Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι πολλά "μικρά" πράγματα που λείπουν που είναι όμως σημαντικά. Πχ, να μπορείς να ξανασηκώσεις τα C4 που έχεις πετάξει ή τις νάρκες, για τέτοιου είδους μιλάω. Το spectate είναι άλλο ένα.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθέσιμο είναι και για τις κονσόλες το map Battle of Hastings, ως δώρο για την πρωτοχρονιά, παρότι δεν είχαν φτάσει ακόμα το όριο για να ξεκλειδώσει.

lolen^2 :lol:

τέσπα, χρονιάρες μέρες μην πω τίποτα παραπάνω, χαλάλι :D

Επεξ/σία από Athanasios2104
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να αγοράσω το Vietnam (ενεργοποιήσω με πληρωμή καλύτερα) αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν αξίζει και αν είναι εξίσου καλό οπως και το κανονικό bc2

Είδα σε Βίντεο οτι η κάμερα οδηγώντας τανκ δεν είναι απο μέσα όπως στο bc2 και με χάλασε λίγο πχ..

Για πείτε απόψεις..

Επεξ/σία από venumis
Δημοσ.

Mάλλον έβλεπες το 3rd person view (πατώντας το "V" αν θυμάμαι καλά)

Α ναι εχεις δίκιο το είχα ξεχάσει τελείως αυτο, βασικά δεν το χρησιμοποιώ ποτέ με αυτη την κάμερα..

Δημοσ.

Μόλις έκανα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω κάνει ποτέ από ζωντανός έως να με σκοτώσουν.Κρίμα που δε το τράβηξα βίντεο.

Έπαιζα στην Battle of Hastings.Κάνω respawn στο C και ξεκινάω να πάω στο Α για να το πάρω.Στο δρόμο βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου μια βάρκα οπότε βγάζω το RPG και ρίχνω και σκοτώνω αυτόν που ήταν πάνω της.Συνεχίζω και φτάνω έξω από το Α.Εκεί ήταν 2 τανκ.Κατάφερα και διέλυσα και τα δύο μιας και κρυβόμουν κάθε φορά που έριχνα και δε μπορούσαν να με βρουν.Μετά σκοτώνω 2-3 άτομα που πέρασαν από κοντά μου χωρίς να με δουν και μετά σκάει μύτη και άλλο τανκ.Ρίχνω μια με το RPG αλλά τελειώνει οπότε ρίχνω και μια χειροβομβίδα και για καλή μου τύχη κάποιος ρίχνει με Mortar και το αποτελειώνει.Πάω λοιπόν να πάρω τη σημαία και από το σημείο που χα καμπερώσει μπορούσα να δω αυτούς που έρχονταν οπότε σκοτώνω άλλους 3 και μετά μου τελειώνουν οι σφαίρες.Είχα μείνει μόνο με το μαχαίρι και κανείς δεν ήταν κοντά μου για να ανεφοδιαστώ.Λέω να γυρίσω πίσω αλλά μέχρι να πάω όλο και κάποιος θα με φάει στο δρόμο οπότε πάω να κάτσω να πάρω τη σημαία.Τότε σκάνε 2 από την άλλη ομάδα και αρχίζουν να ψάχνουν ο ένας από τα αριστερά και ο άλλος από τα δεξιά.Οπότε λέω να τα παίξω όλα για όλα και ορμάω πάνω τους χωρίς να με δούνε.Σκοτώνω τον αριστερά που ήταν κοντά μου και μετά τρέχω στον άλλο και τον μαχαιρώνω και αυτόν.Κάπου εκεί τελείωσε και η τύχη μου γιατί με χτύπησε κάποιος από μακρυά με AK47 <_<

Δημοσ.

Μόλις έκανα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω κάνει ποτέ από ζωντανός έως να με σκοτώσουν.Κρίμα που δε το τράβηξα βίντεο.

Έπαιζα στην Battle of Hastings.Κάνω respawn στο C και ξεκινάω να πάω στο Α για να το πάρω.Στο δρόμο βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου μια βάρκα οπότε βγάζω το RPG και ρίχνω και σκοτώνω αυτόν που ήταν πάνω της.Συνεχίζω και φτάνω έξω από το Α.Εκεί ήταν 2 τανκ.Κατάφερα και διέλυσα και τα δύο μιας και κρυβόμουν κάθε φορά που έριχνα και δε μπορούσαν να με βρουν.Μετά σκοτώνω 2-3 άτομα που πέρασαν από κοντά μου χωρίς να με δουν και μετά σκάει μύτη και άλλο τανκ.Ρίχνω μια με το RPG αλλά τελειώνει οπότε ρίχνω και μια χειροβομβίδα και για καλή μου τύχη κάποιος ρίχνει με Mortar και το αποτελειώνει.Πάω λοιπόν να πάρω τη σημαία και από το σημείο που χα καμπερώσει μπορούσα να δω αυτούς που έρχονταν οπότε σκοτώνω άλλους 3 και μετά μου τελειώνουν οι σφαίρες.Είχα μείνει μόνο με το μαχαίρι και κανείς δεν ήταν κοντά μου για να ανεφοδιαστώ.Λέω να γυρίσω πίσω αλλά μέχρι να πάω όλο και κάποιος θα με φάει στο δρόμο οπότε πάω να κάτσω να πάρω τη σημαία.Τότε σκάνε 2 από την άλλη ομάδα και αρχίζουν να ψάχνουν ο ένας από τα αριστερά και ο άλλος από τα δεξιά.Οπότε λέω να τα παίξω όλα για όλα και ορμάω πάνω τους χωρίς να με δούνε.Σκοτώνω τον αριστερά που ήταν κοντά μου και μετά τρέχω στον άλλο και τον μαχαιρώνω και αυτόν.Κάπου εκεί τελείωσε και η τύχη μου γιατί με χτύπησε κάποιος από μακρυά με AK47 <_<

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις:

rambo.jpg

:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια 2 bugs μαλλον αλλα το ενα αρκετα περιεργο,οταν ειμαι με sniper στην heavy metal και κοιταω μεσα απο την διοπτρα απεναντι τις κορυφογραμμες βλεπω πολλες φορες τους αντιπαλους που ειναι στην κορυφη σαν να πετανε δλδ το βουνο τελειωνει κανα δυο εκατοστα κατω απο τα ποδια τους,και αυτοι ειναι στον αερα και πολλες φορες οταν τους ριχνω η σφαιρα σκαει σε αυτο το κενο απο κατω τους και με δειχνει να σηκωνεται χωμα,το εχετε δει εσεις αυτο?

Επεξ/σία από roverangas
Δημοσ.

Εχει αυτο τον καιρό περίεργα bugs,εγω εχω δει τα παρακάτω :

1)Πολλές φορές ακούγεται επαναλαμβανόμενα κάποιο ηχητικό εφέ σε συγκεκριμένο χώρο, ηχος απο έλικα ελικοπτέρου,ηχος απο το εργαλείο επισκευής σε κάποιο αρμα κτλ και ψάχνομαι αλλά διαπιστώνω οτι δεν υπάρχει τίποτα, απλά ο ήχος !!!

2)Κάποιες κοτρόνες στην Heavy Metal συνήθως είναι στον αέρα

3)Κάποια kills που κάνω δεν μου τα μετράει !! τα death's μου κανονικά και αυτο είναι πολύ σπαστικό

Δεν ξέρω αν τα οπλα στο Bad Company 2 παθαίνουν εμπλοκή αλλά σ εμένα παθαίνουν και το κύριο οπλο που έχω δεν μου λειτουργεί μετά απο εντονη χρήση , ετσι αν είμαι τυχερός ή βρίσκω κάποιο άλλο στο έδαφος και κάνω την δουλεία μου ή αναγκάζομαι να είμαι με το περίστροφο μέχρι να με φάει κάποιος οπου επιστρέφω πάλι στην μάχη με καινούργιο πολυβόλο οπου λειτουργεί!!!

Δημοσ.

τωρα τις γιορτες μου καναν δωρο το συγκεκριμενο παιχνιδι..

ψαχνοντας ομως δεν βρισκω πουθενα το Lan Game η αλλιως Create Local

οπως ηταν στο παλιο bf2 !

δεν εχει lan to συγκεκριμενο παιχνιδι ?

δεν μπορω να φτιαξω απο καπου ενα τοπικο server και να παιζω lan ?

η εστω να φτιαξω ενα server και να δωσω ip σε αυτους που θελω και να μπουν να παιξουμε..

επισης κατα την εγκατασταση μου λεει οτι αν κανω Online Authentication θα μπορω να παιζω

απο 10 διαφορετικα Pc με το ιδιο install cd game !! ισχυει το εχει δοκιμασει κανενας ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...