Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ framedrop k σε μενα μετα το patch...καιρο ειχα να παιξω...και δε με βλεπω να ξαναπαιζω.. αντε να βγει το 3 lol

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μετά το patch, το game είναι playable στα όρια, στο δικό μου σύστημα (6300@2880, 8800GT, 2gb, XP)

Ειδικά στις καινούργιες πίστες-χαρά του sniper, το framedrop είναι ενοχλητικό.

Σε τι Settings?Το παιχνιδι παντως ειναι CPU dependent με αποτελεσμα να θελει Quad Core.

Δημοσ.

1024 (crt rules :P )

Texture Quallity Medium

Shadow Quality Low

Effects Quality High

Anti Aliasing 1x

Anisotropic 16

Kαι πριν το patch το framedrop ήταν ενοχλητικό, και με το OC στα +1GZ συνήλθε.

Τώρα όμως είμαι στα ίδια..

Δημοσ.

1024*768 noAA θα τρως μπουκαλι λογικα, δοκιμασε να βαλεις AA ισως ''φτιαξει'' λιγακι.

Μεσα στο Δεκεμβριο θα βγουν οι νεοι Drivers απο NVIDIA που θα εχουν optimizations για τους c2d-c2q στο BC2.

Μπορειτε ομως να δοκιμασετε τους Quardo 265.90 οι οποιοι βελτιωνουν λιγο την κατασταση με το Low GPU Usage στο BC2.

Δημοσ.

Antialiasing δεν μπορώ να βάλω πάνω από 1χ.

Edit:Κοιτώντας task manager, βλέπω το ένα core να είναι σχεδόν τέρμα, και το άλλο σχεδόν 80% ή και περισσότερο.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι το είχα αγοράσει μόλις είχε βγει, δεν μου άρεσε και το παράτησα, το είχα βάλει αγγελία αλλά δεν το αγόρασε κανένας κ ετσι μου έμεινε!!

Επειδή βαρέθηκα λίγο (εως πολύ θα έλεγα το COD) είπα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, εδω και μια εβδομάδα που το παίζω εχω κολλήσει άγρια, είναι τρομερό το παιχνίδι..

Για να μην σας κουράζω τώρα να ερθω στο ψητό : Διαβάζω οτι γράφετε για καινούργιες πίστες, είναι το Vietnam ή καμία σχέση ? και που τις βρίσκουμε τις πίστες αυτες ?

Δημοσ.

Μαζί με το τελευταίο patch δώσαν και 4 νέες πίστες αλλά δεν έχουν σχέση με το vietnam.

harvest day, oasis, cold war heavy metal νομίζω είναι τα ονόματα τους.

:-)

Δημοσ.

Μαζί με το τελευταίο patch δώσαν και 4 νέες πίστες αλλά δεν έχουν σχέση με το vietnam.

Μαζί με το patch έδωσαν και τεράστιο lag στους server.......:(

Δημοσ.

Ναι οκ! ετρεξα το updater και μου εγκαταστάθηκαν, πολύ ωραίες πίστες πράγματι..

Να πω την αλήθεια δεν είχα προβλήματα με lag..

Σ ευχαριστώ NTIG (!!) για την απάντηση :)

Δημοσ.

εκανα preorder το vietnam μου ηρθε η επιβαιβεωση απο ea αλλα δεν καταλαβα απο που θα το κατεβασω τελικα και ποτε?

ακυρο

Δημοσ.

Καλά εχω πάθει πλάκα, τι παιχνιδάρα είναι αυτη! Το είχα και καθόταν σχεδόν εναν χρόνο ρε γμτ..

Η Heavy Metal είναι τρομερή πίστα, εχω πάθει ψύχωση..Είμαι στην φάση που προσπαθω να μάθω να πιλοτάρω ελικόπτερο,ημουν πολύ αυτοκτονίας και επαιρνα και στον λαιμό και άλλου ς ρε γμτ..

Επιτέλους και ενα fps με τρομερά γραφικά και direct 11..

Δημοσ.

Καλά τι δεν σου άρεσε και έφυγες στην αρχή; Εντάξει είχε κάποια προβλήματα αλλά όχι κάτι για να σε αποθαρρύνει.

Δημοσ.

Για οσους θελουν να ξεκλειδωσουν το M1 Garand μπειτε εδω http://www.battlefieldheroes.com/en/ απλα καντε Login με το account που εχετε στην EA και που παιζετε battlefield, κατεβαστε το παιχνιδι παιξτε για κανα μισαωρο και μετα πηγαιντε εδω http://support.ea.com/chat.

Εδω θα μιλησετε με την υποστηριξη της EA και θα τους πειτε οτι θελετε veteran status, θα σας ρωτησουν να τους πειτε το email που εχετε στον EA λογαριασμο και θα σας ενεργοποιησουν το +1 veteran status οπου θα ξεκλειδωσει το M1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...