St4lker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Στο BF2 δεν ρωτάγαμε αν έχει κόσμο στον ένα χρόνο όμως, αλλά στα 5. Στην Ελλάδα! Έξω παίζονταν πολύ. Πολύ καλύτερο πάντως απο το BC2 IMHO..
newlynx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 το εκανα λοιπον, πηγα να παιξω και μετα απο λιγο πηρα τη παρακατω εικονα Αν παίζεις με τέτοιο ping λογικό είναι να μην πετυχαίνεις κανέναν. Μήπως έχεις και κανά utorrent στο παρασκήνιο?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Στην Ελλάδα! Έξω παίζονταν πολύ. Πολύ καλύτερο πάντως απο το BC2 IMHO.. Κι εδώ παίζαμε πολύ, πριν πάμε BC2 τί παίζαμε στην clan; Ναι, το BF2 ήταν πράγματι πολύ καλύτερο. Αλλά πάλιωσε...
jvgrjohn Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ναι ισχυει και αυτο. α ρε γαμωτο ενα παιχνιδι ειπα και γω να παιξω μετα απο τοσα χρονια και μου βγηκε ξυνο Όχι δεν σου βγήκε ξινό.Παίξε HARDCORE !!!!!!!! Αυτό είναι το mode για εσένα,για εμένα και για όλους σαν εμάς.Οι εχθροί βγαίνουν πιο εύκολα.Κρύβεσαι καλύτερα (διότι δεν υπάρχει χάρτης και spotting) και το καλύτερο κομάντο κερδίζει.Θα το ευχαριστηθείς το παίγνιο.Θα στήνεις ενέδρες θανάτου.Θα κάνεις ανταρτοπόλεμο.Οι θάμνοι και τα δέντρα θα γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι.Θα χρησιμοποιήσεις την ελληνική πονηριά και θα τους κατατροπώσεις.Πίστεψε με,παίξε όπως σου λέω και δεν θα βγεις χαμένος.
venumis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ρε συ aledjo τι level είσαι στο παιχνίδι ? Εγω εχω φτάσει στο 30 και απο το 22 level και μετά είχα θετικό ratio στο τέλος κάθε παιχνιδιού !!! Στην συνολική εικόνα ακόμα αρνητικό ratio έχω αλλά ελπίζω σύντομα να πάρει θετική τιμή.. Απ οτι καταλαβαίνω δεν εχεις καθόλου υπομονή και επειδή ήσουν καλός σε άλλα fps θέλεις να είσαι και σε αυτο, κ εγω έτσι νόμιζα αλλά στο bc2 τα βρήκα σκούρα. Ήμουν πράγματι noob,όπως είσαι κ εσυ.. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό αλλά θέλει εξοικείωση και εμπειρία, επίσης σε ρώτησε και κάτι ο Ghostrider και μάλλον δεν εδωσες και πολύ σημασία στην ερώτηση του, είναι πιο πολύ ρητορική η ερώτηση. Κ εγω στην αρχη πυροβολούσα κάποιον και δεν πέθαινε ,μου έριχνε μια δυο κ επεφτα ξερός, cheater έλεγα!! Τελικά δεν είναι έτσι, κάτι τα οπλα κάτι το που θα στοχέυσεις, τι perk εχεις και πως θα κινηθείς παίζουν μεγάλο ρόλο !! Πλέον με την οποια εμπειρία εχω αποκτήσει μερικές φορές με κράζουν κ εμένα κάποιοι πιο νεοι που δεν πεθαίνω τόσο ευκολα.. Ολα εχουν σημασία στο παιχνίδι, μην τα περνάς στο ντούκου και απογοητεύεσαι είσαι noob και πρέπει να το παραδεχθείς, ετσι εκανα κ εγω.. Επίσης λες οτι είσαι χρόνια gamer και οτι στο single τα πήγαινες καλά, το single με το multiplayer με πραγματικούς παίχτες δεν έχει καμία σχέση.. O υπολογιστής ανάλογα σε τι βαθμό δυσκολίας παίζεις εχει κάποια στανταρ, ο ανθρώπινος παράγοντας αφου μιλάμε για multiplayer δεν έχει, ο καθένας παίζει με τον δικό του τρόπο και σκεπτικό και αυτο που κάνει το multiplayer τόσο μοναδικό γιατί κάθε φορά θα πρέπει να αντιμετωπίζεις νεους παιχτες με νέες για σενα τακτικές ! εχω να πω και άλλα αλλά κουράστικα..Θα συνεχίσω σε λίγο
aledjo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Επίσης λες οτι είσαι χρόνια gamer και οτι στο single τα πήγαινες καλά, δεν ειμαι gamer αλλα σε single mode τους σκοτωνα πιο ευκολα. δεν εχω τιποτα ανοιχτο. ουτε καν μσν. δε μου ειπατε, τα στατιστικα που δειχνω στην εικονα για τη γραμμη μου, ειναι καλα? ποσα ping επρεπε να πιανω? μηπως δε φταιει η wind τελικα?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Με 24ρα πάντως, 300 είναι πολύ. Γενικά κοίτα στον browser τους servers με χαμηλό ping (όχι 0, να έχει νούμερο). In-game όπως έγραψα πιο πριν, κοντά στα 150 είναι "καλά". Κοντά στα 200 όμως και πάνω, όχι.
NT1G Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Με πιο κουμπί μετακινείσαι στις θέσεις ενός οχήματος;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 F1-F2-F3, κλπ.
outlaw star Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Με πιο κουμπί μετακινείσαι στις θέσεις ενός οχήματος; F1 F2....και τα σχετικά F1-F2-F3, κλπ. χαχα με πρόλαβες κανά λεπτό..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 χαχα με πρόλαβες κανά λεπτό.. Γι'αυτό προλαβαίνω τα μαχαίρια.
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 κατσε να παρω ενα τηλ στη wind μπας και ξερουν τιποτα πες να σου βάλουν fastpath
jvgrjohn Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Πρέπει να μαγνητοσκοπήσω τις δικές μου μάχες στο Battlefield να σκάσετε στα γέλια. Είμαι ένα κινητό Epic Fail. Τι να ανατινάζω τον εαυτό μου επειδή η χειροβομβίδα δεν βγήκε από το παράθυρο, τι να τραβάω μαχαίρι από τα 10 μέτρα σε μια ανεπιθύμητη συνάντηση, τι να προσπαθώ να βγάλω με το GOL ακίνητο εχθρό σε λογική απόσταση και να σχηματίζω με σφαίρες το περίγραμμα του και όταν με βλέπει να με κατεβάζει με 1. Στο Hardcore έχω ξεπετάξει πολλούς δικούς μου. Προχθές έφαγα ολόκληρη την squad μου διότι ήμουν ζαλισμένος και τρόμαξα όταν έγιναν spawn δίπλα μου. Πολλές φορές προσπαθώ ως doctor να κάνω καλά τους συνοπλίτες μου και αυτοί να μη σηκώνονται διότι είναι πεσμένοι εχθροί. Με τον Recon διανύω πολλές φορές 5 χιλιόμετρα για να λάβω ‘’και καλά’’ πλεονεκτική θέση και όταν φτάνω εκεί μου φυτεύουν μια σφαίρα στο δόξα πατρί. Με τον engineer είχα δει έναν αντίπαλο μέσα σε ένα σπίτι και τον σημάδεψα με το ρουκετοβόλο και η οβίδα πέρασε από το ένα παράθυρο και βγήκε από το άλλο (λεπτομέρεια : τα παράθυρα ήταν των 2 διπλανών τοίχων και όχι των 2 απέναντι.!!!).Αμέσως μετά πήγα και παραδόθηκα στον εχθρό. Πάνω στον πανικό μου μπερδεύω τα όπλα και προσπαθώ να ξεκοιλιάσω τον αντίπαλο με τον απινιδωτή, την σύριγγα ή ακόμα και με το health pack. Υπάρχουν περιπτώσεις που τα 10 δευτερόλεπτα δεν μου αρκούν για να επανέλθω στο πεδίο της μάχης όταν βρίσκομαι εκτός χάρτη. Ανέβηκα στο πίσω μέρος ενός τζιπ στην Oasis για να με πάει λίγο παρακάτω αλλά αυτός με πήγαινε πολύ παρακάτω και αποφάσισα να κατέβω και σκοτώθηκα με road kill suicide. Πήγα να πάρω ένα tank την άλλη φορά από το deployment της ομάδας μου και ένας εξυπνάκος αντίπαλος είχε βάλει anti tank mine μπροστά του και εγώ δεν το πρόσεξα και ανατινάχτηκα. Όλα αυτά είναι λεπτομέρειες μπροστά στον συνολικό τρόπο που κινούμαι στο πεδίο της μάχης ο οποίος είναι για γέλια. Το έχω πάρει απόφαση όμως ότι είμαι anti-commando και το διασκεδάζω. Γενικά προσφέρω άφθονο γέλιο στους παίχτες που παρακολουθούν τις παραστάσεις μου και σκέφτομαι να κόβω και εισιτήριο. Που θέλω να καταλήξω με όλα αυτά. Μην κυνηγάτε τα στατιστικά. Μη στεναχωριέστε όταν χάνετε δίκαια ή άδικα. Δεν έχει νόημα διότι πάντα θα υπάρχει κάποιος με καλύτερα στατιστικά. Πολλές φορές έχω βγάλει το καπέλο στον αντίπαλο με την πονηριά του και πολλές φορές ξεπερνάω τον εαυτό μου και καταφέρνω καίρια χτυπήματα στην άμυνα του εχθρού. Παίξτε το παιχνίδι και διασκεδάστε με όλα τα καλά και τα κακά που σας συμβαίνουν. ΥΓ : Με μπερδεύουν συνέχεια με κάποιον noob Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2011 από jvgrjohn
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Α ρε Jvgrjohn, θα ήθελα να σου μοιάσω, χωρίς πλάκα. Δυστυχώς όμως με έχει φάει (όπως και πολύ κόσμο) ο ανταγωνισμός και πια αυτά τα παιχνίδια τα έχω σε play to win. :/ Μιας και σου αρέσει να κάνεις μόνο το χαβαλέ σου, συνέχισε γιατί είναι καλύτερα έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα