Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχτές μου την έσπασε πολύ το παιχνίδι, διότι η έλειψη vote-kick δεν είναι οτι καλύτερο..

Σε 3 παιχνίδια υπήρχαν 2 άτομα οπου είχαν καβαντζώσει ενα τανκ και το αντιαεροπορικό και κατέτσρεφαν συνεχώς τα ελικόπτερα της βάσης, επιπλέον είμασταν μείον ενα τανκ και δεν είχαμε και αντιαεροπορικό για τα έχθρικά..

Πραγματικά κάτι τέτοιο είναι πολύ εκνευριστικο και χαλάει το παιχνίδι..

Δημοσ.

Εε το baserape απαγορεύετε και αν δεν υπάρχει admin δύσκολα τα πράγματα.Και έχουμε πει ότι είναι port άσχημο...Και όλοι ελπίζουμε να σωθούμε με το bf3 .

Δημοσ.

Ναι αλλά αμα το baserape το κάνει η αντίπαλη ομάδα πάει στο καλό, σε κάποια φάση τους σκοτώνεις..Αν το κάνουν άτομα της δικής σου ομάδας εκει τι κάνεις, ουτε να τους φας μπορείς ούτε να καταστρέψεις τα οπλικά συστήματα !!!

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλά αμα το baserape το κάνει η αντίπαλη ομάδα πάει στο καλό, σε κάποια φάση τους σκοτώνεις..Αν το κάνουν άτομα της δικής σου ομάδας εκει τι κάνεις, ουτε να τους φας μπορείς ούτε να καταστρέψεις τα οπλικά συστήματα !!!

Disconnect από τον server.

Η μόνη λύση. :/

Δημοσ.

Εμένα δεν μου φαίνεται για cheater αυτός, πιο πολύ για πολύ καλός παίχτης μου κάνει.

67% headshots με GOL?

K/D κοντά στο 2?

Δημοσ.

Απλά είναι καλός παίκτης.Μη λέμε ότι θέλουμε. Και υπάρχουν παίκτες με πολύ καλύτερα στατιστικά από αυτόν. Δεν είναι όλοι cheaters επειδή είναι καλύτεροι από εμάς.

Δημοσ.

Απλά είναι καλός παίκτης.Μη λέμε ότι θέλουμε. Και υπάρχουν παίκτες με πολύ καλύτερα στατιστικά από αυτόν. Δεν είναι όλοι cheaters επειδή είναι καλύτεροι από εμάς.

Φίλε μου δεν είμαι κανένας κομπλεξικός, ούτε περνιέμαι για καλός παίχτης.

Ο τύπος θέριζε από μακριά και από κοντά, και δεν μιλάμε για m95+red dot, αλλά να γυρνάει και να στη μπουμπουνάει πριν προλάβεις να πεις κιχ.

Δημοσ.

Μεγάλο ρόλο παίζει και το ping. Αν αυτός έχει πχ το μισό του δικού σου, τότε δεν έχεις καμιά ελπίδα. Πάντως τα στατιστικά του μου φαίνονται κανονικά.

Δημοσ.

Αν κάποιος εχει παίξει 250 ωρες και αποφασίσει να γίνει cheater στις 20-30 τελευταιες ώρες δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι cheater απο τα στατιστικά.. Το παλικάρι που έκανε αναφορά σε αυτον τον πάιχτη κάτι θα είδε που του φάνηκε κουλό !

Στο συγκεκριμένο άτομο απο τα στατιστικα στα οπλα δεν φενεται κάτι, αυτο που βρωμάει πολύ ομως είναι τα στατιστικά στα άρματα/οχήματα !

M1A2 ABRAMS

Kills: 86

Roadkills: 0

Distance: 14.9kmTime: 1h 29m

-----------------------------

BMD-3 BAKHCHA AAKills: 25

Roadkills: 0

Distance: 1.7km

Time: 18m 28s

Αν κοιτάξετε την καρτέλα με τα άρματα/οχήματα/ιπτάμενα κάτι βρωμάει !

Cheaters πάντως υπάρχουν, εγω πέτυχα πριν λίγες μέρες εναν με sniper και ο τυπος σου έριχνε στο κούτελο τρέχοντας, περπατώντας, καθιστός, ανάσκελα την ώρα που κατούραγε κτλ !!!

Δημοσ.

Αν σας φενεται φυσιολογικο να είσαι συνολικα μέσα σ ενα αρμα μόνο για 90 λεπτά και έχοντας διανύσει μόνο 14,9 χλμ να εχεις σκοτώσει 85 άτομα τότε πάω πάσο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...