outlaw star Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 για κάντε ρε μάγκες και εμένα όποιος θέλει add trooper10021 είναι το nick... @ghost είπαμε ρε όχι και τόσο κάψιμο ωραίο το online του δε λέω και μεγάλο προσόν για μένα οι μεγάλοι χάρτες του αλλά (το ξέρω έχει να πέσει πολύ κράξιμο) το online του quake wars μου αρέσει περισσότερο !
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Το κράξιμο θα το φας γιατί λές τους χάρτες του BC2 μεγάλους. Το BF2 είχε μεγαλύτερους. Και jets! Θα σε κάνω add το απόγευμα.
outlaw star Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Το κράξιμο θα το φας γιατί λές τους χάρτες του BC2 μεγάλους. Το BF2 είχε μεγαλύτερους. Και jets! Θα σε κάνω add το απόγευμα. το BF2 το είχα παίξει λίγο απο το θείο μόνο γιατί τότε δεν είχα pc της προκοπής που να το σηκώνει..θυμάμαι τα jets αλλά θυμάμαι ότι είχε και αεροπλάνο που δε μπορούσα να το κουμαντάρω και για αυτό προσπαθούσα να προλάβω να το καρφώσω σε κάποιο εχθρό...η πρώτη καλή εμπειρία ήταν με το 2142, που δε το ευχαριστήθηκα ποτέ όμως λόγω τεράστιου lag που είχαν οι servers και όλο με πέταγε...ευτυχώς στο BC2 μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν είχα ούτε μια φορά πρόβλημα με lag.. cu on the battlefield
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 το BF2 το είχα παίξει λίγο απο το θείο μόνο γιατί τότε δεν είχα pc της προκοπής που να το σηκώνει.. Κρίμα, γιατί το BF2 ήταν πολύ μπροστά. Αν είχαμε γραφικά, ήχο και destrcution του BC2 περασμένα πάνω στο BF2 και μερικά balance fixes, τότε θα είμασταν πολύ ευχαριστημένοι. Στο BC2 έκοψαν πράγματα από το gameplay. Περιμένω να πάρω και την δική σου ταυτότητα!
asbatey Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 trooper,θα σε κανω κ εγω add.το δικο μου nick ειναι asbatey_gr(στο pc).οποιος θελει κανει add να πω και κατι.συμφωνω με το πνευμα του jvgrjohn.καποιοες φορες θα τσαντιστουμε ,θα νευριασουμε,αλλα πανω απ'ολα θα πρεπει να το διασκεδαζουμε αλλιως δεν εχει και νοημα για μενα. το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο(με τα καλα του και τα κακα του),ειναι το μοναδικο που αγορασα(κ το βιετναμ) και χαιρομαι να το παιζω, αν και δεν ειμαι αυτο που λενε"gamer".δεν εχω τελειωσει ποτε παιχνιδι, το sp,φανταστειτε . και κατι τελευταιο,εχω κανει και αλλα παιδια add απο εδω που εχουν δωσει τα nick τους γι'αυτο το λογο,αλλα δεν πηρα απαντηση... αυτα
GrafeioTeleton Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μολις εκανα πριν λιγο το ακατορθωτο..Arica Harbor,3 round,16 vs 16,Attack εγω και μενουμε με μια ζωη για να χασουμε.Και το mcom ειχε απενεργοποιηθει..Σχετικα κοντα εγω αλλα λεω δεν παιζει να προλαβουμε ας φαω οσο μπορω.Και πως μου ερχεται το ενεργοποιω και δεν κρυβομαι ομως.Σκοτωνω 4-5 στην τσιτα και σκαει το Mcom εχοντας ακομα μια ζωη πριν το lose...Ενιωσα ραμπο κυριολεκτικα...
Bigi444444 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Για μενα πάντως το μεγαλύτερο μειονέκτημα των σημερινών online fps ειναι τα persistent stats.Είμαι κάθετος σε αυτό το θέμα.Είναι πληγή.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Για μενα πάντως το μεγαλύτερο μειονέκτημα των σημερινών online fps ειναι τα persistent stats.Είμαι κάθετος σε αυτό το θέμα.Είναι πληγή. Σε κάποιο βαθμό βοηθάνε (να δεις αν κάποιος δεν το κατέχει ή είναι cheater (70% accuracy/headshots με 10 kills per minute ), αλλά συνήθως ο κόσμος προσπαθεί να τα ανεβάσει με κάθε τρόπο που χάνει την όλη αίσθηση το παιχνίδι.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 προσπαθούσα να προλάβω να το καρφώσω σε κάποιο εχθρό Αυτό γίνεται κατά κόρον και στο BC2, ειδικά σε Isle Inocentes και Valparaiso Village.
outlaw star Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Αυτό γίνεται κατά κόρον και στο BC2, ειδικά σε Isle Inocentes και Valparaiso Village. νταξ εγώ έπαιζα με bots..online κάρφωσα ένα ελικόπτερο πάνω στο βουνό..είναι λαλακία να το ρίχνεις επίτηδες..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Για να γίνω πιο ακριβής, δεν στοχεύουν εχθρό, απλά επειδή δεν ξέρουν να πιλοτάρουν, το παίρνουν από τη βάση και το ρίχνουν στο station για να κάνουν charge.
JERONIMO888 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Τους πρωτους μηνες δεν μπορουσα να πεταξω με ελικοπτερο με τιποτα λες και ημουν παραπληγικος μεχρι που υποσχεθηκα στον εαυτο μου να παιζω μονο με το ελικοπτερο συνεχεια μεχρι να μαθω και επιτελους τα καταφερα xD αυτο που θελω να μαθω ειναι πως να κανεις κυκλους γυρω απο ενα τανκ αλλα και να εχεις την μυτη κατω ετσι ωστε να του ριχνεις συνεχομενα.. πολυ δυσκολο δεν το εχω καταφερει ακομα
outlaw star Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Τους πρωτους μηνες δεν μπορουσα να πεταξω με ελικοπτερο με τιποτα λες και ημουν παραπληγικος μεχρι που υποσχεθηκα στον εαυτο μου να παιζω μονο με το ελικοπτερο συνεχεια μεχρι να μαθω και επιτελους τα καταφερα xD αυτο που θελω να μαθω ειναι πως να κανεις κυκλους γυρω απο ενα τανκ αλλα και να εχεις την μυτη κατω ετσι ωστε να του ριχνεις συνεχομενα.. πολυ δυσκολο δεν το εχω καταφερει ακομα είναι εύκολο πηγαίνοντας σε σχολή μικρών αεροσκαφών στο τατόι
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Είναι διαφορετική η πτήση ελικοπτέρου από αεροπλάνου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Είναι διαφορετική η πτήση ελικοπτέρου από αεροπλάνου. Yup, κατά πολύ. Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα ελικόπτερα πετάνε μόνο και μόνο επειδή είναι τόσο άσχημα που τα απωθεί το έδαφος. (παλιό pilot joke) αυτο που θελω να μαθω ειναι πως να κανεις κυκλους γυρω απο ενα τανκ αλλα και να εχεις την μυτη κατω ετσι ωστε να του ριχνεις συνεχομενα.. πολυ δυσκολο δεν το εχω καταφερει ακομα Στρίβεις την μούρη και ταυτόχρονα στρίβεις και με το rudder και προσέχεις να κατεβάσεις την μούρη όσο χρειάζεται για επίθεση. Δεν είμαι σίγουρος για το πόσο να έχεις το throttle όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα