Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

το vietnam όποιος έχει αγοράσει το παιχνίδι με δισκάκι και όχι απο steam πως το παίρνει??με παρεγγελία απο EA? αξίζει?

Και από Direct2drive. Άλλωστε ένας unlock κωδικός είναι. Το Vietnam είχε περαστεί με patch.

Πλάκα έχει. Φλογοβόλο! :P

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και εγώ το αγορασα, εντάξει έχει χαβαλε, το μόνο που με εκνευρίζει ειναι οτι τα ελικόπτερα δεν πέφτουν με τίποτα!

• Moderators
Δημοσ.

Και εγώ το αγορασα, εντάξει έχει χαβαλε, το μόνο που με εκνευρίζει ειναι οτι τα ελικόπτερα δεν πέφτουν με τίποτα!

Κι όμως πέφτουν πιο εύκολα απ'ότι του BC2.

Μια εύστοχη ρουκέτα ή κανονιά (ο έλικας είναι τεράστιο hitpoint, εκτός της ατράκτου) και κάτω το ελικοπτεράκι. ^_^

Δημοσ.

Για όποιον δεν έχει ούτε το bf-bc2 ούτε το vietnam,

Για αγορά μόνο από το EAstore.Μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο αυτό απο κάτω,και με τον kωδικό που θα δώσω σε όποιον θέλει,παίρνει -33% και free ουσιαστηκά το vietnam .

http://eastore.ea.co...uctID.165578400

Όποιος θέλει μου λέει και του στέλνω promo-code ,ισχύει μέχρι 31/12/11 .

Δημοσ.

Κι όμως πέφτουν πιο εύκολα απ'ότι του BC2.

Μια εύστοχη ρουκέτα ή κανονιά (ο έλικας είναι τεράστιο hitpoint, εκτός της ατράκτου) και κάτω το ελικοπτεράκι. ^_^

Καλά στο BBC2 δεν πέφτουν με τίποτα, απλά θεωρώ ότι ένα ελικόπτερο εκκινείς της εποχής θα έπεφτε άνετα εάν άδειαζες ένα κουτί πυρομαχικά με ένα όπλο τύπου M60!!!

• Moderators
Δημοσ.

Τρώει ζημιά από κανονικά όπλα, αλλά όχι τόση (ή θα επισκευάζεται στον αέρα ή πάει βάσΗ), οπότε πιο καλό να ρίξεις ρουκέτα ή κανονιά. :)

Συνήθως πάνε ευθεία σε strafing runs, οπότε τους προλαβαίνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άυριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου θα γίνουν εργασίες συντήρησης στο backend της EA, με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν μετά την έλευση του Vietnam με τα στατιστικά. Η συντήρηση θα διαρκέσει απο τις 12 μέχρι της 3 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της συντήρησης δε θα είναι δυνατή η σύνδεση στο παιχνίδι.

Πηγή: Battlefield Blog

Update: Για το PC η συντήρηση θα διαρκέσει μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Επεξ/σία από dfk_7677
Δημοσ.

Δύο φορές έχω φάει τον οδηγό με m40 και άλλη μια έχω καταστρέψει το ελικόπτερο με τον ίδιο τρόπο. Σε hardcore πάντα.

Πάντως ούτε εμένα με έχει τρελάνει το vietnam.

Δημοσ.

Χθες εγώ πέτυχα οδηγό ελικοπτέρου με ρουκέτες από άλλο ελικόπτερο... και απλά ο οδηγός βρέθηκε να πετάει σκοτωμένος και το ελικόπτερο να πέφτει χωρίς να καταστραφεί...

Δεν ήξερα ότι γίνεται :P

Δημοσ.

Ρε φαντάρια το friend request δουλεύει ?

Είχα κάνει κανα δυο F.R. σε κάτι άσχετους που παίζαμε μαζί αλλά δεν είχε γίνει κάτι και είχα σκεφτεί οτι απλά δεν γουστάρανε με ξεκάρφωτους..

Πριν λίγες μέρες έπεισα εναν φίλο να το πάρει και μου είπε οτι μου έκανε F.R. αλλά πάλι δεν έγινε κάτι, στην ειδοποίηση για F.R. μου βγάζει 0 (μηδέν)

Πριν λίγο έφαγα kick από ένα server με τη δικαιολογία "Players from Greece are not allowed":confused:

Θυμάσαι ο server απο ποια χώρα ήταν ?

Απλά τραγικό !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...