Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Θέλει και EA Account.
venumis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εχτές μου την έσπασε πολύ το παιχνίδι, διότι η έλειψη vote-kick δεν είναι οτι καλύτερο.. Σε 3 παιχνίδια υπήρχαν 2 άτομα οπου είχαν καβαντζώσει ενα τανκ και το αντιαεροπορικό και κατέτσρεφαν συνεχώς τα ελικόπτερα της βάσης, επιπλέον είμασταν μείον ενα τανκ και δεν είχαμε και αντιαεροπορικό για τα έχθρικά.. Πραγματικά κάτι τέτοιο είναι πολύ εκνευριστικο και χαλάει το παιχνίδι..
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εε το baserape απαγορεύετε και αν δεν υπάρχει admin δύσκολα τα πράγματα.Και έχουμε πει ότι είναι port άσχημο...Και όλοι ελπίζουμε να σωθούμε με το bf3 .
venumis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αλλά αμα το baserape το κάνει η αντίπαλη ομάδα πάει στο καλό, σε κάποια φάση τους σκοτώνεις..Αν το κάνουν άτομα της δικής σου ομάδας εκει τι κάνεις, ουτε να τους φας μπορείς ούτε να καταστρέψεις τα οπλικά συστήματα !!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αλλά αμα το baserape το κάνει η αντίπαλη ομάδα πάει στο καλό, σε κάποια φάση τους σκοτώνεις..Αν το κάνουν άτομα της δικής σου ομάδας εκει τι κάνεις, ουτε να τους φας μπορείς ούτε να καταστρέψεις τα οπλικά συστήματα !!! Disconnect από τον server. Η μόνη λύση. :/
hurin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Άλλο ένα τσιτέρι. Προσέξτε την ευστοχία του στα sniper, και ειδικά τα headshots... http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Kleist/
vagos13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Άλλο ένα τσιτέρι. Προσέξτε την ευστοχία του στα sniper, και ειδικά τα headshots... http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Kleist/ Εμένα δεν μου φαίνεται για cheater αυτός, πιο πολύ για πολύ καλός παίχτης μου κάνει.
hurin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα δεν μου φαίνεται για cheater αυτός, πιο πολύ για πολύ καλός παίχτης μου κάνει. 67% headshots με GOL? K/D κοντά στο 2?
newlynx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Απλά είναι καλός παίκτης.Μη λέμε ότι θέλουμε. Και υπάρχουν παίκτες με πολύ καλύτερα στατιστικά από αυτόν. Δεν είναι όλοι cheaters επειδή είναι καλύτεροι από εμάς.
hurin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Απλά είναι καλός παίκτης.Μη λέμε ότι θέλουμε. Και υπάρχουν παίκτες με πολύ καλύτερα στατιστικά από αυτόν. Δεν είναι όλοι cheaters επειδή είναι καλύτεροι από εμάς. Φίλε μου δεν είμαι κανένας κομπλεξικός, ούτε περνιέμαι για καλός παίχτης. Ο τύπος θέριζε από μακριά και από κοντά, και δεν μιλάμε για m95+red dot, αλλά να γυρνάει και να στη μπουμπουνάει πριν προλάβεις να πεις κιχ.
newlynx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μεγάλο ρόλο παίζει και το ping. Αν αυτός έχει πχ το μισό του δικού σου, τότε δεν έχεις καμιά ελπίδα. Πάντως τα στατιστικά του μου φαίνονται κανονικά.
venumis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Αν κάποιος εχει παίξει 250 ωρες και αποφασίσει να γίνει cheater στις 20-30 τελευταιες ώρες δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι cheater απο τα στατιστικά.. Το παλικάρι που έκανε αναφορά σε αυτον τον πάιχτη κάτι θα είδε που του φάνηκε κουλό ! Στο συγκεκριμένο άτομο απο τα στατιστικα στα οπλα δεν φενεται κάτι, αυτο που βρωμάει πολύ ομως είναι τα στατιστικά στα άρματα/οχήματα ! M1A2 ABRAMS Kills: 86 Roadkills: 0 Distance: 14.9kmTime: 1h 29m ----------------------------- BMD-3 BAKHCHA AAKills: 25 Roadkills: 0 Distance: 1.7km Time: 18m 28s Αν κοιτάξετε την καρτέλα με τα άρματα/οχήματα/ιπτάμενα κάτι βρωμάει ! Cheaters πάντως υπάρχουν, εγω πέτυχα πριν λίγες μέρες εναν με sniper και ο τυπος σου έριχνε στο κούτελο τρέχοντας, περπατώντας, καθιστός, ανάσκελα την ώρα που κατούραγε κτλ !!!
newlynx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Που είναι το περίεργο στα στατιστικά του πάλι; Μάλλον όλο cheater βλέπουν μερικοί.
Dennisbest Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Όντως , στα οχήματα τι ακριβώς είναι ύποπτο;
venumis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Αν σας φενεται φυσιολογικο να είσαι συνολικα μέσα σ ενα αρμα μόνο για 90 λεπτά και έχοντας διανύσει μόνο 14,9 χλμ να εχεις σκοτώσει 85 άτομα τότε πάω πάσο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα