Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σήμερα έριξα τρεις φορές ελικόπτερο πετυχαίνοντας τον πιλότο με το sniperskaya.Εμπειρία ζωής πραγματικά :-D

:P και εγω το εχω κανει ισως και πανω απο 2 φορες με Μ95 ...εχει οντως πλακα γιατι ειναι απο τα σπανια χτυπηματα

Δημοσ.

:P και εγω το εχω κανει ισως και πανω απο 2 φορες με Μ95 ...εχει οντως πλακα γιατι ειναι απο τα σπανια χτυπηματα

εγώ το κάνω συνέχεια :P (άρχισα να παίζω πάλι) το πιο ωραίο είναι να τον σημαδέυεις την ώρα που μπαίνει για να το σηκώσει, του ρίχνεις μόλις το σηκώσει και το ελικόπτερο ξαναακουμπάει κάτω ... :P

Δημοσ.

εγώ το κάνω συνέχεια :P (άρχισα να παίζω πάλι) το πιο ωραίο είναι να τον σημαδέυεις την ώρα που μπαίνει για να το σηκώσει, του ρίχνεις μόλις το σηκώσει και το ελικόπτερο ξαναακουμπάει κάτω ... :P

Αυτό είναι λίγο base-rape ή ιδέα μου;

Δημοσ.

Αυτό είναι λίγο base-rape ή ιδέα μου;

βασικά στο vietnam, τα ελικόπτερα σε κάποιες πίστες είναι στο C η στο Α ... οπότε δεν είναι base rape...

Δημοσ.

Παντως ειναι κριμα για ενα τετοιο παιχνιδι να υπαρχουν ορισμενοι κομπλεξικοι οι οποιοι σε κανουν ban επειδη δεν μπορουν να σε κερδισουν ...Μιλαω για την Paraiso και κατι 23-1,25-2 τετοια σκορ με το sniper στο attack mode .Δεν μπορω να καταλαβω δηλαδη τι ζορι τραβανε ορισμενοι να πω οτι ημουν και cheater να πω οκ αλλα επειδη τους εχω κανει πουτανες με το M95 ποναει ...Τελικα ειναι μεγαλο πραγμα να ξερεις να χανεις ακομα και σε ενα ανουσιο παιχνιδι pc .Ο εν λογω server ειναι ο Κrauts για οσους κατεχουν ...24/7 Paraiso

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω γνησιο το παιχνιδι το DvD Rom μου χαλασε και ετσι το κατεβασα απο τον θειο περασα το παιχνιδι με το δικο μου serial απλα δεν μπορω να βαλω το dvd μηπως υπαρχει καποιο cr....ck??για το ονλινε??

Δημοσ.

Πάρα πολλά παλιά ΕΑ account έφαγαν password reset σήμερα λόγω του ότι το φόρουμ της Bioware του NWN (ορίτζιναλ πριν 10 χρόνια) έφαγε hack.

Αυτό έπαθα και εγώ αλλά μετά από νέο κωδικό, δούλεψε.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια μπαινω γρηγορα στο ψητο. Εχω ενα σταθερο υπολογιστη και του εβαλα το battlefield ομως οταν τελειωνα το παιχνιδι π.χ μετα απο μια ωρα και το ξαναανοιγα μετα δεν ηταν αποθηκευμενη η προοδος μου με αποτελεσμα να εχω μαθει απ'έξω ολες τις πρωτες πιστες απο τις πολλες φορες που τις εχω παιξει. Επειδη ειχε καταντησει βαρετο τελικα το απεγκατεστησα. Μετα απο λιγο καιρο μου το ζητησε ενας φιλος μου και του το εγκατεστησα και σε αυτον δουλευε με την πρωτη, δεν ειχε καποιο προβλημα!!! Εχθες πηρα ενα καινουργιο λαπτοπ και ειπα να του το εγκαταστησω μηπως και δουλεψει, τελικα ουτε στο λαπτοπ δουλεψε!!!

Υπάρχει λύση?????

Δημοσ.

Λοιπον παιδια μπαινω γρηγορα στο ψητο. Εχω ενα σταθερο υπολογιστη και του εβαλα το battlefield ομως οταν τελειωνα το παιχνιδι π.χ μετα απο μια ωρα και το ξαναανοιγα μετα δεν ηταν αποθηκευμενη η προοδος μου με αποτελεσμα να εχω μαθει απ'έξω ολες τις πρωτες πιστες απο τις πολλες φορες που τις εχω παιξει. Επειδη ειχε καταντησει βαρετο τελικα το απεγκατεστησα. Μετα απο λιγο καιρο μου το ζητησε ενας φιλος μου και του το εγκατεστησα και σε αυτον δουλευε με την πρωτη, δεν ειχε καποιο προβλημα!!! Εχθες πηρα ενα καινουργιο λαπτοπ και ειπα να του το εγκαταστησω μηπως και δουλεψει, τελικα ουτε στο λαπτοπ δουλεψε!!!

Υπάρχει λύση?????

αυτο συμβαινει μονο οταν εχει το ονομα χρηστη με ελληνικους χαρακτηρες. για να το διορθωσεις πρεπει να φταξεις εναν νεο χρηστη που το ονομα του να αποτελειται απο λατινικους χαρακτηρες και να αρχισεις απο την αρχη σε αυτον τον χρηστη το παιχνιδι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...