Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε αν γίνεται να αγοράσω το vietnam απο steam και να παίζει κανονικά, έχοντας το BFBC2 αγορασμένο από μαγαζί ως κανονικό DVD?? ή για να δουλέψει πρέπει και το BFBC2 να είναι αγορασμένο από τη STEAM ??

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Edit 2: Όχι, για να σε αφήσει να "βάλεις" το Vietnam στο Steam, πρέπει να έχεις και το BC2 από Steam.

Δεν γίνεται να βάλεις retail key και να το νομίσει για Steam game στο BC2.

Δημοσ.

παίδες, θέλω να δείξω σε έναν φίλο το παιχνίδι & να το παίξει λίγο, άλλα δεδομένου ότι δεν υπάρχει demo, πώς θα γίνει κάτι τέτοιο; Δεν θέλω να βάλω το δικό μου key, γιατί το πψ δεν το εμπιστεύομαι (δεν είναι στην "τρίχα" όπως το δικό μου :rolleyes: )

Δημοσ.

A. Τον καλείς σπίτι και τον κερνάς και πορτοκαλάδα.

Β. Πηγαίνεις σπίτι του με το PC σου και σε κερνά πορτοκαλάδα.

Γ. Εγγυάσαι προσωπικά για την ποιότητα του παιχνιδιού και τους λες να το αγοράσει. Πορτοκαλάδα δεν έχει.

Δ. Δεν ξέρω/δεν απαντώ

Δημοσ.

παίδες, θέλω να δείξω σε έναν φίλο το παιχνίδι & να το παίξει λίγο, άλλα δεδομένου ότι δεν υπάρχει demo, πώς θα γίνει κάτι τέτοιο; Δεν θέλω να βάλω το δικό μου key, γιατί το πψ δεν το εμπιστεύομαι (δεν είναι στην "τρίχα" όπως το δικό μου :rolleyes: )

Να του το κάνεις δώρο χωρίς κάρτα αλλαγής.

Δημοσ.

Χθες πέτυχα άλλο ένα τσιτέρι. Είχε ξεκληρίσει την αντίπαλη ομάδα με το mg3, μιλάμε για σκορ 42/3.

Κοιμούνται στην ea...

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Q8Soulja2010/

Τώρα να σου πω μπράβο, δεν θα στο πω. Me 9 k/d ratio καταλαβαίνουμε όλοι τι συμβαίνει........

Είμαι σίγουρος ότι το screenshot σου έχει ήδη φύγει από κάποιον admin προς evenbalance μεριά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω ότι είναι του hurin αυτα τα stats, του τσιτερ που λέει πρέπει νσ είναι!

Αλήθεία τι cheat υπάρχουν στο BC,2 έχουμε κάποιο βίντεο ?

Επεξ/σία από venumis
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι του burn αυτα τα stats, του τσιτερ που λέει πρέπει νσ είναι!

Αλήθεία τι cheat υπάρχουν στο BC,2 έχουμε κάποιο βίντεο ?

Όπως τα λες, το τσιτέρι είναι. Τα δικά μου είναι :

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/hurin848/

Βιντεάκια στο youtube υπάρχουν πολλά. Aimbot, wallhack, και άλλα πολλά που ούτε ξέρω πως τα λένε.

http://www.youtube.com/watch?v=JYRuR2rainE

Πρόσεξε στο 1.35 πως γυρνάει απότομα, και άμεσα σκοτώνει κάποιον που ήταν από πίσω του!

Δημοσ.

Όπως τα λες, το τσιτέρι είναι.

Με συγχωρείς, απλά κάτι τέτοιοι τύποι με τσαντίζουν απίστευτα. Έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες στον σέερβερ αρκετούς. Δεν το παραδέχονται βέβαια αλλά το banάρισμα που τους ρίχνω το ευχαριστιέμαι απίστευτα (όπως και τα screenshots που προανέφερα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...