NT1G Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Στην atacama desert υπάρχει τρόπος αν ανέβεις στο υψηλότερο μέρος του πλοίου χώρις να πας με ελικόπτερο;
Sofokliss Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 <br />Ερωτηση<br />Μπορει καποιος που εχει mac να παιξει το παιχνιδι?Αν ναι μπορει να παιξει online?Αν ναι μπορει να παιξει online κια με αυτους που το εχουν στα windows?<br /> <br /><br /><br /> Μπορεί να παίξει σε Mac μέσω εγκατάστασης των windows στο Bootcamp.
IMMORTALFRANK Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Στην atacama desert υπάρχει τρόπος αν ανέβεις στο υψηλότερο μέρος του πλοίου χώρις να πας με ελικόπτερο; Nope
Centurion Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά με έχει τσακίσει αυτό το PunkBuster. Συνέχεια με kickάρει. Έκανα και update, το ξαναμαναπέρασα και ακόμα συνεχίζει τα ίδια. Υπάρχει καμμιά λύση; Επίσης τα στατιστικά μου είναι αυτά, όποιος θέλει να με κάνει add. Είμαι συνεργάσιμος και κοιτάζω το καλό της ομάδας Αν υπάρχει και κανας καλός greek server να μου πείτε. Έχω ψάξει για αυτούς που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες του thread αλλά ποτέ δεν τους πετυχαίνω. Αυτά
asbatey Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 για ελληνικους servers ψαξε GROF , LEAGUE OF KARPATHOS, εγω αυτους τους 2 εχω. θα σε κανω add.το nick μου:asbatey-gr για το pb συνηθως οταν μου τυχαινει με ενα manual update λυνεται το προβλημα. ας πει καποιος που ξερει περισσοτερα για το θεμα
xlapatsas4000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μετα απο ψαξιμο τηλεφωνα στην ea,live chat μαζι τους, το pb για να μην σε πεταει πρεπει να το κανεις συχνα update,να εχεις κλειστο το antivirus,firewall,να μην εχει το pc to tune up utilities(με ξεσκησε αυτο το προγραμμα, ολο προβληματα και δημιουργει προβλημα συνδεσης με το παιχνιδι).
outlaw star Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μετα απο ψαξιμο τηλεφωνα στην ea,live chat μαζι τους, το pb για να μην σε πεταει πρεπει να το κανεις συχνα update,να εχεις κλειστο το antivirus,firewall,να μην εχει το pc to tune up utilities(με ξεσκησε αυτο το προγραμμα, ολο προβληματα και δημιουργει προβλημα συνδεσης με το παιχνιδι). σε αυτήν την ea δε λένε να βάλουν μυαλό...μια προβλήματα με Trixx/afterburner μια να σε πετάει εκτός το punkbuster έλεος πια..και με το 2142 όλο προβλήματα με τη σύνδεση είχα και με πέταγε, αν έπαιζα μια ολόκληρη ώρα έλεγα και ευχαριστώ... ..θα πέσει θειος μου φαίνεται στο bf3 μέχρι να το στρώσουν το παιχνίδι αφότου βγει(αν γίνει ποτέ αυτό α ρε dice)..δηλαδή τελικά τόσο δύσκολο είναι να διορθώσουν 2-3 βασικότατα προβλήματα που έχει ο πολύς κόσμος στο online?
Centurion Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 να μην εχει το pc to tune up utilities(με ξεσκησε αυτο το προγραμμα, ολο προβληματα και δημιουργει προβλημα συνδεσης με το παιχνιδι). Thanks man .Αυτό ήταν τελικά.
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 μπορει να παιξει κανεις online η μονο εμενα μου βγαzei οτι δεν μπορει να συνδεθει?
jvgrjohn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Να μην ξεχνάτε πριν παίξετε online το Bad Company II να απενεργοποιείτε το UPnP από το router σας.
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Να μην ξεχνάτε πριν παίξετε online το Bad Company II να απενεργοποιείτε το UPnP από το router σας. Παιζεις online εσυ τωρα?
Alejandro Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Να μην ξεχνάτε πριν παίξετε online το Bad Company II να απενεργοποιείτε το UPnP από το router σας. Δεν το είχα ξανακούσει αυτό. Τι παίζει;
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 ακομα δεν μου εχει απαντησει κανεις στην ερωτηση μου...παιζει κανεις online τωρα ειναι γενικο το προβλημα η οχι?
PETERANOS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 ακομα δεν μου εχει απαντησει κανεις στην ερωτηση μου...παιζει κανεις online τωρα ειναι γενικο το προβλημα η οχι? Ναι, παιζει κανονικα!!
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Ναι, παιζει κανονικα!! να σαι καλα ρε φιλε επιτελους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα