raid Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 To παιχνιδι δεν προκειται α κυκλοφορησει σε συσκευασια dvd η Cd για αγορα μεσο απο ελληνικο καταστημα πληροφορικης? η μονο ηλεκτρονικα απο την ea store? Ο κοσμος που το εχει παιξει, τοσο απογοητευση ειναι απο αυτα που διαβαζω εδω? δηλαδη δεν διατηρει καποια στοιχεια απο το παλιο ΒF και BBD2?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Και από Direct2Drive μπορείς (ηλεκτρονικά πάντα). BBD2 = ?
DJ_Duker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 BBD2 = ? Προφανώς Battlefield BaD company 2
daniel87 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....σκεφτομαι να αγορασω το Battlefield: Bad Company 2/VIETNAM, αλλα για να το παιξω πρεπει να εχω εγκατεστημενο πρωτα το Battlefield: Bad Company 2 η ειναι ανεξαρτητο?ευχαριστω.
PETERANOS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....σκεφτομαι να αγορασω το Battlefield: Bad Company 2/VIETNAM, αλλα για να το παιξω πρεπει να εχω εγκατεστημενο πρωτα το Battlefield: Bad Company 2 η ειναι ανεξαρτητο?ευχαριστω. Ναι,πρέπει να έχεις εγκατεστημένο πρώτα το Battlefield: Bad Company 2.
polonos1313 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα ! Είχα να παίξω battlefield εδώ και 3 μήνες και σήμερα είπα να ξαναπαίξω.Έχω όμως πρόβλημα με το να βρώ servers.Έχει βγει κάποιο update που πρέπει να βάλω ?? Πάντως όταν ξεκινάει το game κάτω δεξιά μου δείχνει αυτό το νούμερο 553292
PETERANOS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα ! Είχα να παίξω battlefield εδώ και 3 μήνες και σήμερα είπα να ξαναπαίξω.Έχω όμως πρόβλημα με το να βρώ servers.Έχει βγει κάποιο update που πρέπει να βάλω ?? Πάντως όταν ξεκινάει το game κάτω δεξιά μου δείχνει αυτό το νούμερο 553292 Ναι, έχει βγει καινούριο update.
polonos1313 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, έχει βγει καινούριο update. Μπορείς να δώσεις ενα link για το update ?
vaggos19 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μπορείς να δώσεις ενα link για το update ? Δεν χρειάζεται κάποιο λινκ για το update,απλά θα πας στο φάκελο που έχεις εγκαταστήσει το παιχνίδι και θα τρέξεις το ΒFBC2Updater.
polonos1313 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δεν χρειάζεται κάποιο λινκ για το update,απλά θα πας στο φάκελο που έχεις εγκαταστήσει το παιχνίδι και θα τρέξεις το ΒFBC2Updater. Το έτρεξα το ΒFBC2Updater αλλά δεν μου έδειξε κάπου κάτι για update αλλά μπήκε κατευθείαν στο παιχνίδι.
vaggos19 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Το έτρεξα το ΒFBC2Updater αλλά δεν μου έδειξε κάπου κάτι για update αλλά μπήκε κατευθείαν στο παιχνίδι. Αν μπαίνει κατευθείαν στο παιχνίδι σημαίνει ότι ήδη έχει αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση.Απεγκατέστησέ το και κάνε καινούρια εγκατάσταση έτσι ώστε την πρώτη φορά που θα ξανατρέξεις το ΒFBC2Updater να εγκαταστήσει κατευθείαν το τελευταίο patch.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Tους Ελληνικούς servers, τους βλέπετε;
NT1G Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Tους Ελληνικούς servers, τους βλέπετε; Αν εννοείς αυτούς: HEL-PXHeSC Kastro GR [GROF] HELLAS WARRIORS FROM HELL όχι εκτός από τον HeSC που όμως είναι σε DM με 8 άτομα. Μήπως το γυρίσαν σε vietnam;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μην ξεχνάτε HEAT Mixed Public Server. (BC2 ακόμα)
xlapatsas4000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Το έτρεξα το ΒFBC2Updater αλλά δεν μου έδειξε κάπου κάτι για update αλλά μπήκε κατευθείαν στο παιχνίδι. Κάνε 1 Update to punkbuster σου,κατέβασε το από εδώ =>http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1 ,κάντο unrar και επέλεξε battlefield bad company 2,μπορει να φταίει αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα