Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Btw, για Tank operator (driver), όσα πιο πολλά dpi τόσο γρηγορότερα γυρνάει ο πυργίσκος. Εγώ έχω μία σκάλα 5700dpi (το max του G500) μόνο για αυτό, αλλιώς δεν παλεύεται, πρέπει να κατέβει ο gunner και να σκουντάει το κανόνι :-D.

Ομοίως και για την gunner θέση του chopper, άλλα δεν έχω βρει ακόμη τα κατάλληλα dpi. Τα 5700 ήταν πολλά, θα δοκιμάσω με 3500 και θα ενημερώσω ;).

On foot, 1100 dpi.

Όποιος παίζει sniper μπορεί να βάλει και μία 4η σκάλα πολύ χαμηλή (πχ. 300-400dpi).

Δημοσ.

Παιδιά έχω κατεβάσει το game, βρήκα και beta key αλλά όταν πάω να συνδεθώ μου λέει

"UNABLE TO LOGIN, PLEASE TRY AGAIN".

Τί ακριβώς συμβαίνει; Έχω κάνει λογαριασμό!

Δημοσ.
Παιδιά έχω κατεβάσει το game, βρήκα και beta key αλλά όταν πάω να συνδεθώ μου λέει

"UNABLE TO LOGIN, PLEASE TRY AGAIN".

Τί ακριβώς συμβαίνει; Έχω κάνει λογαριασμό!

\

Μήπως όταν κάνεις login είναι τσεκαρισμένο το remember password? Αν ναι τότε άφησε κενό το κουτάκι του remember και ξαναδοκίμασε. Και σε εμένα υπάρχει αυτό το πρόβλημα όταν είναι ενεργοποιημένο

Δημοσ.
\

Μήπως όταν κάνεις login είναι τσεκαρισμένο το remember password? Αν ναι τότε άφησε κενό το κουτάκι του remember και ξαναδοκίμασε. Και σε εμένα υπάρχει αυτό το πρόβλημα όταν είναι ενεργοποιημένο

Σωστός!!! Ευχαριστώ πολύ! :-D

Δημοσ.

Πολύ καλο το game overall αλλα το ότι δεν έχει jets, lean k prone μου την σπάει λίγο αλλα όχι όσο μου την σπάει το hp...όπως είπε k ο φίλος John ένα γεμιστήρα για kill? ’ντε ένταξη αλλα με sniper να θέλει 2 hits? Για όνομα του θεού...

Δημοσ.

Το πρόβλημα που λέμε όλοι με τα όπλα ;)

PS: Παρατηρήστε τον αριθμό σφαιρών στην αρχή. Από τις 30 πέφτει στις 15 μέχρι να τα τεζάρει ο αντίπαλος. Και είναι σε απόσταση αναπνοής, δηλαδή ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ η σφαίρα να πάει κάπου αλλού!

Δημοσ.

Κατ'αρχας το πιστόλι ειναι 0,45(ιντσα),

κατά δεύτερον το τυφέκιο είναι 5.56(χιλιοστά),

άρα με ενα αλεξίσφαιρο(που υποτίθεται οτι φοράμε στο παιγνίδι)το τυφέκιο δεν επιτυγχάνει την ιδια διάτρηση με το πιστόλι λόγω διαμετρήματος.

Πέρα απο τις χαζομάρες τωρα,κλειδί που θα βρω;

Γιατι καθε φορα που βαζω το κλειδι μου,μου λεει ολρεντι ιν γιουζ...

Δημοσ.

Καλά η σύγκριση είναι άκυρη που κάνει το παλικάρι, για άλλο λόγο το έβαλα το video λέμε. Δες ότι μέχρι να σκοτώσει τον άλλο σπαταλάει 15 σφαίρες όταν είναι δίπλα του. Επίσης παρατήρησε ότι δεν μετράει όλα τα hits (το "Χ") όταν πυροβολεί με full-automatic. Στο beta forum έχει αναφερθεί το θέμα κι οι devs έχουν πει ότι θα γίνει re-balance στα όπλα (το θέμα είναι να φτιάξουν και το hit detection)

The gameplay at it's core is good. I wish the weapons had more punch. I can noob tube a wall right behind a guy and the walks off as if nothing has happened. It takes about a half mag to drop somebody with the assault rifle from point blank range.

sometimes i wonder if this isn't a problem with weapon damage but rather with hit detection. today i flanked the defending team and fired 4-5 slugs at a sniper from a few steps behind him. he turns around, knifes me and the killcam shows he has 75% health left

So much tweaking on the weapons needs to be done its not funny. Right now a pistol has a better than even chance of taking out someone using just about any other rifle\smg. It seems that if you fire any more than 3 shots in a burst your shots just go all over the place.

PS: FYI, στην closed beta του GRAW2 είχαμε πολλές νέες εκδόσεις με διορθώσεις. So far στο BC2 έχει περάσει περίπου μια βδομάδα και μόνο μία νέα version έχουμε δει

Δημοσ.
Καλά η σύγκριση είναι άκυρη που κάνει το παλικάρι, για άλλο λόγο το έβαλα το video λέμε. Δες ότι μέχρι να σκοτώσει τον άλλο σπαταλάει 15 σφαίρες όταν είναι δίπλα του. Επίσης παρατήρησε ότι δεν μετράει όλα τα hits (το "Χ") όταν πυροβολεί με full-automatic. Στο beta forum έχει αναφερθεί το θέμα κι οι devs έχουν πει ότι θα γίνει re-balance στα όπλα (το θέμα είναι να φτιάξουν και το hit detection)

PS: FYI, στην closed beta του GRAW2 είχαμε πολλές νέες εκδόσεις με διορθώσεις. So far στο BC2 έχει περάσει περίπου μια βδομάδα και μόνο μία νέα version έχουμε δει

Ξεκόλλα απο τη ζωη σου λεμε και μάθε να ξεχωρίζεις ποτε ο αλλος σοβαρολογεί και ποτε παπαρολογει ...

Δημοσ.
Ξεκόλλα απο τη ζωη σου λεμε και μάθε να ξεχωρίζεις ποτε ο αλλος σοβαρολογεί και ποτε παπαρολογει ...

Emoticons FTW ρε, πως σκατά περιμένεις να καταλάβει ο άλλος όταν δεν βάζεις ούτε ένα. Δεν είμαστε δίπλα δίπλα ώστε να φαίνεται το ύφος του καθενός που ποστάρει εδώ μέσα.

Anyway, όλα τα keys έχουν εξαντληθεί. Εκτός κι αν κάνεις reg εδώ (και σου κάτσει) ή αν κάποιος μένει στην NA και μπορεί να σου εξασφαλίσει το κλειδί από το Fileplanet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...