hammerd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 τραγικο το βρισκω να μην εχει..ελεος..τεσπα.. ως προς το 2ο ερωτημα μου ? ξερεις κατι ?
gdimoulas7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μπορείς μεν να κανεις εγκατάσταση με την ίδια άδεια σε 10 διαφορετικά pc αλλά όχι να παίζεις και ταυτόχρονα από όλα online ,παρά μόνο από ένα.Offline μπορείς κανονικά σε όλα ταυτόχρονα.
venumis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Το εχω γράψει και σε παλιότερα ποσταρίσματα, τα σημερινά παιχνίδια δεν τα βγάζουν με επιλογή lan και αυτο είναι τραγικό.. Φοβούνται μπας και παίξουν κάποιοι μέσο χαμάτσι και πέσουν τα καράβια τους έξω !!!Αυτοι οι κάποιοι θα είναι μια παρέα άντε 8 φίλων που ίσως να μην εχουν το παιχνίδι αυθεντικό,κάτι τρέχει στα γύφτικα δλδ με τους γύφτους.. *Πάντως φίλε μου δεν ήταν ανάγκη να ανοίξεις καινούργιο θέμα για μια τέτοια ερώτηση,υπάρχει ήδη νήμα για το Bad Company 2 +Ας το ενσωματώσει κάποιος διαχειριστής στο υπάρχον θέμα με τίτλο Battlefield Bad Company 2 Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2011 από venumis
venumis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά μετά πόση ώρα απο την αγορά σας ήεθε ο κωδικός ? Εχουν περάσει 10 λεπτά και απλα μου ήρθε το email της αγοράς αλλά δεν βλέπω κάπου κωδικό !!!
Athanasios2104 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά μετά πόση ώρα απο την αγορά σας ήεθε ο κωδικός ? Εχουν περάσει 10 λεπτά και απλα μου ήρθε το email της αγοράς αλλά δεν βλέπω κάπου κωδικό !!! εμένα το mail άργησε αρκετά, άλλα τον κωδικό τον βλέπεις αμέσως μετά την αγορά στο confirmation page ή αν πας στο my orders του EA store.
hammerd Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μπορείς μεν να κανεις εγκατάσταση με την ίδια άδεια σε 10 διαφορετικά pc αλλά όχι να παίζεις και ταυτόχρονα από όλα online ,παρά μόνο από ένα.Offline μπορείς κανονικά σε όλα ταυτόχρονα. τοτε ποιος ο λογος να το εχεις σε 10 διαφορετικα pc ? ποιος το *εζει το offline ???
Bizniz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 τοτε ποιος ο λογος να το εχεις σε 10 διαφορετικα pc ? ποιος το *εζει το offline ??? για να μπορείς να παίξεις στο pc του δωματίου, του γραφείου, του σαλονιού, στο laptop κλπ
gdimoulas7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 ^^Αυτο ακριβως εγω το εχω στο σταθερο και στο λαπτοπ ας πουμε.
computer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς γιατί όταν κλείνω το Battlefield Bad Company 2 και το ξανανοίγω μετά έχει χαθεί όλη η πρόοδος που είχα κάνει και με ξαναπάει από την αρχή. Είναι το γνωστό πρόβλημα της αποθήκευσης του game. Μήπως έχει κάποιος καμιά λύση;
polonos1313 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Αν θυμάμαι καλά είχε πρόβλημα με τα ¨εγγραφά μου¨(με τους ελλληνικούς χαραχτήρες έχει πρόβλημα).Αν το κάνεις My Documents τότε σώζει κανονικά αλλά περίμενε να το επιβεβαιωσει και να κανένας αλλος αυτό.
computer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Αν θυμάμαι καλά είχε πρόβλημα με τα ¨εγγραφά μου¨(με τους ελλληνικούς χαραχτήρες έχει πρόβλημα).Αν το κάνεις My Documents τότε σώζει κανονικά αλλά περίμενε να το επιβεβαιωσει και να κανένας αλλος αυτό. Θα το δοκιμάσω αλλά ας απαντήσει και κάποιος άλλος παρακαλώ γιατί έχω παίξει το παιχνίδι 10 φορές από την αρχή. Το δοκίμασα αλλά και πάλι δεν αποθηκεύεται...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Eίναι original το game? Αν όχι, μπορεί να φταίει το <<ράγισμα>>. Για δοκίμασε να το τρέξεις ως administrator ("Run as..)
dfk_7677 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Συγκέντρωση Ελληνικών Clan Πέραν του περί competitive μέρους της συγκέντρωσης, πιστεύω καλό είναι να γίνει και μια συζήτηση γενικά περί του community του Battlefield στην Ελλάδα. Οπότε όσοι πιστεύουν ότι τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο καλό θα ήταν να παρευρεθούν.
aledjo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 παιδια ειναι καινουργιος στο παιχνιδι. ειχα παιξει το bad company 2 σε single mode και αφου μου αρεσε το αγορασα για να παιζω online. το βαζω λοιπον, παω στο multiplayer βαζω τα στοιχεια και το serial αλλα δε μου βγαζει κανεναν server για να συνδεθω. ολο try again μου λεει.... τι φταιει?
IMMORTALFRANK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Αν περιμένεις από το play now να συνδεθείς σε server σώθηκες. To συκεκριμένο feature είναι προβληματικό. Δοκίμασε από τον server browser να βρείς κάποιον server. Αρχικά θέλει πειραματισμό. Ψάξε για τους ελληνικούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα