Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To digital expansion pack Vietnam που δινει μεσο ea store,ξερει καποιος να μου πει εαν πληρωνει για να παρει τον κωδικο και κατεβαζει κατι απο το σιτε της εταιρειας?

Η απλα περνει κωδικο και το παιχνιδι ειναι κατεβασμενο ειδη απο το τελευταιο patch του παιχνιδιου που εκανε πριν λιγο καιρο,και τρεχοντας το bf.exe απο το menu το αλλαζεις σε vietnam δεινεις τον κωδικο και το ξεκλειδωνει?

Παρεμπιπτοντως το ειδα σημερα να το δινει απο 13€ στα 6.50€ !

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To digital expansion pack Vietnam που δινει μεσο ea store,ξερει καποιος να μου πει εαν πληρωνει για να παρει τον κωδικο και κατεβαζει κατι απο το σιτε της εταιρειας?

Η απλα περνει κωδικο και το παιχνιδι ειναι κατεβασμενο ειδη απο το τελευταιο patch του παιχνιδιου που εκανε πριν λιγο καιρο,και τρεχοντας το bf.exe απο το menu το αλλαζεις σε vietnam δεινεις τον κωδικο και το ξεκλειδωνει?

Παρεμπιπτοντως το ειδα σημερα να το δινει απο 13€ στα 6.50€ !

Αυτό που είναι με bold...

Δημοσ.

Μου άρεσε το Vietnam, σε βάζει ωραία στο κλίμα! Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν όταν είσαι βιετναμέζος να έχεις μόνο τα δικά τους όπλα και όχι τα αμερικάνικα και το αντίστροφο. Για περισσότερη αληθοφάνεια...

εκατονταδες αμερικανοι στρατιωτες βρεθηκανε σκοτωμενοι με το Μ16 τους αποσυναρμολογημενο λογω εμπλοκης...χιλιαδες στρατιωτες στην πρωτη ευκαιρια πολεμουσαν με ΑΚ 47 που παιρναν απο νεκρους βιετκονγκ..

απο την αλλη μερια οι ανταρτες πολεμουσαν με οτι εβρισκαν μπροστα τους καθως ο ανεφοδιασμος τους ηταν ελειπης

Δημοσ.

Καλά Χριστούγεννα από τα μάχιμα ελληνικά στρατά παίδες και αναφέρω (αν δεν έγινε ήδη) ότι το Vietnam σήμερα το δίνουν 6.50e από ea store!

Εγώ που το σκεφτόμουνα ως τώρα, μόλις άλλαξα γνώμη :D

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά σαν πρώτη εντύπωση μου φαίνεται κάπως imbalanced, στο hill137 αν πάρεις το σκάφος δεν μπορεί να περάσει σχεδόν κανείς μετά και στην vantage αν ανέβεις τον λόφο με tank και μηχανικό να το φτιάχνει πάλι δεν μπορείς να προχωρήσεις. :(

• Moderators
Δημοσ.

Είναι ακάλυπτοι οι πολυβολητές του σκάφους και πέφτουν πολύ εύκολα (αν δεν σε στοχεύει το σκάφος εκείνη την ώρα), 2-3 τρώνε την βάρκα άνετα.

Δημοσ.

εκατονταδες αμερικανοι στρατιωτες βρεθηκανε σκοτωμενοι με το Μ16 τους αποσυναρμολογημενο λογω εμπλοκης...χιλιαδες στρατιωτες στην πρωτη ευκαιρια πολεμουσαν με ΑΚ 47 που παιρναν απο νεκρους βιετκονγκ..

απο την αλλη μερια οι ανταρτες πολεμουσαν με οτι εβρισκαν μπροστα τους καθως ο ανεφοδιασμος τους ηταν ελειπης

Συμφωνώ, απλά εδώ σε αφήνει να επιλέξεις από την αρχή "ξένο" όπλο. Όχι ότι παίζει και κανένα ρόλο δηλαδή, κουβέντα να γίνεται...

Δημοσ.

Καλά Χριστούγεννα από τα μάχιμα ελληνικά στρατά παίδες και αναφέρω (αν δεν έγινε ήδη) ότι το Vietnam σήμερα το δίνουν 6.50e από ea store!

Εγώ που το σκεφτόμουνα ως τώρα, μόλις άλλαξα γνώμη :D

Μέχρι πότε είναι η προσφορά ? Εγώ που μπαίνω απο Δάνία μου το βγάζει 99-Kr δηλαδή 13 ευρώ. Η προσφορά είναι μόνο για ελλάδα?

Πάντως η STEAM έχει το BBC2 στα 13,60 ευρώ για τις γιορτές μέχρι 2 Ιαν. :rolleyes:

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...