Bigi444444 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά το παιχνίδι ήταν ενημερωμένο, το ίδιο και το punkbuster.Και μετά την επανεγκατάσταση αναγκαστικά το ενημέρωσα επίσης. Το πιο περίεργο της υπόθεσης είναι ότι είχα να παίξω από τον Αύγουστο και γενικά από τότε δεν τον χρησιμοποιούσα ιδιαίτερα τον υπολογιστή.Ούτε έμπαιναν έβγαιναν εφαρμογές αβέρτα.Χωρίς δηλαδή να έχουν γίνει ιδιαίτερες αλλαγές και ενώ δούλευε ρολόι του κόλλησε το μυαλό.Θα μου πεις έτσι είναι αυτά πάντα.Μέχρι να πάψουν να δουλεύουν, δούλευαν (omg τι μόλις είπα;;; ) Luciddream γνωρίζεις μήπως πως το ανοίγω χειροκίνητα το punkbuster στα 7ρια;
dfk_7677 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Το punkbuster τρέχει ως service, δύσκολα να το τρέξεις χειροκίνητα. Αύριο θα έχει συντήρηση η πλατφόρμα του PS3 από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 ώρα Ελλάδας. Πηγή: Battlefield Blog
dapos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ωραιο παιχνιδι το bc2 παιδια, αλλα να ρωτησω κατι, εχω πολυ συχνα crash στο desktop... σας εχει τυχει και σας?!?? πολυ ασταθες το παιχνιδι... εκει που ειμαι μεσα ή θα κρασαρει, ή θα κολλησει και θα θελει task manager-end process.... 3 στις 10 να τελειωνω το round... απο steam το χω, τελευταια drivers, μια χαρα pc... δεν βλεπω κατι στανταρ σα προβλημα...
PETERANOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ωραιο παιχνιδι το bc2 παιδια, αλλα να ρωτησω κατι, εχω πολυ συχνα crash στο desktop... σας εχει τυχει και σας?!?? πολυ ασταθες το παιχνιδι... εκει που ειμαι μεσα ή θα κρασαρει, ή θα κολλησει και θα θελει task manager-end process.... 3 στις 10 να τελειωνω το round... απο steam το χω, τελευταια drivers, μια χαρα pc... δεν βλεπω κατι στανταρ σα προβλημα... Ρίξε μια ματιά στο Google όλο και θα βρεις καμία λύση στο πρόβλημα σου.
dapos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 εχω ηδη ψαξει και βαλει οτι βρηκα, χωρις καμμια αλλαγη... γι αυτο ρωτησα, να ξερω τουλαχιστον αν συμβαινει και σε αλλους να σας κρασαρει ή αν ειμαι εξαιρεση. Εσεις γενικως ειχατε τετοιο προβλημα και θυμασται να κανατε κατι??! εχω δοκιμασει τα παρακατω: http://www.gamebrood.com/2010/03/04/battlefield-bad-company-2-pc-crash-errors-ctd-freezes-cant-play-online-black-screen-low-framerate-and-more-fix-and-fixes/ http://www.gamingnewslink.com/2010/03/08/fixing-battlefield-bad-company-2-crash-to-desktop-freezing-onlinemultiplayer-connection-problems-missing-stats-and-steam-errors/
venumis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ωραιο παιχνιδι το bc2 παιδια, αλλα να ρωτησω κατι, εχω πολυ συχνα crash στο desktop... σας εχει τυχει και σας?!?? πολυ ασταθες το παιχνιδι... εκει που ειμαι μεσα ή θα κρασαρει, ή θα κολλησει και θα θελει task manager-end process.... 3 στις 10 να τελειωνω το round... απο steam το χω, τελευταια drivers, μια χαρα pc... δεν βλεπω κατι στανταρ σα προβλημα... Κάνε μια τον κόπο και γράψε μας την συνθεση του μηχανηματός σου..Μπορείς να φτιάξεις και την υπογραφή σου ώστε κάθε φορά που θα έχεις πρόβλημα να μην σε ρωτάει ο καθένας τι εχεις..
PETERANOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 εχω ηδη ψαξει και βαλει οτι βρηκα, χωρις καμμια αλλαγη... γι αυτο ρωτησα, να ξερω τουλαχιστον αν συμβαινει και σε αλλους να σας κρασαρει ή αν ειμαι εξαιρεση. Εσεις γενικως ειχατε τετοιο προβλημα και θυμασται να κανατε κατι??! εχω δοκιμασει τα παρακατω: http://www.gamebrood.com/2010/03/04/battlefield-bad-company-2-pc-crash-errors-ctd-freezes-cant-play-online-black-screen-low-framerate-and-more-fix-and-fixes/ http://www.gamingnewslink.com/2010/03/08/fixing-battlefield-bad-company-2-crash-to-desktop-freezing-onlinemultiplayer-connection-problems-missing-stats-and-steam-errors/ Και σε μένα κάποια στιγμή έκανε κρασαρισματα και το έκανα επανεγκατάσταση δοκίμασε και μήπως δούλεψη.
SKRUTZ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Συνήθως με επανεγκατάσταση παίζει κανονικά... Λίγα τα ψωμιά του, μόλις βγει το Battlefield 3 θα πάμε όλοι εκεί.... Sent from my HTC Desire. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2011 από SKRUTZ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Λίγα τα ψωμιά του, μόλις βγει το Battlefield 3 θα πάμε όλοι εκεί... Yup, αρκεί το BF3 να μην βγει BC3 στο τέλος. We'll see.
kazak-hool Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 πως μπορω να παιξω δωρεαν αυτο το παιχνιδι???
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Πόσα gb είναι το τελευταίο update ;Το κατεβάζω στο λαπτοπ 2 ώρες τώρα,και ούτε στην μέση δεν έχει φτάσει..Συν ότι σταμάτησε και το άρχισα πάλι..πφφ..
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Πόσα gb είναι το τελευταίο update ;Το κατεβάζω στο λαπτοπ 2 ώρες τώρα,και ούτε στην μέση δεν έχει φτάσει..Συν ότι σταμάτησε και το άρχισα πάλι..πφφ.. σβήσε τον bc2 φάκελο στο My docs και ξαναβάλτο
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 σβήσε τον bc2 φάκελο στο My docs και ξαναβάλτο Ευχαριστώ.Αλλά το είδα τώρα..Αφού το είχα βάλει 2-3 φορές ξανά και ξανά να γίνεται,τέλειωσε κάποια στιγμή.
redemperor7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια αμα αγορασω το παιχνιδι μεσω steam πρεπει να κανω register στην EA για να παιξω Online η θα παιζω με το ψευδωνημο απο το Steam?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα