aledjo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 ουτε απο κει δε κανει τιποτα.... ολο ψαχνει ψαχνει χωρις να βρισκει τιποτα
venumis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 παιδια ειναι καινουργιος στο παιχνιδι. ειχα παιξει το bad company 2 σε single mode και αφου μου αρεσε το αγορασα για να παιζω online. το βαζω λοιπον, παω στο multiplayer βαζω τα στοιχεια και το serial αλλα δε μου βγαζει κανεναν server για να συνδεθω. ολο try again μου λεει.... τι φταιει? 1) Firewall 2) Εχει γίνει και το τελευταίο update,τι εκδοση σου λεει ? 3) Απο τις επιλογές θα βάλεις server location : Europe 4) Μήπως εχεις τσεκάρει με "x" τα πάντα ή με "τικ" κάποιες επιλογές ?
aledjo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 νταξει τελικα μπηκε. εκανα το τελευταιο update με το xfire. το παιχνιδι σκετο μονο του δε μου εβγαζε ειδοποιηση για update. lol? να ρωτησω κατι αλλο, μπηκα ειδα τους servers και επαιξα λιγο. βρηκα μονο 3 server ελληνικους. μονο αυτοι υπαρχουν? υπαρχει κανενας οδηγος του παιχνιδιου, τι σημαινουν ολα αυτα τα συμβολα και τι πρεπει να κανεις? εγω παντος οσο επαιζα δε καταλαβα ποιον πρεπει να σκοτωσω!
newlynx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δες αυτόν τον οδηγό και μετά έλα για απορίες πάλι http://www.youtube.com/watch?v=0p4fkH9qC4M (είναι για κονσόλες αλλά είναι μικρές οι διαφορές για το pc)
aledjo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 αυτο ειναι επαγγελματικος οδηγος! εδω δεν εχω καταλαβει τα βασικα, γι'αυτα ειμαστε? αποριες 1) ποιοι ειναι οι αντιπαλοι και ποιοι η ομαδα μου?? ενας μου ειπε οτι οι μπλε ειναι η ομοδα μου και οι κοκκινοι οι αντιπαλοι. μετα παω να χτυπησω εναν κοκκινο και δε σκοτωνοτανε απο κοντα. του ριχνα συνεχεια και δε παθαινε τιποτα. μετα μου ριχνει αυτος μια και πεθαινω μετα αλλος μου ειπε οτι αν γραφει κατι απο πανω του, οτιδηποτε χρωμα ειναι στην ομαδα μου και οι αντιπαλοι δε γραφουν τιποτα. αν ειναι ετσι τοτε γιατι εχουν διαφορετικα χρωματα και πως θα ξεχωρισω καποιον που ειναι μακρια??? 2) κατω δε μπορει να κατσει? δηλαδη να ειναι οριζοντια οπως στο call of duty καθιστος γιατι πρεπει να εχω πατημενο το κουμπι? δε γινεται να παταο μια φορα το κουμπι και μενει στα γονατα? ξερεις κανεναν ελληνικο server? μονο 3 εχω βρει
newlynx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 1)Οι δικοί σου είναι αυτοί με το μπλε τρίγωνο πάνω από το κεφάλι και οι αντίπαλοι με το πορτοκαλί ή καθόλου (αν είσαι σε hardcore server). 2)Οριζόντια δεν κάθεται παρά μόνο στα γόνατα. Δεν γίνεται να πατάς και να μένει στα γόνατα εκτός και αν έχεις προγραμματιζόμενο ποντίκι για να το ορίσεις εσύ σε κάποιο πλήκτρο ως συνεχόμενο πάτημα. ΚΑΙ βασικά μην αγχώνεσαι... θα το μάθεις το παιχνίδι.
venumis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν να τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.. 1ον : Οτι ξέρεις ή ήξερες απο το Call Of Duty να το ξεχάσεις, η μόνη ομοιότητα που έχουν είναι οτι και τα 2 είναι fps και οτι κρατάς οπλο σαν στρατιώτης. 2ον : Μέσα στον φάκελο που εχει γίνει η εγκατάσταση υπάρχει το updater ,απο εκει μπορείς να ελέγχεις αν υπάρχει κάποια ενημέρωση..To xfire εχω να το χρησιμοποιήσω απο εποχές Call 4, δεν θυμόμουν οτι εχει και update !! 3ον : Στο multiplayer δεν θα μπαίνεις απο το play Now αλλά απο το "Server Browser" και μετά κάτω δεξιά στο search οπου εχει και κάποιες επιλογές, αν θέλεις κάποιον χάρτη συγκεκριμένα, αν θέλεις ή δεν θέλεις hardcore κτλ Σου τα βγάζει σαν default απο το καλύτερο ping 4ον : Οι Ελληνικοί Servers πράγματι είναι πολύ λίγοι αλλά αυτο μικρή σημασία εχει γιατι και αυτοι δεν εδρεύουν στην Ελλάδα, οπότε αυτο που θα κοιτάς θα είναι βάση του ping 5ον : Τους εχθρούς τους καταλαβαίνεις διότι δεν σου βγάζει κάποιο χρώμα κτλ απο πάνω, τους βλέπεις μόνο σαν φιγούρα, μόνο οταν είσαι πολύ κοντά τους σου βγάζει το ονομα τους με κοκκινο χρώμα.. 6ον : Πράγματι ο εχθρός σκοτώνεται σχετικά δύσκολα και πολλές φορές θα πρέπει να αδειάζεις μια γεμιστήρα, μην τις λυπάσαι τις σφαίρες.. Γενικώς το παιχνίδι θέλει αρκετή εξοικείωση για να το καταλάβεις, στην αρχη να πηγαίνεις με αργα και σταθερά βήματα και να εχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα !!! Να επιλέγεις παιχνίδια με το mode Conquest και Rush, μην παίζεις to "Squad Deathmatch" διότι υπάρχουν 4 διαφορετικές ομάδες και γίνεται πανηγύρι, ιδίως αμα είσαι νιούφης χάνεις την μπάλα.. Mods : Rush : Δυο ομάδες η μία είναι αυτοί που επιτίθενται (Attackers) και η άλλη αυτοί που αμύνονται (Defenders) Εδω σε κάθε μέρος της πίστας που διαδραματίζεται η μάχη υπάρχουν 2 μηχανισμοί που ενεργοποιούν μια βόμβα, οι αμυνόμενοι προσπαθούν να αποτρέψουν αυτούς που επιτίθωνται να ενεργοποιήσουν την βόμβα.. Αν ενεργοποιηθεί μπορεί ο αμυνόμενος να την απενεργοποιήσει μέσα σε 15 με 20 δευτερόλεπτα.. Conquest : Εδω μοιάζει με το Capture the Flag που ξέρεις απο το call of duty , ανάλογα σε ποια πίστα (χάρτη) παίζεις υπάρχουν σε σταθερά σημεία στον χάρτη οι βάσεις (σημαίες) σκοπός του παιχνιδιού είναι να εχεις στην κατοχή σου τις περισσότερες σημαίες (βάσης) Ελπίζω να σε βοήθησα.. * Α ! κάτι ξέχασα: Με πράσινο χρώμα σου βγάζει τους φαντάρους οπου ανήκουν στην ίδια διμοιρία μ εσένα, αυτο εχει σημασία να το ξέρεις διότι οταν πεθάνεις μπορείς να κάνεις respawn δίπλα σε άτομο της διμοιρίας σου σε οποιο μέρος του χάρτη βρίσκεται..Αυτο εχει μεγάλη σημασία και θα το καταλάβεις οταν κατανοήσεις το σκεπτικό του παιχνιδιού.. Αν για κάποιον λόγο δεν σου αρέσουν τα άτομα της διμοιρίας σου μπορείς να αλλάξεις διμοιρία ή να φτιάξεις την δική σου (squad)
polonos1313 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 2) κατω δε μπορει να κατσει? δηλαδη να ειναι οριζοντια οπως στο call of duty καθιστος γιατι πρεπει να εχω πατημενο το κουμπι? δε γινεται να παταο μια φορα το κουμπι και μενει στα γονατα? Κάπου στα settings έχει επιλογή να το πατάς μια φορά και να μένει καθιστός.Νομίζω η επιλογή λέγεται crouch toggle.
aledjo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Κάπου στα settings έχει επιλογή να το πατάς μια φορά και να μένει καθιστός.Νομίζω η επιλογή λέγεται crouch toggle. σωστος!!!! ειδατε οτι γινεται? αν γινοταν και να ξαπλωνει καλα θα ηταν. ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. εχω μερικες αποριες ακομα. θα παιξω και θα σας πω. @venumis μου ελυσες πολλες αποριες. ευχαριστω για το χρονο σου
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Σελίδα 76, post 1514. Εκεί ο jvgrjohn εξηγεί καλά πώς λειτουργεί το game.
thomaslar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 με το που ξεκινησει το παιχνιδι μενει το οπλο κολλημενο προς τον ουρανο και κουνωντας το ποντικι δεν μπορω να το κατεβασω τι γινεται?
Erwdios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 με το που ξεκινησει το παιχνιδι μενει το οπλο κολλημενο προς τον ουρανο και κουνωντας το ποντικι δεν μπορω να το κατεβασω τι γινεται? Έχεις joypad συνδεδεμένο? Σελίδα 76, post 1514. Εκεί ο jvgrjohn εξηγεί καλά πώς λειτουργεί το game. Ξαναέπαιξα λίγο χθες και όλα αυτά που ανέφερε ο jvgrjohn πήραν σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια μου. Ειδικά έναν τύπος που με σκότωνε κατά συρροήν μετά από κάθε respawn ακόμα και στην άλλη άκρη του χάρτη, αν τον είχα μπροστά μου θα του έχωνα τη μούρη μέσα στην οθόνη και θα του έβαζα το shotgun στο σημείο που δεν λάμπει ο ήλιος. Εκνευριστικα κωλόπαιδα, μια ζωή στη μπινιά, επειδή είναι ανίκανοι και δεν τους έπαιζαν τα παιδάκια στην παιδική τους ηλικία.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δεν έχεις περάσει σωστά το <<ράγισμα>>.
aledjo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 με το που ξεκινησει το παιχνιδι μενει το οπλο κολλημενο προς τον ουρανο και κουνωντας το ποντικι δεν μπορω να το κατεβασω τι γινεται? πρεπει να αντιγραψεις ολα τα αρχεια που περιεχει ο "μαγικος φακελος" ακομα και τα τχτ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα