hurin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Χθες πέτυχα σε γερμανικό server έναν φοβερό τύπο, με username Load&Save . Απίθανο το παλικάρι, σε πετύχαινε από μισό χιλιόμετρο κατευθείαν στο δόξα πατρί, το Μ95 το τραβούσε πιο γρήγορα και από τον Λούκι τον Λουκ, με K/D κοντά στο 2/1. Μια φορά μάλιστα που έτρεχα από πίσω του να τον μαχαιρώσω, με τον που τον φτάνω στο μέτρο, γυρνάει απότομα και μου ρίχνει ένα headshot με το Μ95! Καταπληκτικός λέμε, γ.μώ το punkbuster και τη dice μέσα!!!
JERONIMO888 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια τι γινεται με αυτο το ping? μου εχει σπασει τα νευρα. εχω καποιον μπροστα μου, πυροβολω και δε παθαινει τιποτα. οταν μου ριχνει ΜΙΑ αυτος με σκοτωνει! εγω που βαραω? στον αερα? απ'οτι ειδα σε μερικα βιντεο φταιει το ping. ποιο ειναι το πραγματικο ping? στο server browser μπορει να γραφει πχ 80 μεσα στο παιχνιδι πατωντας το tab, διπλα απο το ονομα μου γραφει 200-250! αφου πολλες φορες με πεταει ο server εξω επειδη εχω μεγαλο ping. εχω δοκιμασει τα παντα, οτι εχω βρει στο ιντερνετ. κλεινω firewall κτλ αλλα παραμενει το ιδιο. τι φταιει? εχω συνδρομη wind 24/1 μεσα απο το http://www.speedtest.net/ μου βγαζει ping 33ms, σε ελληνικο server και καπου 80-100 σε ξενους τι γινεται????????? Μηπως εχεις ξεχασει κανα torrent ανοιχτο? Το πραγματικο ping εγω το βλεπω απο την κονσολα του πληκτρολογιου (g15), οταν παταω tab εχω 120 ping ενω στο πληκτρολογιο λεει 50-60 αρα υπολογισε οτι στο 200 που εισαι εχεις 100 + ping. Εγω παντως δεν εχω ανοιξει ουτε ports ουτε τιποτα, firewall δεν εχω καθολου, και η συνδεση μου ειναι 8αρα
aledjo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 οχι τιποτα δεν εχω, ουτε τορρεντ ουτε μσν... τι να πω? πως μπορω να δω το πραγματικο ping? πως γινεται να μη σκοτωνονται οι αλλοι? μηπως υπαρχει κανενα cheat?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Το κανονικό ping το βλέπεις με κανένα G15/G19 κλπ keyboards. Γενικα in-game ping ~ 150 είναι καλά. Γιατί δεν πεθαίνουν: Poor hit detection του παιχνιδιού, εξαρτάται τί όπλο έχεις κιόλας και να μην βαράς με πατημένο το mouse συνέχεια γιατί αστοχείς μετά από κάμποσο. Βάρα σε burts.
aledjo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 τι να πω.... δεν ειμαι gamer αλλα σε single mode τους σκοτωνα πιο ευκολα. online για να σκοτωσω πρεπει να τον βαραω μιση ωρα και ο αλλος με μια σφαιρα μπορει και με σκοτωνει. υπαρχουν cheats??
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 τι να πω.... δεν ειμαι gamer αλλα σε single mode τους σκοτωνα πιο ευκολα. online για να σκοτωσω πρεπει να τον βαραω μιση ωρα και ο αλλος με μια σφαιρα μπορει και με σκοτωνει. υπαρχουν cheats?? Single mode = 0 lag/0 ping, health/κλπ ανάλογα με την δυσκολία που έχεις διαλέξει, κυρίως σταθεροί αντίπαλοι με ευστοχία ανάλογη της δυσκολίας. Αν σου ρίξει καλό headshot ο άλλος online, ψοφάς εύκολα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια τι γινεται με αυτο το ping? εχω συνδρομη wind 24/1 Απάντησες ο ίδιος στο ερωτημά σου..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Απάντησες ο ίδιος στο ερωτημά σου.. Έχει ένα δίκιο ο BASSstarlet.
aledjo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ναι οκ αλλα και πριν που ειχα forthnet το ιδιο γινοταν
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Έ τότε θες εξάσκηση.
aledjo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 τι εξασκηση θελω? αφου βαραω τον αλλον στο κεφαλι και δε παθενει τιποτα... ειναι ελεος η κατασταση. κριμα γιατι ειμαι 27 χρονων, ασχολουμαι με υπολογιστες απο τα 16 και δεν εχω αγορασει ποτε κανενα παιχνιδι! ειναι το πρωτο παιχνιδι που αγορασα στη ζωη μου και αν ειναι ετσι η κατασταση, γιατι να αγορασω αλλο? το περνω απο το θειο και παιζω single ελεος! κατσε να παρω ενα τηλ στη wind μπας και ξερουν τιποτα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Αν έπαιζες περισσότερα παιχνίδια του τύπου online, θα ήξερες τι παίζει περισσότερο "κάτω από το καπώ". Το ότι στοχεύεις στο κεφάλι και βαράς, δεν σημαίνει ότι θα χτυπήσεις για χ,ψ λόγους. Edit: Σε ποιο απλό: Τί class και όπλα/specs χρησιμοποιείς; Επίσης ποιο είναι το στυλ παιχνιδιού σου; Τρέχεις και επιτίθεσαι; Κάθεσαι πίσω και βαράς από μακριά;
aledjo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ολα τα εχω δοκιμασει και παντα με σκοτωνουν εκει που δε περιμενω. νευριαζω οταν ειμαι κριμενος και ο αλλος απο χιλιομετρα με sniper με πετυχενει και ενω εγω τον εχω πυροβολησει 10 φορες και ειναι ακινητος απο μακρια. δεν ειναι δυνατον, εκτος αν παιζει κατι με cheats στο single μια χαρα τα καταφερνα. τεσπα. πηρα τηλεφωνο τη wind και μου λεει να βγαλω το τηλεφωνο απο τη πριζα και αφησω το modem μονο του! το εκανα λοιπον, πηγα να παιξω και μετα απο λιγο πηρα τη παρακατω εικονα
Insignificant Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέσα στο παιχνίδι δεν βλέπεις ping αλλά συνολική καθυστέρηση. Σε αυτό το παιχνίδι τα περισσότερα επεξεργάζονται από την μεριά του server (πρωτεύων physics/hit registration/κ.α.), άρα λογικό είναι να βλέπεις τουλάχιστον διπλάσιο νούμερο από το ping (αφού θα κάνει τον κύκλο απο σενα στον server, πίσω σε σενα + ότι καθυστέρηση χρειάστηκε στον server). Το πιο συνηθισμένο σπαστικό φαινόμενο είναι ότι πρέπει να κρύβεσαι πριν καν σε βαρέσουν, γιατί αν δεις ότι σε έχουν βαρέσει πιθανότατα έχεις πεθάνει ήδη απλά δεν το ξέρεις, βλέποντας τις σφαίρες να σε "ακολουθούν" πίσω από τον τοίχο που θα έχεις κρυφτεί ήδη. Το ότι κάθε σφαίρα είναι φυσικό αντικείμενο επίσης δεν βοηθάει στην περίπτωση του server αφού σε πολλούς θα δεις το μπούκωμα όταν ενώ σημαδεύεις σωστά δεν δηλώνονται. Όσο για το σημάδι, ποτέ κρατημένη τη σκανδάλη. To recoil σε αυτό το παιχνίδι είναι οπτικό, όταν σημαδεύεις είναι σαν να έχεις ένα μικρότερο στόχο στο κέντρο και να έχει spread και αυτό. Άρα ακόμα και σε ΠΟΛΥ κοντινές αποστάσεις bursts ακόμα και όταν σημαδεύεις down the sight, τουλάχιστον έτσι θα ξέρεις ότι η πρώτη σφαίρα πάντα πηγαίνει στο κέντρο. Ούτως ή άλλως εδώ φαίνεται να κυριαρχεί ο χρόνος που μπορείς να σκοτώσεις κάποιον και όχι το πόσες σφαίρες χρειάζονται για να του φας την ζωή.
aledjo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 γιατί αν δεις ότι σε έχουν βαρέσει πιθανότατα έχεις πεθάνει ήδη απλά δεν το ξέρεις, βλέποντας τις σφαίρες να σε "ακολουθούν" πίσω από τον τοίχο που θα έχεις κρυφτεί ήδη. ναι ισχυει και αυτο. α ρε γαμωτο ενα παιχνιδι ειπα και γω να παιξω μετα απο τοσα χρονια και μου βγηκε ξυνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα