outlaw star Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 μπορώ να εγκαταστήσω το παιχνίδι μέχρι και σε 10 διαφορετικά pc..?γιατί εγώ αυτό κατάλαβα κατά την εγκατάσταση..αν ναι καλή φάση
Silverage Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Σωστά κατάλαβες.Μπορείς να το εγκαταστήσεις σε 10 pc's αλλά μπορείς μόνο απο ένα να παίζεις online τη φορά.
outlaw star Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Σωστά κατάλαβες.Μπορείς να το εγκαταστήσεις σε 10 pc's αλλά μπορείς μόνο απο ένα να παίζεις online τη φορά. ναι εννοείται αυτό που λες...απλά έχει το καλό ότι μπορώ να το εγκαταστήσω σε ένα φίλο απλά για να δοκιμάσει το online ώστε να δει αν του αρέσει(παρεμπιπτόντως έπαιξα και κόλλησα καμιά ώρα τα σπάει )...με το sniper είναι η ιδέα μου αλλά ενώ νομίζω ότι τους πετύχαινα απλά δεν...ως assault κάτι έγινε
Tony_Montana Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Nα ρωτησω αλλη μια φορα εχω σκοπο να αρχισω τωρα το παιχνίδι οχι το vietnam το πρωτο. 2-3 ερωτησεις: 1)τι settings να βαλω, εχω 5770 και οθονη 1900x1200 2)να το παιξω στο Normal η στο difficult?εχει τι ιδιες αποστολες? δε εχω παιξει ποτε Battlefield αλλα εχω τερματισει αλλα FPS 3)ποση ώρα καθαρου παιχνιδιού έχει?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 1)τι settings να βαλω, εχω 5770 και οθονη 1900x1200 2)να το παιξω στο Normal η στο difficult?εχει τι ιδιες αποστολες? δε εχω παιξει ποτε Battlefield αλλα εχω τερματισει αλλα FPS 3)ποση ώρα καθαρου παιχνιδιού έχει? 1) Bάλε πρώτα max όλα και δες μετά πώς θα σου πηγαίνει και άλλαζε ανάλογα. 2) Normal. Ίδιες αποστολές έχει. Αλλά το θέμα πάντα είναι το online και όχι το single. 3) Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά δεν είναι μεγάλο.
Tony_Montana Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 σε ευχαριστω πολυ για ON-LINE εχει κοσμο? ειναι καλυτερο απο το Βlack ops?
IMMORTALFRANK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 σε ευχαριστω πολυ για ON-LINE εχει κοσμο? ειναι καλυτερο απο το Βlack ops? Αν έχει κόσμο? Σε λίγους μήνες θα κλείσει χρόνο το παιχνίδι και οι παίχτες αντί να μειώνονται, αυξάνονται. Ο κακός χαμός γίνεται στους server
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Αν έχει κόσμο? Σε λίγους μήνες θα κλείσει χρόνο το παιχνίδι και οι παίχτες αντί να μειώνονται, αυξάνονται. Ο κακός χαμός γίνεται στους server Στο BF2 δεν ρωτάγαμε αν έχει κόσμο στον ένα χρόνο όμως, αλλά στα 5.
venumis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 ειναι καλυτερο απο το Βlack ops? Εγω το Black Ops μια που το αγόρασα και μια που το παράτησα..Φυσικά γούστα είναι αυτα και δεν υπάρχει αντικειμενικά κάτι αντικειμενικό !! Προσωπικά οσο πάει και μου αρέσει ολο και πιο πολύ το bc2, είναι παιχνίδι οπου θέλει σωστή στρατηγική αλλά και ομαδικό πνεύμα.. To single player δεν το εχω παίξει ισα με 5 λεπτά για να δω τα γραφικά του..Ολη η μαγεία αυτών των παιχνιδιών είναι το online κομμάτι τους..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Εντάξει, τα physics είναι λίγο μαλακισμένα, αλλά αυτό παραπάει. http://www.youtube.com/watch?v=DT3uBj5LO14 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2011 από _BASSstarlet_
venumis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Εντάξει, τα physics είναι λίγο μαλακισμένα, αλλά αυτό παραπάει. http://www.youtube.com/watch?v=DT3uBj5LO14 τι ακριβώς θέλεις να πεις?
JERONIMO888 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 ρε bass ενα τζιπ επεσε πανω σε ενα ελικοπτερο και τι ηθελες να μην το ριξει?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 ρε bass ενα τζιπ επεσε πανω σε ενα ελικοπτερο και τι ηθελες να μην το ριξει? Το θέμα είναι, μπορεί να το κάνει κάθε φορά;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δε λέω για το τζιπ. Για τα κάγκελα που πηδάει με το όπλο ανά χείρας.
aledjo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια τι γινεται με αυτο το ping? μου εχει σπασει τα νευρα. εχω καποιον μπροστα μου, πυροβολω και δε παθαινει τιποτα. οταν μου ριχνει ΜΙΑ αυτος με σκοτωνει! εγω που βαραω? στον αερα? απ'οτι ειδα σε μερικα βιντεο φταιει το ping. ποιο ειναι το πραγματικο ping? στο server browser μπορει να γραφει πχ 80 μεσα στο παιχνιδι πατωντας το tab, διπλα απο το ονομα μου γραφει 200-250! αφου πολλες φορες με πεταει ο server εξω επειδη εχω μεγαλο ping. εχω δοκιμασει τα παντα, οτι εχω βρει στο ιντερνετ. κλεινω firewall κτλ αλλα παραμενει το ιδιο. τι φταιει? εχω συνδρομη wind 24/1 μεσα απο το http://www.speedtest.net/ μου βγαζει ping 33ms, σε ελληνικο server και καπου 80-100 σε ξενους τι γινεται?????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα