Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτηκατε οτι το κανανε λογω ρεαλισμου? δεν κανανε πιο δυνατα οπλα απλα σε εκεινο τον πολεμο δεν φοραγαν αλεξισφαιρα γιλεκα οπως στο bad company που αν τον πετυχεις στο θωρακα δεν πεθαινει με μια σφαιρα.

και παλι με τα stationaty AT ουτε αυτα υπηρχαν για ποιο λογο να τα βαλουν.

Οσο για ελικοπτερα και βαρκες ειναι προφανες οτι δεν ειχαν την ιδια θωρακιση που εχουν τωρα για αυτο και καταστρεφονται πιο ευκολα, αν και ο χειρισμος του ελικοπτερου ειναι για γελια ειναι σαν να χειριζεσαι χαρτινο ελικοπτερο.

Εμενα γενικα μου αρεσει αλλα ειναι σιγουρο οτι μετα απο λιγο θα γυρισω παλι στο bad company μονο.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εκτός από πρόβλημα με τους ελληνικούς σέρβερς (βλέπω μόνο 2-3 μετά το πατς) διαπίστωσα πως όταν έχω ενεργοποιημένο το auto login δεν φαίνεται το tag.

Δημοσ.

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται το παιχνίδι. Δράση καταιγιστική, μουσική φοβερή και γραφικά που αναπαριστούν ωραία την περίοδο του παιχνιδιού. Για τα λεφτά που έδωσα (7.5€ λόγω προσφοράς) είμαι ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Από που μπορούμε να το αγοράσουμε?

Μπορούμε να κάνουμε add την retail έκδοση στο steam account και να πάρουμε το vietnam από steam?

Δημοσ.

Ο κόσμος απαιτεί περισσότερο cod παρά bf. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια για όλους τους φίλους του Battlefield. Οι περισσότεροι παίκτες (και ειδικά οι μικροί ηλικιακά) θέλουν γρήγορη δράση με περιορισμένη στρατηγική και τακτική. Θέλουν να φορτώνει η πίστα και μετά quake.

Ας θυμηθούν μερικοί (όσοι μπαίνετε και στο φόρουμ της ea) τη γκρίνια πολλών παικτών για το bullet drop. Για αυτούς πυροβολώ σημαίνει πάει ευθεία η σφαίρα. Που να εξηγήσεις από φυσική;

Για μένα η DICE/EA θα πρέπει για το BF3 να μείνει πιστή στη σειρά και να δώσει το καλύτερο για τους παίκτες. Αλλά λόγω κονσολών από τη μια πλευρά και απαιτήσεων των καινούριων παικτών από την άλλη δεν το βλέπω να γίνεται. Μακάρι να διαψευσθώ και να έχουμε ένα φοβερό BF3.

Δημοσ.
Για μένα η DICE/EA θα πρέπει για το BF3 να μείνει πιστή στη σειρά και να δώσει το καλύτερο για τους παίκτες. Αλλά λόγω κονσολών από τη μια πλευρά και απαιτήσεων των καινούριων παικτών από την άλλη δεν το βλέπω να γίνεται. Μακάρι να διαψευσθώ και να έχουμε ένα φοβερό BF3.

Θέλω να πιστεύω ότι το BF3 θα είναι BF και όχι BC. Έτσι είπαν και οι devs (όχι ότι μετράει πλέον ο λόγος τους, άλλα λέμε...)

Δημοσ.

παιδες να ρωτησω κι εγω κατι κουλο μιας και ειμαι νεος στο bc2!!

εχω αγορασει το κλειδι και κατεβασα το παιχνιδι απο ea store.αν κανω φορματ στον υπολογιστη τι γινεται?

θα πρεπει να το ξανακατεβασω η δεν εχω τετοιο δικαιωμα??

ρωταω γιατι θελω να αγορασω και το βιετναμ,οποτε να κανω πρωτα φορματ και μετα.

για πειτε pls???

• Moderators
Δημοσ.

Συνήθως αφήνουν να ξανακατεβάσεις, αν και για το EA store δεν θυμάμαι αν έχει κάποιο όριο χρόνου.

Αν πας και το κοιτάξεις τώρα, θα σου δείχνει αν μπορείς.

Δεν έχει σχέση αν κάνεις format.

Δημοσ.

παιδες να ρωτησω κι εγω κατι κουλο μιας και ειμαι νεος στο bc2!!

εχω αγορασει το κλειδι και κατεβασα το παιχνιδι απο ea store.αν κανω φορματ στον υπολογιστη τι γινεται?

θα πρεπει να το ξανακατεβασω η δεν εχω τετοιο δικαιωμα??

ρωταω γιατι θελω να αγορασω και το βιετναμ,οποτε να κανω πρωτα φορματ και μετα.

για πειτε pls???

Μην το κατεβάσεις και το εγκαταστήσεις σε partition του δίσκου που θα κάνεις format..

Δημοσ.

Μου άρεσε το Vietnam, σε βάζει ωραία στο κλίμα! Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν όταν είσαι βιετναμέζος να έχεις μόνο τα δικά τους όπλα και όχι τα αμερικάνικα και το αντίστροφο. Για περισσότερη αληθοφάνεια...

Δημοσ.

ευχαριστω ghostrider,θα το κοιταξω τωρα που το ειπες.δεν θα επρεπε λογικα να εχω το file που εχω κατεβασει καπου αποθηκευμενο?

venumis,σωστα λες,αν με αφησει να το ξανακατεβασω θα το κανω αλλου install.δεν το ειχα σκεφτει την πρωτη φορα.στερνη μου γνωση να σ'ειχα πρωτα που λενε.

ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...