Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγάλτε το aftrburner για να σταματήσουν τα freeze. Επίσης απενεργοποιήστε το αντιβιοτικό ή κάνετε exclude τον φάκελo c:\users\[username]\my documents\bfbc2 για να μειωθέι το spawn lag.

Αν και πάλι δεν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, αγοράστε μια nvidia 250gts με 50€, για να παίξετε σαν άνθρωποι.

P.S. Πρόσφατα πέρασα από 250gts σε 6950 και ακόμα βρίζω....

ναι η λύση είναι απεγκατάσταση afterburner/trixx, το έγραφαν και στο forum απο το link..δε θα τους κάνω

τη χάρη να το βγάλω απλά θα περιμένω να το φτιάξουν και όποτε....

εδώ προβλήματα, με το 2142 ποτέ δε κατάφερα να το ευχαριστηθώ, λόγω lag, ε το 3 θα μου το φέρει ο θείος και ας παίζω και μόνος μου, αν όχι σε κανά lan :mad:

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

με nvidia παντως Gtx260 πριν,560ti τωρα δεν εχω κανενα προβλημα ,μονο οταν προτοβγηκε κατι προβληματακια που τα διορθωσαν γρηγορα και απο τοτε παιζει παντα αψογα.Επισης εχω και το afterburner φορτωμενο

Ακριβώς την ίδια πορεία σε κάρτες και εγώ, αλλά έχω συχνά white screens... Με την 260 δεν είχα κανένα πρόβλημα, με την 560 άστα.

Δημοσ.

Ακριβώς την ίδια πορεία σε κάρτες και εγώ, αλλά έχω συχνά white screens... Με την 260 δεν είχα κανένα πρόβλημα, με την 560 άστα.

Είσαι το τυχερό post 2222! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...