Προς το περιεχόμενο

Battlefield: Bad Company 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι καινουριες πιστες γαμανε παντως, εχει προπαραγγελια απο ea sports και παιζεις απο τις 15 τι λετε θα το τσιμπησουμε?

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσωπικά το έχω παραγγείλει απο καιρό (στα 7,5 από προσφορά) και ελπίζω να είναι καλό. Με τις καινουριες πίστες έχω ασχοληθεί λίγο αλλά φαίνονται πολύ καλές. Συμπεράσματα το ΣΚ.

Δημοσ.

οι καινουριες πιστες γαμανε παντως, εχει προπαραγγελια απο ea sports και παιζεις απο τις 15 τι λετε θα το τσιμπησουμε?

Από τις 18 Δεκεμβρίου παίζεις με pre order (και όχι 15 ) γιατί η επίσημη μέρα του Vietnam είναι 21 Δεκεμβρίου.

Και το pre order σου δείνει την δυνατότητα να παίξεις το παιχνίδι 3 μέρες πιο πριν.

Δημοσ.

Από τις 18 Δεκεμβρίου παίζεις με pre order (και όχι 15 ) γιατί η επίσημη μέρα του Vietnam είναι 21 Δεκεμβρίου.

Και το pre order σου δείνει την δυνατότητα να παίξεις το παιχνίδι 3 μέρες πιο πριν.

Στις 18 βγαινει στο steam και ea store

Δημοσ.

Φοβερές οι νέες πίστες. Μεγάλες σε μέγεθος (εκτός της Cold War) και με πολλές δυνατότητες πλαγιοκόπησης. To μόνο πρόβλημα είναι να βρεις καλούς συμπαίκτες γιατί χρειάζεται καλή ομαδική δουλειά για να νικήσεις (ειδικά ως επιτιθέμενος σε rush).

Δημοσ.

Φοβερές οι νέες πίστες. Μεγάλες σε μέγεθος (εκτός της Cold War) και με πολλές δυνατότητες πλαγιοκόπησης. To μόνο πρόβλημα είναι να βρεις καλούς συμπαίκτες γιατί χρειάζεται καλή ομαδική δουλειά για να νικήσεις (ειδικά ως επιτιθέμενος σε rush).

Το κακό είναι ότι λόγω μεγέθους έχει γεμίσει ο τόπος snipers. Το 90% παίρνουν sniper και μετά χαίρονται να καθαρίζουν εμάς που κυκλοφορούμε στην πίστα...

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι λόγω μεγέθους έχει γεμίσει ο τόπος snipers. Το 90% παίρνουν sniper και μετά χαίρονται να καθαρίζουν εμάς που κυκλοφορούμε στην πίστα...

Ναι έτσι έχει γίνει οπότε και ως αντίμετρο χρησιμοποιούμε τον καπνό. Ώρες ώρες θέλω να τον ρίξω και στους δικούς μου snipers!!!!

Δημοσ.

Ρε Παιδιά δεν έχει εξοπραγματικες απαιτήσεις το game?

Ένα τετραπύρηνο συνήθως και μία καλή κάρτα αναλόγος την ανάλυση της οθόνης.

Δεν είναι metro2033 αλλά ούτε και πολύ ελαφρή...

Δημοσ.

Μετά το patch, το game είναι playable στα όρια, στο δικό μου σύστημα (6300@2880, 8800GT, 2gb, XP)

Ειδικά στις καινούργιες πίστες-χαρά του sniper, το framedrop είναι ενοχλητικό.

Δημοσ.

Μετά το patch, το game είναι playable στα όρια, στο δικό μου σύστημα (6300@2880, 8800GT, 2gb, XP)

Ειδικά στις καινούργιες πίστες-χαρά του sniper, το framedrop είναι ενοχλητικό.

Αυτο λεω και εγω και πανω κατω εχουμε και το ιδιο συστημα..Θα το σκεφτω να αγορασω το expansion..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...