newlynx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα δεν είναι οι sniper, αλλά ότι πολλοί από αυτούς δεν παίζουν ως recon. Oι πρωθημένοι που χρησιμοποιούν τους ανιχνευτές κίνησης και εκείνοι που κάνουν το σωστό mortar για να καλύψουν την ομάδα είναι πάρα πολύ χρήσιμοι. Εκείνοι που στέκονται στην άλλη άκρη τις πίστας για να κάνουν καλό KDR είναι απλά παρτάκηδες του τύπου "εγώ ας έχω καλό KDR και ας χάσει η ομάδα".
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Συμφωνώ με αυτό που είπε ο Newlynx.
Herculess Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα δεν είναι οι sniper, αλλά ότι πολλοί από αυτούς δεν παίζουν ως recon. Oι πρωθημένοι που χρησιμοποιούν τους ανιχνευτές κίνησης και εκείνοι που κάνουν το σωστό mortar για να καλύψουν την ομάδα είναι πάρα πολύ χρήσιμοι. Εκείνοι που στέκονται στην άλλη άκρη τις πίστας για να κάνουν καλό KDR είναι απλά παρτάκηδες του τύπου "εγώ ας έχω καλό KDR και ας χάσει η ομάδα". και εμένα μου τη σπανε οι βρωμοsniper της δευτερης κατηγορίας που είπες. Και το πιο τραγικό είναι να εισαι σε ομάδα με 3 απο αυτους και κάθε φορά που σκοτώνεσαι θα πρέπει να τρέχεις απο τι μια μερια της πίστας στην άλλη. Ελεος, δεν παιζουμε beijin olymbic games 5000m καλύτερα αμα ειναι να τρέχουμε!
Luciddream Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα δεν είναι οι sniper, αλλά ότι πολλοί από αυτούς δεν παίζουν ως recon. Oι πρωθημένοι που χρησιμοποιούν τους ανιχνευτές κίνησης και εκείνοι που κάνουν το σωστό mortar για να καλύψουν την ομάδα είναι πάρα πολύ χρήσιμοι. Εκείνοι που στέκονται στην άλλη άκρη τις πίστας για να κάνουν καλό KDR είναι απλά παρτάκηδες του τύπου "εγώ ας έχω καλό KDR και ας χάσει η ομάδα". ωπ, τώρα το είδα το post.. πλέον και με όσα παιχνίδια κυκλοφόρησαν (FPS) νομίζω οτι μπορούμε με άνεση να πούμε κάποια πράγματα.. το ας έχω καλό KDR και ας χάσει η ομάδα δεν ισχύει... σχεδόν σε όλες τις πίστες με δύο sniper μπορείς να κάνεις ΜΕΓΑΛΗ ζημιά στην άμυνα... και να περάσουν οι assault/engineers/medics να τα σκίσουν όλα.. η καλύτερη αντιμετώπιση εκεί είναι απλώς ένας καλύτερος sniper.. και εννοείται οτι ο sniper που σέβεται τον εαυτό του είναι με το χέρι πάνω απο το Q..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 και εννοείται οτι ο sniper που σέβεται τον εαυτό του είναι με το χέρι πάνω απο το Q.. Να δούλευε και το spot 100% όπως στο BF2...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα στο revive?
derasto Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα στο revive? Ναι και μου την σπαει αφανταστα με Medic.Μετα απο ενα σημειο δεν μπορω να σηκωσω παικτη.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Τις τελευταίες μέρες το έχω πάθει, όχι συνέχεια βέβαια, αλλά κάποια στιγμή απορούσα αν κράταγα απινιδωτή ή σουτιέν!
IMMORTALFRANK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 και εννοείται οτι ο sniper που σέβεται τον εαυτό του είναι με το χέρι πάνω απο το Q.. έχεις απόλυτο δίκιο. Μου τη σπάνε πολύ οι παίχτες που δεν κάνουν tag. Έχω βρεθεί σε ομάδες που έχουν περάσει πίστες ολόκληρες και δεν έχει κάνει κανένας tag. Έλεος...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Από συνήθεια πατάω το Q και σε άλλα fps!
NT1G Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Από συνήθεια πατάω το Q και σε άλλα fps! Έτσι έτσι
IMMORTALFRANK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Από συνήθεια πατάω το Q και σε άλλα fps! Εγώ εδώ καμιά φορά το πατάω στο single του black ops, και αναρρωτιέμαι γιατί δεν εμφανίζεται το κόκκινο τριγωνάκι!!! :lol:
Alejandro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μου τη σπάνε πολύ οι παίχτες που δεν κάνουν tag. Έχω βρεθεί σε ομάδες που έχουν περάσει πίστες ολόκληρες και δεν έχει κάνει κανένας tag. Στο hardcore έχει νόημα να κάνει κάποιος tag?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Βασικά spot λέγεται. Στο HC δεν θυμάμαι, αν δείχνει στον χάρτη κάτω, τότε ναι. ---------- Προσθήκη στις 10:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:32 ---------- Btw, χθες τέλειωσε το EA ESL Challenge. Στο BC2, οι HEAT βγήκαμε 2οι, 1η και 3η θέση πήραν οι GROF. Pics (την ώρα που το postαρα είχε ακόμα του Σαββάτου, περιμένουμε της Κυριακής): http://www.esl.eu/gr/ea_challenge/news/141864/-Event/ Και πέρασε και το Zougla.gr από εκεί. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=207990&cid=78
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα