aledjo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 αν βρεις λυση πες το και μενα γιατι εχω το ιδιο προβλημα
venumis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Το σπαστικό δεν είναι οτι με αυτο που γίνεται εχω κάποια death άδικα, είναι οτι με κάνουν και kick οι server λόγο μεγάλου ping.. ΅ Εχτες είχα κάνει ενα τρομερό παιχνίδι , μου το είχε κάνει πάλι 4,5 φορές και λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι και πάρουμε την νίκη,μου το κάνει και έφαγα kick λόγο μεγάλου ping.
IMMORTALFRANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μάγκες βοήθεια - Μην προσπεράσετε το μυνημά μου είμαι καλός warrior κ είναι άδικο !!! Τελευταία εχω το εξής πρόβλημα : εκει που παίζω μια χαρά και με τον νόμο ξαφνικά παγώνει η εικόνα, τα fps πάνε στο 0,5 , 1,2 κτλ και χτυπαω ping 999 !!! Αυτο μπορεί να γίνει και 5-6 φορές σε ενα παιχνίδι ή και καθόλου.. Να πω οτι απο θέμα hardware δεν υπάρχει πρόβλημα γιατι αυτο γίνεται μόνο στο BC2.. Το μόνο πρόβλημα γνωστό σ εμένα είναι οτι εκει που μένω τώρα σε γενικές γραμμές δεν εχω καλό ιντερνετ, παρ'ολα αυτα παίζω με 125-145 ping .. Μάγκες βοήθεια - Μην προσπεράσετε το μυνημά μου είμαι καλός warrior κ είναι άδικο !!! Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές με παίχτες στο σέρβερ. Αυτο το παθαίνεις σε συγκεκριμένες στιγμές? πχ όταν κάνεις spawn? Κάποιοι το έλυσαν απενεργοποιώντας το antivirus-firewall, ή βάζοντας το bc2 στα exceptions.
venumis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 αν βρεις λυση πες το και μενα γιατι εχω το ιδιο προβλημα Λοιπόν στο google με θέμα bc2 crash βγάζει πολύ πράμα, δοκίμασα μια λύση που πρότεινε κάποιος με task manager την ωρα που είναι ανοιχτό το παιχνίδι (alt,Ctrl,delete) κλικ στο bc2.exe (κάπως ετσι το βγάζει στα processes του T.M.)και στην καρτέλα "Processes" δεξί κλικ "Set Affinity" να επιλέξεις μόνο εναν πυρήνα..To έκανα και το μόνο που κατάφερα ήταν να ρίξω δραματικά τα fps.. Τελικά όμως με την βοήθεια του task manager και στην καρτέλα Processes έκανα δεξί κλικ στο "Bc2.exe" και στην επιλογή "Set Priority" απο Normal που είναι το έβαλα στο "High" δεν ξέρω αν έτυχε άλλα απο τότε που το έκανα έπαιξα 4 παιχνίδια και δεν μου το έκανε ουτε μια φορά.. *Η επιλογή "High" στο "Set Priority" οταν κλείσεις το παιχνίδι χάνεται, οποτε κάθε φορά που θα τρέχεις το game θα πρέπει να το αλλάζεις.. Κάντο κ εσυ και γράψε μας αποτελέσματα.. Το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές με παίχτες στο σέρβερ. Αυτο το παθαίνεις σε συγκεκριμένες στιγμές? πχ όταν κάνεις spawn? Κάποιοι το έλυσαν απενεργοποιώντας το antivirus-firewall, ή βάζοντας το bc2 στα exceptions. Οχι δεν γίνεται σε συγκεκριμένη φάση, μπορεί να γίνεται στην διαρκεια του παιχνιδιού 5-6 φορές ή μετα απο spawn ή σε οποιαδήποτε φάση.. Το hardware επαναλαμβάνω δεν εχει πρόβλημα αφου με ολα φουλ στο παιχνιδι φτάνω και τα 85 fps κάποιες φορές σε ανάλυση 1680x1050
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Παίζει δηλαδή κάποιο process που έχετε να σας τρώει παραπάνω από το BC2. Κοιτάτε μην έχετε ανοιχτό το σύμπαν.
JERONIMO888 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 συνεχεια προβληματα εχετε ρε εμενα γιατι δεν μου βγαζει ποτε τιποτα σε κανενα game αναρωτιεμαι..
venumis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 συνεχεια προβληματα εχετε ρε εμενα γιατι δεν μου βγαζει ποτε τιποτα σε κανενα game αναρωτιεμαι.. Είσαι καλός άνθρωπος εσυ γι'αυτο... Εμεις είμαστε αδίστακτοι δολοφόνοι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 συνεχεια προβληματα εχετε ρε εμενα γιατι δεν μου βγαζει ποτε τιποτα σε κανενα game αναρωτιεμαι.. Η εξαίρεση του κανόνα.
JERONIMO888 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Είσαι καλός άνθρωπος εσυ γι'αυτο... Εμεις είμαστε αδίστακτοι δολοφόνοι τα παιχνιδια μισουν τους δολοφονους δεν το ξερες?
Bigi444444 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Παίζετε κανονικά εσείς;Πήγα χθες μετά από πολλούς μήνες να παίξω και μετά από λίγη ώρα παιχνιδιού όλοι με κίκαραν επειδή λέει δεν έβρισκαν το πιστοποιητικό του punkbuster.Aπό κει και μετά δε μπορώ να δω κανένα σέρβερ και γενικά μου δείχνει σα να είναι όλα down.Μάλλον δε θέλει να το ξαναπιάσω...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις κατεβάσει και τρέξει pbsetup πιστεύω ε; Από το site του Punkbuster. Αν δεν κάνει καλά το PB update μέσα από το game, το κάνεις απέξω με αυτό.
Bigi444444 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, βέβαια.Ούτε αυτό βοήθησε όμως ούτε η επανεγκατάσταση.Περίεργα πράγματα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Περίεργο πράγματι...
Luciddream Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, βέβαια.Ούτε αυτό βοήθησε όμως ούτε η επανεγκατάσταση.Περίεργα πράγματα... αν θυμάμαι καλά πρέπει να μπαίνεις μέσα στα services των windows και να ανοίγεις μόνος σου το service του bunkbuster.. PnkBstrA και PnkBstrΒ ... εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα όταν είχα το προβλημα αυτό.. αλλα και πάλι μετά απο 1-2 ώρες έκλειναν τα services και πάλι απο την αρχή... το έλυσα μόνο με reinstall windows...
venumis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, βέβαια.Ούτε αυτό βοήθησε όμως ούτε η επανεγκατάσταση.Περίεργα πράγματα... Εχεις τρέξει το updater μέσα απο το φάκελο του παιχνιδιού ? Αν έκανες εγκατάσταση απο την αρχη το συνολικό update είναι περίπου 2,5Gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα