά, αλλά εμείς θέλουμε παιχνίδι με features που δούλευαν και όχι Bad Company 3.
Bigi444444 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εγώ πάλι απορώ πώς υπάρχει τόσος κόσμος που έλιωσε τόσο για να 50ρήσει...Το βρίσκω οικτρά βαρετό.Προσωπικά αν και το είχα προπαραγγείλει και περίμενα πολλά το παράτησα στο 23lvl νομίζω...Άντε να παίξω μια φορά στο 3μηνο από 2-3 ώρες πλέον.Το πιο άσχημο για μένα, παρόλο που γουστάρω online fps, είναι ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά των μοντέρνων online fps, κάτι που δε μου αρέσει καθόλου.Με τέτοια συμπεριφορά παικτών in game δε μπορεί να πάει πουθενά...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ξαναλέω, clan. Αν είμουν μόνος, στο 50 δεν θα καθόμουν να πάω.
Alejandro Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Με τέτοια συμπεριφορά παικτών in game δε μπορεί να πάει πουθενά... Τι θέλεις να πεις; Αν είναι αυτό που καταλαβαίνω, οι ίδιοι παίκτες και οι ίδιες συμπεριφορές θα είναι και στο BF3.
xlapatsas4000 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Τι θέλεις να πεις; Αν είναι αυτό που καταλαβαίνω, οι ίδιοι παίκτες και οι ίδιες συμπεριφορές θα είναι και στο BF3. Γιατι αναλυεται την συμπεριφορα παικτων να προσθεσω κατι, το αγαπημενο μαπ ειναι Valparaiso οπου και παιζω ολη την περισοδο του παιχνιδιου, εαν μπω σε ελικοπτερο το παιχνιδι τελειωσε....ξερω την πιστα απεξω και ανακατωτα ακομη και το τι θα κανει ο αντιπαλος την συμπεριφορα του ολα.οταν μπαινει ενας νουμπας στο τανκ και οδηγαει και βλεπω οτι μας οδηγει στην καταστροφη και τον προειδοπειω τοτε μου την δινει πολυ, το ιδιο συμβαινει και με το ελικοπτερο και γενικοτερα με το ολο παιχνιδι πολλοι ειναι αυτοι που παιζουν και χαλανε το παιχνιδι μετα εγω τι να κανω να μην νεβριασω μαζι του ? δεν λεω για την πλακα παιζουμε αλλα κοιτας και την ομαδα λιγο....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 εαν μπω σε ελικοπτερο το παιχνιδι τελειωσε....ξερω την πιστα απεξω και ανακατωτα ακομη και το τι θα κανει ο αντιπαλος την συμπεριφορα του ολα. Nickname, Mr. "I cannot be shot down" πιλότε για να σε έχω στα υπόψιν στο 3;
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Γιατι αναλυεται την συμπεριφορα παικτων να προσθεσω κατι, το αγαπημενο μαπ ειναι Valparaiso οπου και παιζω ολη την περισοδο του παιχνιδιου, εαν μπω σε ελικοπτερο το παιχνιδι τελειωσε....ξερω την πιστα απεξω και ανακατωτα ακομη και το τι θα κανει ο αντιπαλος την συμπεριφορα του ολα.οταν μπαινει ενας νουμπας στο τανκ και οδηγαει και βλεπω οτι μας οδηγει στην καταστροφη και τον προειδοπειω τοτε μου την δινει πολυ, το ιδιο συμβαινει και με το ελικοπτερο και γενικοτερα με το ολο παιχνιδι πολλοι ειναι αυτοι που παιζουν και χαλανε το παιχνιδι μετα εγω τι να κανω να μην νεβριασω μαζι του ? δεν λεω για την πλακα παιζουμε αλλα κοιτας και την ομαδα λιγο.... Valparaiso παιζω και εγω συνεχεια και δεν γλυτωνει κανεις απο το sniper μου .Προσεξε ,μιλαω για αμυνα -επιθεση ετσι ?Ξερω ολα μα ολα τα σημεια της πιστας απεξω.Εχω σχεδον παντα το καλυτερο score απο ολους μεσα σε οτι αφορα attack mode.To ελικοπτερο με δυσκολευει μονο στο defense στο πρωτο κομματι της πιστας ,μετα δεν προκειται να με βρει .
xlapatsas4000 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Nickname, Mr. "I cannot be shot down" πιλότε για να σε έχω στα υπόψιν στο 3; χαχαχα να δουμε τον χειρισμο και σου λεω, στο bf2 δεν επαιξα ποτε αλλο μαπ μονο dragon valley (τρελο μαπ) και μονο ελικοπτερο και λιγο αεροπλανο....στο bc2 ενταξει δεν ειναι το ιδιο αλλα το ελικοπτερο εδω ειναι σχετικα καλο....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Στο BF2 δεν ήταν όμως "σχετικά" καλό, μαζί με τα αεροπλάνα θέριζαν τις πίστες + ότι το ελικόπτερο μπορούσε να πάρει και σημαία σχετικά εύκολα.
Bigi444444 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Τι εννοώ με τον όρο in game συμπεριφορά; Εν τάχει μόνο: ένα σωρό τσιτέρια, πλήρης αδιαφορία για την ομαδικότητα και την έκβαση της μάχης, ο καθένας το μόνο που κοιτάει είναι να πάρει ένα sniper, να καμπερωθεί και να προσπαθήσει να μην χαλάσει το ratio του για να μην τον πουν νουμπά, οι γιατροί ενώ υπάρχει τρελή γραμμή πυρός μπροστά σου σε ζωντανεύουν σωρηδόν μόνο και μόνο για να πάρουν xp και συνεχίζουν να το κάνουν μέχρι να σκοτωθούν και οι ίδιοι κι ας ψοφάς σε ένα δευτερόλεπτο από το res που σου κάνουν και γενικά βλέπεις εντελώς ανεγκέφαλες συμπεριφορές που πραγματικά σου σπάνε τα νεύρα και αντί να ευχαριστηθείς το παιχνίδι εκνευρίζεσαι.Αν δεν τύχει να παίζεις με clan το θεωρώ πολύ δύσκολο να το ευχαρηστηθείς. Δυστυχώς τα ίδια φοβάμαι θα γίνουν και στο bf3 και δυστυχώς λύσσαξε ένας φίλος μου και με έψησε να το προπαραγγείλω και αυτό.Βλέπω πάλι να παίζω 30-40 ώρες και να προσπαθώ να θυμηθώ 2-3 παιχνίδια συνολικά αξιομνημόνευτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα