raid Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 To digital expansion pack Vietnam που δινει μεσο ea store,ξερει καποιος να μου πει εαν πληρωνει για να παρει τον κωδικο και κατεβαζει κατι απο το σιτε της εταιρειας? Η απλα περνει κωδικο και το παιχνιδι ειναι κατεβασμενο ειδη απο το τελευταιο patch του παιχνιδιου που εκανε πριν λιγο καιρο,και τρεχοντας το bf.exe απο το menu το αλλαζεις σε vietnam δεινεις τον κωδικο και το ξεκλειδωνει? Παρεμπιπτοντως το ειδα σημερα να το δινει απο 13€ στα 6.50€ !
Alejandro Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 To digital expansion pack Vietnam που δινει μεσο ea store,ξερει καποιος να μου πει εαν πληρωνει για να παρει τον κωδικο και κατεβαζει κατι απο το σιτε της εταιρειας? Η απλα περνει κωδικο και το παιχνιδι ειναι κατεβασμενο ειδη απο το τελευταιο patch του παιχνιδιου που εκανε πριν λιγο καιρο,και τρεχοντας το bf.exe απο το menu το αλλαζεις σε vietnam δεινεις τον κωδικο και το ξεκλειδωνει? Παρεμπιπτοντως το ειδα σημερα να το δινει απο 13€ στα 6.50€ ! Αυτό που είναι με bold...
roverangas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μου άρεσε το Vietnam, σε βάζει ωραία στο κλίμα! Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν όταν είσαι βιετναμέζος να έχεις μόνο τα δικά τους όπλα και όχι τα αμερικάνικα και το αντίστροφο. Για περισσότερη αληθοφάνεια... εκατονταδες αμερικανοι στρατιωτες βρεθηκανε σκοτωμενοι με το Μ16 τους αποσυναρμολογημενο λογω εμπλοκης...χιλιαδες στρατιωτες στην πρωτη ευκαιρια πολεμουσαν με ΑΚ 47 που παιρναν απο νεκρους βιετκονγκ.. απο την αλλη μερια οι ανταρτες πολεμουσαν με οτι εβρισκαν μπροστα τους καθως ο ανεφοδιασμος τους ηταν ελειπης
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Καλά Χριστούγεννα από τα μάχιμα ελληνικά στρατά παίδες και αναφέρω (αν δεν έγινε ήδη) ότι το Vietnam σήμερα το δίνουν 6.50e από ea store! Εγώ που το σκεφτόμουνα ως τώρα, μόλις άλλαξα γνώμη
zvarthangalos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Kανένα link απο rapidshare,hotfile για κατέβασμα δεν παίζει;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά απλά ξεκλειδώνει τα ήδη κατεβασμένα maps, από το τελευταίο patch? Έκανα redeem code και φόρτωσε αμέσως
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά απλά ξεκλειδώνει τα ήδη κατεβασμένα maps, από το τελευταίο patch? Έκανα redeem code και φόρτωσε αμέσως Yup, τί νόμιζες;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδή τα καραγκιοζιλίκια του Modern Warfail 2 τα λουστήκαμε και μεις...
NT1G Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξέρω αλλά σαν πρώτη εντύπωση μου φαίνεται κάπως imbalanced, στο hill137 αν πάρεις το σκάφος δεν μπορεί να περάσει σχεδόν κανείς μετά και στην vantage αν ανέβεις τον λόφο με tank και μηχανικό να το φτιάχνει πάλι δεν μπορείς να προχωρήσεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Είναι ακάλυπτοι οι πολυβολητές του σκάφους και πέφτουν πολύ εύκολα (αν δεν σε στοχεύει το σκάφος εκείνη την ώρα), 2-3 τρώνε την βάρκα άνετα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Και τα ελικόπτερα, επιτέλους, είναι πιο εύκολος στόχος.
Alejandro Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 εκατονταδες αμερικανοι στρατιωτες βρεθηκανε σκοτωμενοι με το Μ16 τους αποσυναρμολογημενο λογω εμπλοκης...χιλιαδες στρατιωτες στην πρωτη ευκαιρια πολεμουσαν με ΑΚ 47 που παιρναν απο νεκρους βιετκονγκ.. απο την αλλη μερια οι ανταρτες πολεμουσαν με οτι εβρισκαν μπροστα τους καθως ο ανεφοδιασμος τους ηταν ελειπης Συμφωνώ, απλά εδώ σε αφήνει να επιλέξεις από την αρχή "ξένο" όπλο. Όχι ότι παίζει και κανένα ρόλο δηλαδή, κουβέντα να γίνεται...
JERONIMO888 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 στο vietnam υπαρχει ελληνικος σερβερ?
Herculess Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Καλά Χριστούγεννα από τα μάχιμα ελληνικά στρατά παίδες και αναφέρω (αν δεν έγινε ήδη) ότι το Vietnam σήμερα το δίνουν 6.50e από ea store! Εγώ που το σκεφτόμουνα ως τώρα, μόλις άλλαξα γνώμη Μέχρι πότε είναι η προσφορά ? Εγώ που μπαίνω απο Δάνία μου το βγάζει 99-Kr δηλαδή 13 ευρώ. Η προσφορά είναι μόνο για ελλάδα? Πάντως η STEAM έχει το BBC2 στα 13,60 ευρώ για τις γιορτές μέχρι 2 Ιαν.
NT1G Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Πρέπει να ήταν μόνο για τις 25 του μήνα γιατί σήμερα το είχε πάλι 13€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα