Herculess Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ξέρετε αν γίνεται να αγοράσω το vietnam απο steam και να παίζει κανονικά, έχοντας το BFBC2 αγορασμένο από μαγαζί ως κανονικό DVD?? ή για να δουλέψει πρέπει και το BFBC2 να είναι αγορασμένο από τη STEAM ??
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Edit 2: Όχι, για να σε αφήσει να "βάλεις" το Vietnam στο Steam, πρέπει να έχεις και το BC2 από Steam. Δεν γίνεται να βάλεις retail key και να το νομίσει για Steam game στο BC2.
Athanasios2104 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 παίδες, θέλω να δείξω σε έναν φίλο το παιχνίδι & να το παίξει λίγο, άλλα δεδομένου ότι δεν υπάρχει demo, πώς θα γίνει κάτι τέτοιο; Δεν θέλω να βάλω το δικό μου key, γιατί το πψ δεν το εμπιστεύομαι (δεν είναι στην "τρίχα" όπως το δικό μου )
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Κάλεσέ τον σπίτι σου, ή πηγαίντε παρέα σε ένα net cafe.
Athanasios2104 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Κάλεσέ τον σπίτι σου, ή πηγαίντε παρέα σε ένα net cafe. fail άλλος τρόπος;
newlynx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 A. Τον καλείς σπίτι και τον κερνάς και πορτοκαλάδα. Β. Πηγαίνεις σπίτι του με το PC σου και σε κερνά πορτοκαλάδα. Γ. Εγγυάσαι προσωπικά για την ποιότητα του παιχνιδιού και τους λες να το αγοράσει. Πορτοκαλάδα δεν έχει. Δ. Δεν ξέρω/δεν απαντώ
JERONIMO888 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 παιξτε δωρεαν το bf heroes και πες του οτι το κανονικο εχει καλυτερα γραφικα
jvgrjohn Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 παίδες, θέλω να δείξω σε έναν φίλο το παιχνίδι & να το παίξει λίγο, άλλα δεδομένου ότι δεν υπάρχει demo, πώς θα γίνει κάτι τέτοιο; Δεν θέλω να βάλω το δικό μου key, γιατί το πψ δεν το εμπιστεύομαι (δεν είναι στην "τρίχα" όπως το δικό μου ) Να του το κάνεις δώρο χωρίς κάρτα αλλαγής.
hurin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Χθες πέτυχα άλλο ένα τσιτέρι. Είχε ξεκληρίσει την αντίπαλη ομάδα με το mg3, μιλάμε για σκορ 42/3. Κοιμούνται στην ea... http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Q8Soulja2010/
IMMORTALFRANK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Χθες πέτυχα άλλο ένα τσιτέρι. Είχε ξεκληρίσει την αντίπαλη ομάδα με το mg3, μιλάμε για σκορ 42/3. Κοιμούνται στην ea... http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Q8Soulja2010/ Τώρα να σου πω μπράβο, δεν θα στο πω. Me 9 k/d ratio καταλαβαίνουμε όλοι τι συμβαίνει........ Είμαι σίγουρος ότι το screenshot σου έχει ήδη φύγει από κάποιον admin προς evenbalance μεριά
venumis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω ότι είναι του hurin αυτα τα stats, του τσιτερ που λέει πρέπει νσ είναι! Αλήθεία τι cheat υπάρχουν στο BC,2 έχουμε κάποιο βίντεο ? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2011 από venumis
hurin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δεν νομίζω ότι είναι του burn αυτα τα stats, του τσιτερ που λέει πρέπει νσ είναι! Αλήθεία τι cheat υπάρχουν στο BC,2 έχουμε κάποιο βίντεο ? Όπως τα λες, το τσιτέρι είναι. Τα δικά μου είναι : http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/hurin848/ Βιντεάκια στο youtube υπάρχουν πολλά. Aimbot, wallhack, και άλλα πολλά που ούτε ξέρω πως τα λένε. http://www.youtube.com/watch?v=JYRuR2rainE Πρόσεξε στο 1.35 πως γυρνάει απότομα, και άμεσα σκοτώνει κάποιον που ήταν από πίσω του!
IMMORTALFRANK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Όπως τα λες, το τσιτέρι είναι. Με συγχωρείς, απλά κάτι τέτοιοι τύποι με τσαντίζουν απίστευτα. Έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες στον σέερβερ αρκετούς. Δεν το παραδέχονται βέβαια αλλά το banάρισμα που τους ρίχνω το ευχαριστιέμαι απίστευτα (όπως και τα screenshots που προανέφερα)
outlaw star Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 το vietnam όποιος έχει αγοράσει το παιχνίδι με δισκάκι και όχι απο steam πως το παίρνει??με παρεγγελία απο EA? αξίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα