Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι πρέπει να είναι όντως quadcore και ATI optimized, άλλωστε στην αρχική οθόνη αν προσέξετε κάτω δεξιά έχει το trademark της HAVOC που είναι το αντίστοιχο της PhysX από ATI :P

Btw, οι πόρτες πως ανοίγουν; Προς τα "κάτω"; :lol:

Athanasios2104 εδώ

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Το παιχνίδι πρέπει να είναι όντως quadcore και ATI optimized, άλλωστε στην αρχική οθόνη αν προσέξετε κάτω δεξιά έχει το trademark της HAVOC που είναι το αντίστοιχο της PhysX από ATI :P

Btw, οι πόρτες πως ανοίγουν; Προς τα "κάτω"; :lol:

Athanasios2104 εδώ

Xavok= intel

Δημοσ.

http://www.i3d.net/bf-bc2-beta-keys-signup.php

αμινννννν :D

---------- Προσθήκη στις 17:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:07 ----------

Πείτε και οι άλλοι πως τα πάνε τα μηχανήματά σας με το παιχνίδι.

θα σου πω και εγω μολις τελειωσω το μαθημα :cry::cry::cry::cry:

προλαβα να βρω μονο το beta key:X

Δημοσ.

Mε το σύστημα της υπογραφής έχω 50-60 frames ακατέβατα με όλα full 1920x1200 16x AF, 1x AA χωρίς vsync και off την επιλογή ΗΒΟΑ. (Για κάποιο λόγο η υπογραφή μου δε φαίνεται οπότε απλά αναφέρω ότι έχω Q6600 στα 3.2, 4 Gb μνήμη και μια 4890 και τους 10.1 drivers).

Δημοσ.

Σε full server 30-60fps, όταν "είμαστε πολλές" 30άρι σε 1600x1200 + 2xFSAA + 16xAF + Max Details. Χωλαίνει η engine (σε DX10, ενδέχεται να πειράξω το .ini για να κάνω force το DX9). Χρησιμοποιεί και τους τέσσερις πυρήνες στους quadcores. Αλλά αυτό το lag... τόσα headshots να κάνεις με το σκατομπλιμπλίκι και να μην ψοφάνε (άσε που από κοντά πρέπει να αδειάσω όλο τον γεμιστήρα για να ψοφήσει ο άλλος)

93099934.jpg

Δημοσ.
Mε το σύστημα της υπογραφής έχω 50-60 frames ακατέβατα με όλα full 1920x1200 16x AF, 1x AA χωρίς vsync και off την επιλογή ΗΒΟΑ. (Για κάποιο λόγο η υπογραφή μου δε φαίνεται οπότε απλά αναφέρω ότι έχω Q6600 στα 3.2, 4 Gb μνήμη και μια 4890 και τους 10.1 drivers).

με xp εισαι?

john, το hsao το εχεις on?

---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:08 ----------

47328936.jpg

οταν παιζω αυτο

Δημοσ.

λοιπον

i7 920 @ 3.8 6gb ram 275gtx

1920x1200 1aa 16as hbao on dx10 28-50

1920x1200 1aa 16as hbao on dx9 60-130

η μερα με την νυχτα...

Δημοσ.

Δεν έχω μετρήσει ακόμα fps... σε C2D 6600 με vista, 3gb ram, gtx8800, στα 1680χ1050 όλα high, dx10 με aa και af στο 1χ και απενεργοποιημένα HSAO και bloom (από το settings.ini) παίζει άριστα... περιέργως xD

Δημοσ.

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc-beta/881193-new-client.html

επισης

στο shortcut βαλτε το +fullproc στο τελος, "ξυπναει" ολους τους cores/affinities

dx10 και χωρις bloom ειδα 10% βελτιωση αλλα και παλι δεν ειναι ~80fps

στους players στο ini βαλτε low, μιας και το μονο που το θελετε ειναι στην αχρηστη killcam

Δημοσ.

Παίζοντας λίγη ώρα μπορώ να πω ότι το παιχνίδι έχει να προσφέρει πολλά όταν βγει. Δυστυχώς τα bug είναι πολλά και οι διαθέσιμες επιλογές ακόμα λίγες. Είναι μια πολυυυυυυύ early beta αλλά υπομονή. Πιστεύω ειδικά τα vehicles χρειάζονται φτιάξιμο και boost. Πάντως στο σύστημα μου με 8400 4gb και 4870 δεν παρουσιάζω κανέναν πρόβλημα στην απόδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...