Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπα ρε παιδιά και εγώ τώρα που κοιτάω τα στατιστικα μου (που είναι χάλια) έχω 86 kills me 11,7 Km......

M3A3 BRADLEY

• Kills: 86
  • Roadkills: 0
  • Distance: 11.7km
  • Time: 2h 33m

http://bfbc2.statsve...KRUTZ/#vehicles

Να ενημερώσω ότι δεν θα είχα τετοια στατιστικά αν ήμουν cheater....

• Kills: 11,631
  • Deaths: 16,625
  • K/D Ratio: 0.70

Δεν τον ξέρω τον τύπο αλλά δεν νομίζω να είναι cheater.

Έχω φίλο που παίζει σχεδόν μόνο sniper και έχει πολύ καλά στατιστικά....

http://bfbc2.statsve...c/KOILAKANTHOS/

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολύ κάψιμο στο όχημα μέσα με 7 ώρες και 36 λεπτά....

Φυσιολογικό μου φένεται...γιατί με μια κανονια μπορείς να φας 3-4 μαζεμένους άνετα.

Δημοσ.

Πολύ κάψιμο στο όχημα μέσα με 7 ώρες και 36 λεπτά....

Φυσιολογικό μου φένεται...γιατί με μια κανονια μπορείς να φας 3-4 μαζεμένους άνετα.

Ναι , βασικά το έβαλα για τον venumis.. Αν τα υπολογίσεις , ο τύπος που ανέβασαν ως cheater θα είχε κάνει λιγότερα kills σε 8 ώρες...Και πολύ περισσότερα χιλιόμετρα.Ειδικά για τα χιλιόμετρα , αν παίρνεις το τανκ και μένεις στο κέντρο της πίστας , ρίχνοντας σε όποιον βρείς (στα deathmatch τουλάχιστον) είναι πολύ εύκολο να έχεις πολλά kill με ελάχιστα χιλιόμετρα.

Δημοσ.

M1A2 ABRAMS

Kills: 592

Roadkills: 16

Distance: 233.8km

Time: 22h 24m

-------------------

T-90 MBT

Kills: 519

Roadkills: 16

Distance: 182.1km

Time: 17h 56m

Εμένα μου αρέσουν και οι βολτίτσες :mrgreen:

Δημοσ.

Ενδεικτικά απ' τα δικά μου θα σας δείξω

AH-64 APACHE

Kills: 1,046

Roadkills: 0

Distance: 51.3km

Time: 17h 7m

Γενικά με οχήματα το πόσο εύκολα σκοτώνεις είναι μεγάλο θέμα. Έχει να κάνει με το τι specifications έχεις πάρει και το πόση εμεπιρία έχεις. Για παράδειγμα, ένας οδηγός τανκ αν έχει πάρει warhead, σκοτώνει αντίπαλο τανκ με 2 κανονιές (αναλόγως το τανκ 2-4 kills). Ως gunner ελικοπτέρου (η ειδικότης μου!!) επίσης με warhead (ή με v alt αν θες να βοηθήσεις τον πιλότο) μπορείς να κάνεις άπειρα kills όση ώρα πετάς, αρκεί να έχεις εξοικειωθεί αρκετά. Ένας έμπειρος οδηγός τανκ μπορεί να ρίξει ένα ελικόπτερο με μία κανονιά ακόμα και από πολύ μακριά, πειραματισμό θέλει. Άρα, λοιπόν, από τα stats στα οχήματα δεν μπορείς να κρίνεις αν ο άλλος κλέβει. Ως πεζός άνετα.........

Δημοσ.

Tα τανκ ειναι τα αγαπημενα μου, αλλα παιζω με τα ποδια για να ακνω πλατινιενια τα οπλα...όταν παίζω με τανκ πάντος θερίζω...ελικόπτερο πάλι δεν μπορώ με τίποτα...δεν είναι σαν το bf2 που μονο ελικοπτερο επαιζα.

T-90 MBT

Kills: 261

Roadkills: 5

Distance: 38.0km

Time: 4h 21m

M1A2 ABRAMS

Kills: 194

Roadkills: 3

Distance: 62.7km

Time: 5h 8m

Δημοσ.

Γιατί οι αποθηκευμένοι ελληνικοί σερβερς δεν μου δουλεύουν? Για πείτε μερικούς να έχω να παίζω, και σε Βιετναμ δεκτοί!

Mόνο ο League of Karpathos έχει κάθε βράδυ κόσμο.

Οι άλλοι δυστυχώς, αρκετά σπανιότερα.

Δημοσ.

Mόνο ο League of Karpathos έχει κάθε βράδυ κόσμο.

Οι άλλοι δυστυχώς, αρκετά σπανιότερα.

Θα τον ψάξω αυτόν που μου λες, αλλά πο υπόλοιποι τι πάθανε? Μόνο τον HESC βρίσκω και αυτός έχει 2-3 ατομα λες και παίζουνε μονο! Καποτε ήταν 5-7 σερβερς ελληνικοί, τους κλέισανε αυτούς?

Δημοσ.

Τωρα τις τελευταιες μερες δεν μας τα λεει καλα..Σε οποιον server και να μπω ενα ψιλοlag το εχει και το ping μεσα στο παιχνιδι εφτασε 140-180 ..Φορματ καναμε,νεους drivers βαλαμε τιποτα...Κανεις με παρομοιο προβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...