SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 έχεις trixx ή afterburner??αν ναι βγάλτα και θα παίξει λογικά(απεγκατάσταση) Εκανα oc την καρτα και δουλευει κανονικα τωρα.Οτι νανε.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Νομίζω γίνεται, κάπου τα έδινε και σκέτα η dice. Εδώ βρήκα μάλλον την προ-τελευταία. BFBC2_PC_Client_R9_589035 Να και η τελευταία 602574 Ευχαριστώ!
outlaw star Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Εκανα oc την καρτα και δουλευει κανονικα τωρα.Οτι νανε. μέσω catalyst ή με trixx/afterburner?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 μέσω catalyst ή με trixx/afterburner? Με το Afterburner.
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Την τελευταία βδομάδα το παιχνίδι έχει γίνει unplayable λόγω cheaters. To punkbuster κοιμάται του καλού καιρού. Αρχίζω να ανησυχώ και για το BF3... Είναι πολλά τα λεφτά Άρη, οπότε μην ανησυχείς.
hurin Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Είναι πολλά τα λεφτά Άρη, οπότε μην ανησυχείς. Πως να μην ανησυχώ? Punkbuster θα έχει και το BF3. To περίεργο είναι ότι δεν θυμάμαι στο BF2 να είχε τόσους cheaters, επομένως το PB έκανε καλή δουλειά. Πρέπει να βάλουν kill cam όπωσδήποτε!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Η προσθήκη kill cam χωρίς να υπάρχει admin, παρών, είναι δώρον άδωρον. Ακόμα και στο cs, που υπάρχει και vote για να γίνει κάποιος kick από τους players, οι cheaters βασίλευαν κάθε βράδυ σε κάποιους servers (bits and bytes R.I.P)
xlapatsas4000 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μία είναι η λύση παίζεις σε σερβερς απο καλές αξιόπιστες clan (εγώ παίζω σε 2 clan TV2 και SUPERINFTANTRY ξέρω τα παιδιά απο τις clan) χτες βρήκα τρελό cheater me 140/12 k/d ratio μπηκα στο καναλι του TEAMSPEAK της clan το ειπα και εφαγε αμεσως BAN ! το teamspeak είναι ο καλύτερος φίλος σας για τέτοια θέματα....
JERONIMO888 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 h killcam ειναι οτι χειροτερο σε ολα τα fps, ποιος ο λογος υπαρξης της δεν μπορω να καταλαβω, ειναι τελειως αδικο για τους snipers na προδιδεται η θεση τους με καθε kill, ... αν θες βαλε ενα συστημα που μετα απο 5-10 λεπτα να Kickarei τους campers οπως εχουν πολλοι σερβερ αλλα χωρις killca.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 h killcam ειναι οτι χειροτερο σε ολα τα fps, ποιος ο λογος υπαρξης της δεν μπορω να καταλαβω, ειναι τελειως αδικο για τους snipers na προδιδεται η θεση τους με καθε kill, ... αν θες βαλε ενα συστημα που μετα απο 5-10 λεπτα να Kickarei τους campers οπως εχουν πολλοι σερβερ αλλα χωρις killca. Και πως θα καταλαβει το συστημα αν ο ενας ειναι καμπερας ?Με τα ποσα μετρα εχει διανησει?Δεν γινεται αυτο που λες,οποτε χρειαζεται killcam για τους snipers.Υπαρχουν ατομα τα οποια γουσταρουν να το παιζουν ραμπο,δεν γινεται καθε φορα με το που βγαινουν να τρωνε headshot,και μετα παλι το ιδιο κτλ.
xlapatsas4000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Και πως θα καταλαβει το συστημα αν ο ενας ειναι καμπερας ?Με τα ποσα μετρα εχει διανησει?Δεν γινεται αυτο που λες,οποτε χρειαζεται killcam για τους snipers.Υπαρχουν ατομα τα οποια γουσταρουν να το παιζουν ραμπο,δεν γινεται καθε φορα με το που βγαινουν να τρωνε headshot,και μετα παλι το ιδιο κτλ. το είχα πετύχει αυτό το συστημασ σε εναν σερβερ, καλουτσικο ηταν...εγω παλι ανοικω στους Ραμπο με στρατιγηκη ομως δεν μπορω sniper καθόλου όμως...
JERONIMO888 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Και πως θα καταλαβει το συστημα αν ο ενας ειναι καμπερας ?Με τα ποσα μετρα εχει διανησει?Δεν γινεται αυτο που λες,οποτε χρειαζεται killcam για τους snipers.Υπαρχουν ατομα τα οποια γουσταρουν να το παιζουν ραμπο,δεν γινεται καθε φορα με το που βγαινουν να τρωνε headshot,και μετα παλι το ιδιο κτλ. Μια χαρα γινετε και υπαρχει ηδη σε σερβερ, ειχα καμπερωσει σε ενα θαμνο για 5 λεπτα, ξαφνικα αρχιζει στο chat να μου στελνει αυτοματο μυνημα οτι αν δεν κουνηθω θα φαω kick σε 60 δευτερα 55,50 κτλπ, εγω λοιπον κουνηθηκα 2 μετρα πιο περα αλλα ακομα μου εστελνε οτι δεν εχω κουνηθει αρκετα, αρα φευγω τελειως απο το σημειο εκεινο και παω 15-20 μετρα μακρια και τοτε σταματησε το μυνημα. Φανταζομαι οτι ο καθενας μπορει να το τροποποιησει ακομα περισσοτερο για να χρειαζεται να μετακινηθεις πιο πολλα μετρα κτλπ. Τελος δεν γινεται να ριχνεις headshot σε κινουμενο παικτη καθε φορα με τιποτα, αντε να το πετυχεις μια στο τοσο και απο την στιγμη που σε δει και σε σποταρει σιγουρα καποιος απο τους sniper της αντιθετης ομαδας θα σε περιμενει να ξεμυτησεις.
konstantinos77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Eχει δοκιμασει κανεις τους 270.61 ?Eμενα μου εμφανιζει στο multiplayer τρομερο black flashing στην οθονη ,χειροτερο και απο αυτο που παρουσιαζε καποτε το παιχνιδι
pc_admin Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Εγω τους εβαλα,δεν παρατηρησα καμια διαφορα απο τους προυγουμενους,μονο ισως οτι μου φανηκε οτι με τους προυγουμενους σαν πηγαινε λιγο πιο γρηγορα.Μπορει βεβαια να ειναι και ιδεα μου.Κατα τα αλλα δεν παρατηρησα καποιο προβλημα.Εχω την gigabyte GTX560ti OC Εσυ ποια καρτα εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα