_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 στο vietnam υπαρχει ελληνικος σερβερ? Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) είναι και Vietnam, αλλά το κακό είναι πως για να κάνεις join, πρέπει να <<μπεις>> Vietnam. Aν δηλαδή, εσύ ψάχνεις στο BC2 και εκείνη τη στιγμή έχουν φορτώσει Vietnam, τους βλέπεις σαν ghost. Ισχύει και το αντίστροφο βέβαια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Aν δηλαδή, εσύ ψάχνεις στο BC2 και εκείνη τη στιγμή έχουν φορτώσει Vietnam, τους βλέπεις σαν ghost. Με φώναξε κανείς; (j/k) Εγώ πάντως κάνω αποχή από το BC2 και παίζω μόνο Vietnam. Έχω χαρεί με το φλογοβόλο κι ας κάνω χάλια k/d και τινάξω το γενικό μου στον αέρα. Screw K/D, I got a flamethrower!
man99 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ αγόρασα το VIETNAM από EA stores με 6,5€ και το ΦΙΦΑ 2011 με 20,00 Euro Στις 25/12 το πρωί Τώρα βλέπω οτι δεν ισχύει η προσφορά
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) είναι και Vietnam, αλλά το κακό είναι πως για να κάνεις join, πρέπει να <<μπεις>> Vietnam. Aν δηλαδή, εσύ ψάχνεις στο BC2 και εκείνη τη στιγμή έχουν φορτώσει Vietnam, τους βλέπεις σαν ghost. Ισχύει και το αντίστροφο βέβαια. Γιατι εγω δεν εχω βρει ποτε ελληνικο σερβερ? εψαξα τα ονοματα που γραφτηκαν ποιο πανω και δεν εβγαλε κανεναν αποτελεσμα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ περίεργο αυτό..δεν ξέρω μήπως έχουν σχέση οι ρυθμίσεις του ρούτερ (UPnP κλπ)
venumis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Minimum Gpu gtx570 Minimum Cpu i7 950 Τέλειο !!!!!!!!!!!!!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Bad Company 14 για να δεις τέτοια γραφικά......
Athanasios2104 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 παίδες, σχετικό-άσχετο, άλλα μου το έδειξε ο little bro και εξ αφορμής του video του venomis, νομίζω αξίζει να δείτε τα παρακάτω videos (επίσης από τον freddie) http://www.youtube.com/watch?v=NYGlWjIKoY4 http://www.youtube.com/watch?v=H4MRo4QONQ4
NT1G Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά, mortar πως ρίχνουμε στο vietnam γιατί δεν μου το εμφανίζει στον recon.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Πατάς το "4" και...? Πάλι ρδελόμπου το κάνανε με τα όπλα
NT1G Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα δεν το έχει το mortar ούτε εκεί που επιλέγεις όπλα, έχει μόνο ΤΝΤ οπότε λέω στην αρχή ότι δεν το βάλαν. Και μια μέρα μετά αρχίσαν να ρίχνουν όλο mortars, έλεος. ----------- Λάθος τελικά όντως είναι στο 4 απλά δεν έβγαζε πουθενά το εικονίδιο και λέω δεν θα υπάρχει.
JERONIMO888 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 αλλη ειναι η μαλακια οτι τα vietnam achievement δεν δουλευουν ακομα ;p
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 http://www.battlefieldbadcompany2.com/vietnam/battleforhastings Συνεχίζει ακάθεκτη η PC community. Θα καταλάβει η DICE να μην μας κοροϊδεύει βλέποντας κάτι τέτοιο; Και αν οι κονσόλες είναι τόσο πίσω ή έχουν μικρότερο playerbase άρα θα πρέπει να μήν μας γράφουν ή οι τύποι παίζουν μόνο CS.
newlynx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 H DICE τα βλέπει αυτά αλλά ταυτόχρονα βλέπει και τις πωλήσεις για κονσόλες που πήγαν καλά οπότε και δεν πρόκειται να τις αφήσει. Αυτό που θα μπορούσε να κάνει είναι να αποδεσμεύσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού για pc από τις κονσόλες, ώστε να ικανονοποιήσει την κοινότητα των υπολογιστών που έχει πολύ περισσότερες απαιτήσεις. Δύσκολα βλέπω όμως να γίνεται αυτό.
JERONIMO888 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=J3pFJnGOixU Terrorists in Vietnam. και αλλο βιντεακι που μολις εφτιαξα, θα δειτε τρομοκρατικες οργανωσεις να κανουν επιθεση με jeepakia se tank... ποιος θα νικησει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα